Ataman: Možda Željko planira u NBA, svakako je zaslužio ponudu

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.05.20. | 11:32

Malo u šali, malo u zbilji, veliki rival prokomentarisao novi Željkov imidž

Pre nekoliko dana je intenetom prostrujala fotografija Željka Obradovića sa karantinskim imidžom. Slavni srpski trener se prikazao u neobičnom izdanju sa dužom kosom i bradom podelivši sudbinu mnogih muškaraca širom planete koji su bili prinuđeni na taj novi imidž.

Mnoge je Obradović tada izgledom podsetio na još jedno slavno trenersko ime svetske košarke – Grega Popoviča. A na taj račun se našalio i Željkov najveći rival u turskoj košarci, strateg Anadolu Efesa Ergin Ataman.
“Greg Popovič ima takav imidž. Njih dvojica sada baš liče. Ko zna, možda ćemo Obradovića sa novim izgledom uskoro videti u NBA ligi. Možda je Željko mislio da mora da promeni imidž i da pusti bradu da bi ga pozvali iz NBA lige”, našalio se Ataman, a onda dodao u ozbiljnom tonu:
“Trener koji je imao toliko uspeha u evropskoj koašrci svakako zaslužuje poziv iz NBA lige i dobru ponudu nekog NBA ligaša”.

Izabrane vesti

Turski trener je otkrio i da on nema nameru da menja imidž.
“Ja sam pomalo konzervativan čovek za te vrste radikalnih promena. Jedino što pokušavam tokom karantina je da ne dobijem dodatne kilograme. Nadamo se da ćemo završiti sezonu kao što smo je i započeli. Obradović možda razmišlja drugačije i planira da u nastavak sezone uđe sa novim izgledom i identitetom”.

U trenutku prekida sezone, Anadolu Efes je bio ubedljivi lider Evrolige i najveći favorit za njeno osvajanje.
Pored dobre i lepe košarke koju smo igrali, uspeli smo i da proširimo rotaciju u timu na 10-11 igrača. Voleo bih kada bismo dobili poziv iz NBA lige da odigramo tamo jednu sezonu i naučimo neke lekcije”, rekao je Ataman.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara