Komentari na vest

Kopni nada, direktan plasman u Ligu šampiona sve dalje: Dinamo poslednja Zvezdina uzdanica

B

Baba Yega

pre 13 dana

Sta ce Zvezda tamo? Opet punjenje paprike?? Smarate bree !! Europa League je za nas! Tamo nekako ovde nikako
L

Lepi mica1

pre 14 dana

Ahahaha pa sta bi vi na pokradeno prvenstvo i partizanove bodove direktno u Ls?😆😆😆pa malo sutra😆😆😆znas kad ce te sad da igrate LS?NIKAD😆😆😆
B

Boban1

pre 14 dana

@Lepimica1,pa zadnjih 5 godina 3 puta,malo li je konjino??????
K

KojMoj

pre 14 dana

Pitaj se ti kad će tvoj patlidžan da igra CL i kad je zadnji put igrao.Verovatno pre nego si se ti rodio:
p

psyhhodelija

pre 14 dana

Samo učešće za naše klubove u LŠ je veliki uspeh pa ne pobedili nikog,i to je velika realnost..Jedna pobeda u grupnu fazu su 3 miliona, a osvajač košarkaške evrolige dobije 2 miliona..O čemu mi pričamo.Zvezda je u 2 učešća imala 7 bodova..Partizan nikad nije okusio bod u eliti,a pobeda je tek daleko.Lepo je biti u tom društvu,velike su pare itd..Ali Liga evrope je puna kapa,igrali smo skoro egal sa Rendzersom u osmini finala i nadigrali ga...Tek bi u Ligi konferencija bili konkurentni i bilo bi zanimljivije..Sa Lajpcigom i Sitijem mnogi ne mogu,ranije PSŽ,Liverpul, Totenhem,Bajern..Zvezdi je bio kiks Jang Bojs,i tu smo promašili nekoliko zicera i bili kažnjeni..Sve u svemu kako je bilo pre,a kako je sada kad pogledamo UEFA rang listu, možemo biti zadovoljni delije...
B

Burek

pre 14 dana

E grešiš, 2003. godine su grobari kod kuće odigrali remi sa sve tri ekipe u grupi.
C

Cetnik NBGD

pre 13 dana

Ti si obicni sendvicar.
p

psyhhodelija

pre 9 dana

@Burek, da hteo sam reći nije okusio pobedu,a imao je 3 boda
S

Sedorf10

pre 14 dana

Bolje je da se ne ide direktno u Ligu Sampiona kada se gleda sa igracke strane i forme igraca i hemije ekipe. Te letnje kvalifikacije odlicno dodju da se na ozbiljnim evropskim ispitima kali ekipa. Bez toga nema napredka. Tu je Milojevic do sada bio perfektan. Za raziku od Dekija Stankovica koji je bio dosta slabiji.
P

Pesjast3

pre 14 dana

Dosadni ste vise sa tim.Meni kao i vecini navijaca Zvezde nebitno.Mislim da je cak i bolje da igramo kvalifikacije,ako prodjemo ocvrsnucemo malo,ako ne idemo u LE koja je isto odlicno takmicenje i u kome mozda imamo neke sanse za prolaz.Tako da me ovo vase "brojanje" ne interesuje.
F

Fakti

pre 14 dana

Bas tako. Kvalifikacije razbude igrace odmah na pocetku sezone i oni moraju da daju maksimum inace propade sezona. Tu se odmah i vidi koji igraci nemaju kvalitet jer Evropa je lakmus papir koji odmah sve pokaze.
D

DDF

pre 14 dana

Upravu ne zanima takmicarski uspeh,njih jedino zanima novac koji zaradi klub da bi se posle"slivao"u svoje dzepove...igranje u LŠ im donosi ogromno bogastvo,igranjem u LE nastaju problemi sa finansijama jer treba"zatvoriti"mnoge dzepove sa daleko manjom zaradom od LŠ
И

Искрено...

pre 14 dana

... уопште не пратим друге лиге и њихов расплет. Важно је да је на клупи једини тренер у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута. Сад креће из четвртог кола и то као повлашћен.
I

Iskreno bas

pre 14 dana

Da li znas sta si napisao...nema vise toga...baj,baj LS.
P

Pfc

pre 14 dana

Povlascen, od prve titule. Bravo cigane
И

Искрено...

pre 14 dana

... верујем да бисте све дали да имате у клубу неког као Милоје. Једини тренер у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута. Једини тренер у историји који је из првог кола презимио у Лиги Европе. 13 узастопних двомеча је прошао. Преокренуо је историју српског фудбала.
M

Megaloman

pre 14 dana

Искрено../ Budi ozbiljan, Bio bi 10 % bolji od Duljaja, a titulu ne bi video od Oskara isto koliko ni ostali trfeneri Partizana. On je, realno, klasa ispod Nikolića, možda i dve. Slabiji i od Stanoja. Mene sutra da postave za trenera tamo i ja bih postao šampion. Nismo mali, nemojte da se lažemo.
р

рндуљо бре

pre 14 dana

И да немамо шта да тражимо у ЛШ. 40 Милиона само улазак и зезање, тв права, карте, и који бод и нек губимо, али 40 мил за Србске услове је моћ. Само ЛШ, ако не онда ЛК јер се накупиш бодова а најгора је ЛЕ, противници скоро као у ЛШ а лова као у ЛК , нити бодова нити пара, тотално небитно и неисплтиво такмичење. Ја би за нашег светсдког владара Звезду волео ЛШ због кинте а ако не само ЛК где би узимали бодове али на жалост увек завршимо у најгорем ЛЕ.
p

podesen

pre 14 dana

Srpske se pise nepismena bud....
D

Drzavni Projekat

pre 14 dana

Nemoze u LŠ??? Katastrofa , šta kažu u UN hahaha
7

777

pre 14 dana

Pa ne moze ako ga prestigne tsc padaju na 3. mesto
M

MileSenjakBG

pre 14 dana

Sta je zvedoslavija stil???? Pa ni sve cige ne žele u LŠ - realno, a ostali naravno da im žele sve najgore
G

Gost Djape

pre 14 dana

Sad se lepo pokloni pred evropskim i svetski prvakom i idi da places negde drugo. A mi ce mo ako udjemo uzeti lovu i pokusati da osvetlamo obraz, koliko god je to moguce.
F

Freys

pre 14 dana

Pa bolje da ne igraju uopste ligu sampiona jer to je prevelik zalogaj i veliko brukanje...najbolje da ispadnu u plejofu i u ligu evrope i tamo uzmu 2-3 boda i to je to...nasa realnost!!!
A

Ako smo imalo svesni

pre 14 dana

Gledamo sami sebe, radimo sami za sebe. Uz ekipu koja ima 2-3-4 jasna nosioca, Glazer, Dragovic, Hvang i Bukari. Treba nasloniti nova pojacanja i tako tim napraviti konkirentnijim za evropu. Saglasan sam sa vecinom drugara koji poznaju i prate fudbal da je Bukari upecatljivo najsebicniji igrac Zvezde ali de 60% napada direktno na njega ide, ne moze niko imati koncentraciju na svrtu u zavrsnicama sem Mesija u gakvom obliku i opterecenosti. Da uprava Zvrzdr hoce, stabilnu, evropsku i jaku Zvezdu zadrzala bi nosioce i na nosioce bi dodala igrace koji bi pre svega fizicko/motorickim karaktrristikama na terenu ali pazljivo probranim licnim karakteristikama igraca doprineli da Zvezda bude u drugoj rundi lige Sampiona za pocetak. Nama su potrebna pojacanja na bekovskim pozicijama i jedan vezni igrac koji moze da ore teren ako ne moze kao Jovancic protiv Liverpula onda kao Jovicic. Samo sa naglaskom na pas igru, prvi kontakt i fizicki da bude pripremljen za Ligu sampiona(Sanogo). Ostalo je mazanje ociju, ako ide hvang, bukari ili glazer mi ne idemo napred nrgo se vrtimo u krug.
P

