""
""

Abrines razmontirao Lokomotivu, Barselona na korak do Fajnal fora! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 22:23

Posle lošeg starta u prvoj četvrtini u kojoj je Lokomotiva konstantno imala prednost, Barselona je u nastavku potpuno preuzela kontrolu nad dešavanjima na terenu. Na kraju su Rusi i dobro prošli, pošto su gubili sa više od 20 razlike u nekoliko navrata

Ko sme da otpiše Barselonu? Mnogi su uoči početka četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige smatrali da Katalonci nemaju šta da traže protiv Lokomovite Kubanj, ali je Barsa odgovorila na tereni sada se nalazi na korak od plasmana na Fajnal for.

Izabrane vesti

Katalonski gigant na svom terenu savladao je Lokomotivu sa 82:70 (19:23, 23:13, 19:14, 21:18, 21:20). u trećem meču serije i poveo sa 2:1. Priliku da dođe do treće pobede i to na svom terenu Barselona će imati u četvrtak.

Posle lošeg starta u prvoj četvrtini u kojoj je Lokomotiva konstantno imala prednost, Barselona je u nastavku potpuno preuzela kontrolu nad dešavanjima na terenu. Na kraju su Rusi i dobro prošli, pošto su gubili sa više od 20 razlike u nekoliko navrata.

Tvorac velike pobede Katalonaca bio je izuzetno raspoloženi Aleks Abrines sa 25 poena. Tomaš Satoranski bio je vrlo dobar sa 13 poena, dok je Džastin Doelman ubacio 12 poena.

Poslovično najbolji kod Lokomotive bio je Malkom Dilejni sa 15 poena, Entoni Rednolf postigao je 14, a Kris Singlton 13 poena.

Plasman na završni turnir Evrolige u Berlinu već su izborili moskovski CSKA i španska Laboral Kuća. 

 


tagovi

ŠpanijaRusijaEvroligaDžastin DoelmanAleks Abrines

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara