Trinkijeri: Ne smemo da zaboravimo prošlu godinu

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.11.19. | 13:52

Italijan oprezan uoči gostovanja Ritasa

Košarkaši Partizana dočekaće sutra litvanski Ritas u okviru osmog kola B grupe Eurokupa. I to u dobrom raspoloženju, pošto su slavili u nedavnom večitom derbiju. Ukoliko trijumfuju pred svojim navijačima, crno-beli će obezbediti prolaz u narednu fazu takmičenja.

Izabrane vesti

Strateg Partizana Andrea Trinkijeri pozvao je na oprez, i podsetio koliko je ovaj meč značajan.
„Ukoliko pogledamo izgled tabele u našoj grupi, biće nam jasno da svi timovi i dalje imaju puno razloga da se bore i imaju za šta da igraju. Svi još uvek mogu da izbore plasman u Top 16 i sigurno je da će u poslednja tri kola dati sve od sebe da to i ostvare. Ritas je težak protivnik, tim sa velikim ambicijama i sjajnim pojedincima. Pobedili smo ih u Vilnjusu, ali nećemo zaboraviti prošlu godinu i način na koji su nas eliminisali u borbi za Top 8. Nadam se da će Štark Arena biti puna i da ćemo obezbediti mesto u Top 16 pred našim navijačima“, rekao je italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri.

Rade Zagorac je pohvalio litvanski tim, ali veruje u prolaz već nakon duela sa njima.
„Još jedna teška utakmica u nizu za nas. Posle pet vezanih pobeda, spojili smo dva poraza u Evrokupu i sada želimo da damo sve od sebe kako bi već sutra, pred našim navijačina, izborili Top 16. Ritas je odličan tim i siguran sam da ćemo biti u problemu ukoliko izgubimo fokus makar i na minut. Zbog toga, sutra moramo biti na našem maksimumu“, jasan je Zagorac.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara