Dino Rađa i Toni Kukoč (Foto: Star sport)
Dino Rađa i Toni Kukoč (Foto: Star sport)

Povratak tri decenije u prošlost – Beograd i aplauz Kukoču

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 20:16

Pored Tonija tu je i legendarni Dino Rađa

Već odavno je postalo izlišno pričati o košarkaškoj atmosferi u Beogradu. Posebno kada su utakmice Partizana u pitanju. Evropa bruji kada ekipa Željka Obradovića dovede 20.000 navijača na tribine, često tu budu svetske poznate faca, ali večeras... pojavila se jedna baš svetska. Veliki Toni Kukoč večeras gleda okršaj crno-belih i Olimpijakosa.

Čovek o čijoj biografiji bismo mogli da pišemo satima, ali dovoljno je samo da kažemo legenda Splita (Jugoplastika, POP 84) i Čikago Bulsa. Čovek koji je osvajao titule gde kod je igrao, plenio lakoćom sa kojom je plesao na parketu... Čovek bez mrlje u karijeri i neko ko može da se pohvali gromoglasnim aplauzom od strane partizanovaca iako nikada nije igrao u klubu iz Humske.

Izabrane vesti

Bilo je tako pre tri decenije kada je Kukoč nosio žuti dres Splita, tako je bilo i danas kada se pojavio u civilu i seo tik uz teren sa Dinom Rađom.

Jednostavno, beogradska publika ume da prepozna asa, bilo da je na parketu ili pored njega. Kukoč to definitivno jeste.

Podsetimo da se legendarni hrvatski igrač pojavio u Beogradu radi promocije dokumentarnog filma, a na poziv nekadašnjeg saigrača Zorana Savića došao je i na utakmicu da prati vrlo bitan duel 32. kola Evrolige.



tagovi

Toni KukočKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara