Milutinov i Šilobad (©MN Press)
Milutinov i Šilobad (©MN Press)

Milutinov o zvižducima: Možda je zato što sam u Olimpijakosu, volim da pobedim i rođenog brata

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 23:10

"Da nije bilo Partizana ne bi bilo ni mene gde sam sada", rekao je srpski as

Partizan Mozzart doživeo je slom u poslednjoj četvrtini i dozvolio Olimpijakosu da mu otme pobedu iz ruku što sada ozbiljno komplikuje situaciju za crno-bele pred poslednja dva kola.

Nikola Milutinov nije mogao da pomogne saigračima tima iz Pireja, ali je klub iz Humske ispoštovao svog nekadašnjeg centra ugodnim poklonom uoči početka susreta. No, to nije naišlo na odobravanje navijača Partizana koji su izviždali srpskog centra i osvajača svetskog srebra u Manili. Ma šta da je razlog, to srpski as nije zaslužio, mada on ne zamera partizanovcima...

Izabrane vesti

"Hvala Partizanu na poklonu, prelepe sam godine proveo ovde, da nije bilo Partizana ne bi bilo ni mene gde sam sada. što se tiče zvižduka, to je donekle i normalno, ne osećam ništa loše. Verovatno je to zato što igram za Olimpijakos. Volim da pobedim i kada igram protiv rođenog brata, tada mi možda i pobeda najviše znaci. Možda su zviždali zbog nečega u prvoj utakmici", pita se Milutinov u razgovoru za Sportklub posle utakmice.

Pogledao je trijumf svog Olimpijakosa u civilu, pred krcatom Beogradskom arenom...

"Bilo je teško, pogotovo u Beogradu pred ovakom publikom. Svi obožavaju da igraju u ovakvoj atmosferi. Malo timova ima ovakvu atmosferu".

Srpskog reprezentativca već dva meseca na parketu zbog preloma pete metatarzalne kosti, ali će uskoro da se vrati radu.

"Trebalo bi u narednih dan-dva da krenem sa treninzima. Težak period je iza mene, ali gledam pozitivno. Biće potreban period adaptacije, ali to je to...".

Najavio je Milutinov da će biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za Olimpijske igre u Parizu.

"Imali smo neverovatnu atmosferu u Manili, hteo sam da dođem da igram kvalifikacije za Evrobasket, baš sam se radovao... Jedva čekam leto i nadam se da ću biti zdrav i da ćemo svi biti tu za Olimpijske igre".

Iako ga nema na parketu, kaže da uživa u Olimpijakosu.

"U Olimpijakosu mi je predivno, imam sjajne saigrače, prijatelji za ceo zivot. Stvarno je prelepo sa njima".


tagovi

KK OlimpijakosNikola MilutinovEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara