""
""

Arojo: Znali smo koliko je Partizan dobar, zato smo morali da pružimo maksimum

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.02.14. | 11:39

"Bila je ovo vrlo važna utakmica za nas i svi smo svesni koliko je bitna ova pobeda u borbi za TOP 16 fazu, ali i za sve nas, jer smo odigrali baš onako kako znamo i umemo", rekao je vremešni Portorikanac

Posle nešto više od godinu dana, nekada veliki NBA as Karlos Arojo vratio se u Beograd i po ko zna koji put košarkaškoj publici pokazao delić portorikanske magije. Na veliku žalost svih Grobara, upravo su šutevi 34-godišnjeg plejmejkera odlučili pitanje pobednika u Kombank Areni.
"Bila je ovo vrlo važna utakmica za nas i svi smo svesni koliko je bitna ova pobeda u borbi za TOP 16 fazu, ali i za sve nas, jer smo odigrali baš onako kako znamo i umemo. Još nas čeka pregršt utakmica, ali pobeda u gostima daje nam veliko samopouzdanje pred nastavak takmičenja. Moramo da nastavimo da pružamo partije na ovako visokom nivou, a posebno moramo da popravimo igru kod kuće", rekao je Arojo

Partizan je odlično počeo utakmicu, što je samo dalo još veću motivaciju gostima da pokažu šta znaju.
"Čini mi se da su pogodili 13 od 15 šuteva u prvoj četvrtini. Bili smo svesni toga koliko dobro Partizan igra kod kuće. Na nama je bilo da ostanemo koncentrisani, podignemo nivo igre i suprotstavimo se na najbolji mogući način. Kada igramo kod kuće mi diktiramo tempo igre, koji je uvek vrlo brz, ali kada igramo na strani, moramo da kontrolišemo rivala i dobro cenimo svaki posed lopte".

Izabrane vesti

Trener Galatasaraja Ergin Ataman vrlo često forsira igru sa dva organizatora igre, što i te kako ume da iznedri pozitivan rezultat.
"Tokom dobrog dela sezone forsiramo igru sa dva plejmejkera. Ali meni to ne smeta, čak mi i prija. Jer uradiću sve što je u mojoj mogućnosti da pomognem saigračima da ostvarimo pobedu na svakoj utakmici. Mnogo volim ovu igru, još više volim te prelomne momente na utakmicama i mnogo sam srećan što sam uspeo da pogodim dva velika šuta na kraju utakmice", zaključio je Arojo.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKK GalatasarajKarlos ArojoEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara