Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Monpelje i Sankt Pauli

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 10:38

Nigde nećete naći veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Monpelje protiv Nanta u sklopu francuske Lige 1 (duele francuskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), te na Ajntraht iz Frankfurta protiv Augzburga u Bundesligi.

Izabrane vesti

Monpelje u poslednje vreme igra iznad očekivanja. U Ligi 1, igrači trenera Mišela Der Zakarijana su u nizu bez poraza na četiri meča zaredom, ostvarivši tri pobede i jedan remi. Trijumfi su bili nad Avrom i Lorijanom od 2:0, zatim nad Remsom od 2:1 i neočekivano odigrali nerešeno sa najgorim klubom u ligi, Klermonom 1:1. Zahvaljujući ovim rezultatima, pozicija domaćina na prvenstvenoj tabeli je poboljšana. Sada su osam bodova ispred zone ispadanja, na 12. mestu. Stvari za Nant ne idu baš najbolje. Tim se bori za opstanak, samo tri poena ispred Avra, koji se nalazi u zoni plej-auta. U poslednjih pet kola Kanarinci su naizmenično smenjivali pobede i poraze. U poslednjem meču Nant je kod kuće poražen sa 3:0 od Rena.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

SANKT PAULI - HANZA (PETAK, 18.30), KEC 1,35

Sankt Pauli ima prilično uspešnu sezonu, ali do sada tim iz Hamburga još nije obezbedio direktnu kartu za Bundesligu. Pirati trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Cvajte sa 60 bodova i pet koraka su ispred trećeplasirane Fortune Diseldorf, dok je lider Holštajn Kil osvojio samo jedan bod više. Sankt Pauli je u prethodnom kolu pobedio Hanover u gostima sa 2:1, i tako je prekinuo niz od dva poraza. Hanza ima veoma slabu kampanju i rizikuje da na kraju sezone napusti drugu ligu Nemačke. Tim iz Rostoka sakupio je 31 bod i zauzima 16. mesto na tabeli i samo je jedan poen ispred zone direktnog ispadanja. U prošlom kolu Hanza je izgubila sa 2:0 od Magdeburga, i to mu je drugi u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara