"Projektivani tim PSŽ-a za narednu sezonu"
"Projektivani tim PSŽ-a za narednu sezonu"

PSŽ u jednom danu završio dva velika posla i spremio 2.000.000 evra za ekstra pojačanje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.06.15. | 18:15

Luka Karabatić stigao, čeka se potpis njegovog brata Nikole

Projektivani tim PSŽ-a za narednu sezonuRukometaši Pari Sen Žermena su u četvrtak postali prvaci Francuske, drugi put u istoriji, a već narednog dana uprava kluba na čelu sa gazdom Naserom Al Kelaifijem završiola je dva ogromna posla. U Pariz je najpre stigao trener Zvonimir Serdarušić, da bi samo nekoliko sati kasnije hrvatski stručnjak sa  sobom poveo i Luku Karabatića.

Ovaj dvojac stigao je iz Eksa i predstavlja deo plana bogatog kluba da postane šampion Evrope. Najvažniji deo slagalice da bi ta misija dobila obrise realne, ipak, nedostaje. Ne i zadugo, jer je posle Luke Karabatića, koji je potpisao ugovor do 2019. godine, izvesno da će u Pari Sen Žermen stići i njegov brati blizanac Nikola. On je posle osvojene Lige šampiona sa Barselonom potvrdio da ima ponudu Parižana, ali da ništa nije potpisao, međutim, činjenica da je Luka Karabatić overio saradnju i da su Parižani promenili šefa struke nagoveštava scenario po želji navijača.

Izabrane vesti

A to će koštati Parižane 2.000.000 evra, koliko će prebaciti na račun Barselone, na ime obeštećenja.

Luka Karabatić igra na poziciji pivota i za mesto u prvoj ekipi boriće se sa Igorom Vorijem i Robertom Gunarsonom, dok će Nikola Karabatić, kad potpiše, preuzeti ulogu vođe ekpe i sa pozicije srednjeg beka smeniti Danijela Narsisa.


 


tagovi

RK Pari Sen ŽermenNikola KarabatićLuka Karabatić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara