"Androić"
"Androić"

Androić: Fenerovi navijači daleko od Partizanovih i Zvezdinih! Špancima u krvi da pritiskaju sudije

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.04.16. | 16:12

“Mnogo je tu foliranja, ostaje da se vidi koliko će sudije dozvoliti takvu igru Fernandeza, Ljulja, Rejesa…Igraju na granici incidenta, a potom traže faul”, kaže pomoćnik Željka Obradovića za MOZZART Sport

AndroićFenerbahče, najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića, večeras ima šansu da povede sa 2:0 u Top 8 fazi Evrolige. Tim iz Istanbula pokušaće da u dva dana dva puta savlada madridski Real.

 Trener u stručnom štabu Fenera Vlade Androić, u poslednjem raportu za Mozzart Sport pred duel sa Kraljevskim klubom, kaže da je prva utakmica bila igrački korektna.
Meč je bio borben, mi smo pokušali da odigramo što bolje i da se publici predstavimo u što lepšem svetlu. Naši glavni igrači nisu bili na potrebnom nivou, pre svih, Datome i Dikson, ali nisu ni Realovi. Ipak, presudila je naša klupa, Slukas i Kalinić”, ističe Androić.

Izabrane vesti

Vaši navijači napravili su dobru atmosferu. Da li će i večeras biti, kako se to kaže, šesti igrač?
“Nije bilo loše mada je to daleko od atmosfere koju prave navijači Partizana, Zvezde ili ovde Karšijake. Normalno da nam podrška puno znači jer idemo korak, po korak. Očekujemo drugi trijumf”.

MOZZART KVOTE ZA MEČ FENERBAHČE - REAL MADRID:  1 (1,65); X (14,5) ; 2 (2,40)

Iz vašeg tabora, posle prve utakmice,  upućene su određene zamerke na račun suđenja?
“Španski klubovi Real ili Barsa poznati su po pritiscima na sudije, oni to rade ceo život, to im je u krvi. Mnogo je tu foliranja, ostaje da se vidi koliko će sudije dozvoliti takvu igru Fernandeza, Ljulja, Rejesa…Igraju na granici incidenta, a potom traže faul”.

Svi domaćini su dobili prve utakmice?
Već sam rekao da je to očekivano, mi smo kod kuće, računajući i turski šampionat  izgubili samo jednu utakmiicu i to od tima koji ispada iz lige. Tako je i sa ostalim domaćinima druge runde četvrtine finala. Na prste jedne ruke mogu se izbrojati njihovi porazi. Večeras idemo po drugu pobedu da obezbedimo peti meč”.

Vaša izjava da ne možete da shvatite da pojedinci navijaju protiv srpskih trenera i igrača izazvala je veliku reakciju i kod naših čitalaca.
“Mogu samo da ponovim, apelujem da stalno ne mrzimo nešto ili nekog, već da volimo, to je naš problem”.

Šta mislite o Zvezdi u drugoj utakmici sa CSKA?
Zvezda je zaslužila plasman u Top 8 fazu. Normalno da im dajem šansu u drugoj utakmici, ali i sami moraju da više veruju u svoje mogućnosti. Da su imali više samopuzdanja bilo bi još bolje i u prvom meču”, zaključio je Androić.

Utakmica Fener-Real počinje u 19.45 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vlade AndroićTurskaReal MadridFenerbahče BekoEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara