Komentari na vest

Jevtić: Vojvodina ima kvalitetnije igrače, ali mi smo pokazali da smo bolji tim

N

Nije neiskustvo

pre oko 1 godinu

Nije ni ne igranje velikih utakmica. Treba znati završiti. Pouke izvući. Imaju kontru na 16-15 hoće da skinu plafon kad se odbije od parketa. E tako se ne dobija Vojvodina. Zabijati u 3 metra zadnje lopte mogu samo ekipe i igrači bolje da ih ne nazivam imenom koje im pripada. Sami sebe pobedili. Vojvodina da promeni sponzora. Više na dresu ne treba Južna Bačka nego ime korektora Spartaka. On je doveo Vojvodinu u finalu verovatno i do titule. Teško će Partizan da dobije 3 utakmice u seriji. Bravo za publiku i u Subotici i N Sadu. Bravo za obe ekipe na velikoj borbenosti. Spartak ima za čim da žali i ete kako. Vojvodina se izvukula na pokolone Spartaka. Biće lepo finale sigurno. Ovo je dobro za mušku odbojku. Nakon dugo godina ovakve utakmice.
a

a šta ćemo

pre oko 1 godinu

Sa oba ukradena poena ekipi iz Spartaka. Oba? Čelendž jedno, sudije kao ne vide ni na čelendžu....e to je sramota.
d

da se razumemo

pre oko 1 godinu

Vojvodina je bolja ekipa... po svemu "rangu" igrača, budžetu. Ali, uopste nisu pokazali šampionski momenat u ovim duelima. Znači prošli jesu, više na iskustvo i bezobrazluk. Što se tiče spartaka, može se reći da im je ovo puna kapa, obzirom da im je budžet pa za jedno 5x manji nego ovima, kao i igračkim mogućnostima pojedinih momaka.
0

009022

pre oko 1 godinu

Upravu je Jevtic za ovo sto prica, nazalost malo ko ce se i setiti ovoga za par godina. Imao je Spartak sve u svojim rukama, tu mislim pre svega na drugu utakmicu u Subotici nakon brejka, ovde opet sanse... Nije bilo dovoljno. Pa, negde je onda i pravedno sto je Vojvodina otisla dalje. Koliko dalje, pitanje je. Generalno jako slaba igra Vojvodine kroz celu sezonu za klub tog renomea i s obzirom na ambicije i sastav. Kako god zavrsili sezonu morace u ozbiljna razmatranja i analize sta i kako dalje.
b

bergamo

pre oko 1 godinu

Karma je cudo.....Karadjordje vas kao glat pobedi,niste zasluzili da igrate plejof da je pravde
u

uf uf uf

pre oko 1 godinu

Onda Vojvodina nije zaslužila da postoji. Pošto sudije i pored čelendža sude u njihovu korist. Ajde nek ćute i smrde, večeras su se izvukli jedva. Zato će ih Partizan pregaziti.