Kajri Irving (©AFP)
Kajri Irving (©AFP)

Irving sarkastičan: Braćo, srećno na Igrama, ja nisam dovoljno dobar za reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.24. | 11:45

"U ovom trenutku moje karijere mislim da bi moj fokus trebalo da bude na osvajanju šampionata"

Objavili su Amerikanci sa kojim timom će napasti zlato na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. I realno, ulivaju strah u kosti. Lebron Džejm, Stef Kari, Kevin Durant, Kavaj Lenard, Entoni Dejvis...sve neki od najboljih košarkaša današnjice, pa i svih vremena. Koliko je jaka konkurencija bila pokazuje i to u timu nije bilo mesta za asa Dalasa Kajrija Irvinga, koji je pomalo i sarkatično prokomentarisao činjenicu ne dobijanja poziva u nacionalni tim.

"Želim svojoj braći sve najbolje. Jednostavno nisam bio dobar za ovaj tim. Proces razmatranja je bio težak. Ali opet, nemam ništa osim poštovanja prema tim momcima. U ovom trenutku moje karijere mislim da bi moj fokus trebalo da bude na osvajanju šampionata.", istakao je Irving kojeg očekuje početak plej-ofa NBA lige u kojem sa Dalasom ukršta koplja sa LA Klipersima.

Izabrane vesti

Irving inače sa reprezentacijom ima osvojenu zlato na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru 2016. godine, kao i svetsku titulu iz 2014. u Španiji. Takođe, sa Klivlendom je 2016. uzeo dosada jedinu šampionsku tutulu u NBA ligi, dok je u osnovnom delu aktuelne sezone prosečno beležio 25,6 poena uz pet skokova i 5,2 asistencije po utakmici.

Selekciju SAD će od u Parizu predstavljati: Lebron Džejms, Devin Buker, Džejson Tejtum, Kavaj Lenard, Džoel Embid, Tajris Haliburton, Džru Holidej, Bam Debajo, Stef Kari, Entoni Dejvis, Entoni Edvards i Kevin Durent.



tagovi

Kajri IrvingDalas MaveriksNBA ligadrim tim

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara