Komentari na vest

Srbija u izuzetno teškoj grupi na Evropskom prvenstvu

C

Cvecke. . .

pre 13 dana

Ma najbolje bi bilo da smo dobili bugarsku grcku i i maltu ccccccc
M

Master trener

pre 13 dana

Ali tu je cuveni siki on ce napraviti taktiku i nece biti problema
B

Brundo

pre 13 dana

Nema lakih protivnika za zensku reprezentaciju.Imamo losu reprezentaciju i treba da nas je sramota jer rukomet nema globalni karakter kao fudbal, kosarka i odbojka.Rukomet je manje-vise evropski sport kao i vaterpolo.
G

Gost 482838

pre 13 dana

Tako je Slovenija ide na OI mi ne Pre toga C Gora ide na OI mi ne Kukakmo nemamo masovnost pa imamo vise dece nego Slovenija i C Gora u rukometu.Druge stvari su u pitanju.
H

Handball Fan

pre 13 dana

Nisam ni sumnjao da ćemo upasti u najtežu moguču grupu. Ovo je postalo više smešno. Još nas izvukli prve iz trećeg šešira i naravno puf u najtežu grupu. Slovenija i Hrvatska koje su u našem šeširu bile nisu mogle lakšu grupu dobiti. I to je uvek tako s nama. Da sam teoretičar zavere svašta bih pomislio. Pa kako se nekad ne omakne neki povoljan žreb, jer ja se iskreno nadam da ovo nije sve namešteno, a znajući neozbiljnost i dilentantizam krovne organizacije ne bi me uopšte iznenadilo. U svakom slučaju, sretno curama, mlade su, u razvoju, pa eto prilike za jedan kvalitetan revanš CG, videli smo da su ranjivije nego ikad, Slovenke su ih eliminisale za OI, a Bregar nek se raspita kod svojih zemljaka za recept. Čehinje isto jako dobre, nejasno mi je otkud u najslabijem šeširu. Rumunija deluje ovde kao favorit grupe. Svaki bod koji se otkine u ovakvoj grupi za ove neiskusne igračice zlata vredan.
H

Handball suporter

pre 13 dana

Jao teorije zavere uzmi nase rezultate zadnje cetiri godine i sve ce ti biti jasno bregar i onaj pomocnik zalosna sova i domacica . . . Tesko nama
K

Ko je mlad

pre 13 dana

Daleko smo mi od mlade ekipe Mlada je odbojkasica Uzelac koja je sa 18 bila druga u evropi 2023 i izborila plasman na OI 2004 gde ce da igra sa 19 godina. Tijana Boskovic sa 17 bila 3 u evropi a sa 18 godina najbolji korektor olimpijskih igara i igrala finale.Sa 20 prvak evrope i sveta i MVP oba prvenstva i najbolja igracica evrope i sportiskinja Srbije.Uros Kovacevic sa 16 godina bio prvak evrope.Miljkovic sa 19 drugi na svetu.
G

Gost 4829

pre 13 dana

Dečko ove godine je olimpijada gde nas odveo nisi.Mi tamo.nismo bili više od 30 godina tj od raspada Juge. Briga nas za EP i da uzmemo zlato.Ovo je Srbija .Odbojkašice i košarkašice nam dečko idu na OI 2024. Samo vas nema tamo.Da li si svestan toga.Ništa bolje uslove nemaju od vas.Košarka ima i manje dece od rukometa u ženskom sportu.Nemaju ni više igračica a ni bolje igračice u odnosu na rukomet.Odbojka je po tome malo ispred.Mada i oni nemaju nista bolje uslove od rukometa u Srbiji.Problem je ue savzu i treneru.Preuzmi jesnom već odgovornost.Dosta pravdanja više.
M

More plavo

pre 13 dana

Bravo Tačno tako.Sve se slažem.
C

Cipelic

pre 13 dana

A umes da primas platu a?
K

Kodeljevo

pre 13 dana

Bio i ostao plačko, pa sta places kazi jednom dobicemo sve i proci u drugi krug
S

Svi jaki na recima

pre 13 dana

Ti bi to sigurno rekao sa ovim kvalitetom igraca?
D

Dela govore

pre 13 dana

Ja mozda nisam jak na recima ali on mora biti na delima , ali njegova najveca dela su pobede nad jakom bugarskom i on je jedan demagog kakvog svet nije video , al za ozbiljne pare