Pedjast3

pre 14 dana

Nemam sta dodati to je to,ali na zalost ovi nasi alavi iz uprave su vec poceli sa prodajom nosioca i to za sicu!Dosta vise!
k

kondor007

pre 12 dana

Ako smo i malo svesni , ali niste svesni , jedino da imate sudije u evropskim utakmicama kao sto imate u srpskoj super ligi (koja je sprdacina od lige ) mozda bi nesto napravili u evropskim utakmicama , ali ovako mrka kapa . Ne moze vam alek tamo pomoci kao sto radi u srpskom fudbalu , ali uskoro ce da pukne i u srpskom fudbalu . Tada dolazi vreme kada ce te se naci u neobranom grozdju . Zivi bili pa videli .

Mr 007

pre 14 dana

Samo je vazno pogoditi sa pojacanjima. Sto se tice taktike,Miloje je majstor svog zanata,garantujem plasman u LS,zahvaljujuci perfektnoj bunkercini uz izuzetnu kontru.
I

Ima jedna izreka

pre 14 dana

Prase se ne tovi pred Božić. Prevedeno na sportski teren tim se ne pravi pred start prvenstva tj iako dovedeš kako kažeš adekvatna pojačanja prvo treba da se prilagode na naše uslove i na naše katastrofalne terene, potom da se uigraju pogotovo odbrana jer ona nosi najveći teret u evrotakmičenjima a to će biti veoma teško jer maltene u našem prvenstvu igraju viktorije tj igraju protiv bunkera. Zato je realno da se nezanosimo nekim uspehom u LŠ jer tamo nepripadamo a jedinu korist imaće samo ovi iz vrha kluba jer će samo oni profitirati naravno finansijski.
g

gospodar prekovremenog

pre 14 dana

I bolje je da krene iz plej ofa nego direktno u grupu, videli smo to iz prethodnih slucajeva
j

jejrn

pre 14 dana

Ja ne znam sto ce CZV tamo bez da se bruka. Nema tamo TSC, Cukarickog i Vojvodine koji na svoj teren ne smiju ni da pomisle da predju centar. od 30 utakmica sve porazi. Kad bi bila liga sa Bjelorusijom i Turkmenistanom tu bi CZV bila bas dobra.
L

Letaq

pre 14 dana

Zemo,Cz drži rekord Ls ,sa 10 uzastopnih prolaza u barazu.Takodje 1/8 finala LE gde se pobedom protiv Rendzersa oprostila od 1/4finala je najveći uspeh srpskog fudbala nakon 1991god! Covek stice utisak da u Srbiji sve Real do Reala,a ono muka sa Maltezanima u kvalifikacijama.
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Zvezdan Terzic ide sad u policijsku stanicu da podnese krivičnu prijavu protiv UEFE.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
v

v1ad

pre 14 dana

Miloje rutinski resava plej of za LS.
p

podesen

pre 14 dana

Dokazao covek,posle zvezde 5 otkaza u 4 godine,ekspert.
П

Па...

pre 14 dana

...сад је у Звезди, а не после Звезде. Са Звездом је имао два пласмана у Лигу шампиона.
L

Lepi mica1

pre 14 dana

Ahahaha znas kad ce da udjeu LS? kad partizan otera vazuru😆😆😆

plivajuci zamajac

pre 14 dana

a spasa nema, nece ga ni biti!!!
T

TAKOO JEEE

pre 14 dana

Toliko je bitna i nepodna zanas liga sampiona da to nije normalno...Bolje Brizu i Marseju, Olimpijakosu utakmice u maju u Evropi nego nama 3 protivika i neslavni kraj u decembru kao po obicaju za nase klubove a jos velika ocekivanja nas , i obecanja uprave i velicanja tima...
G

GeOs

pre 14 dana

Da bi ostavio komentar trebalo bi da pratis malo ovaj sport. Evo, cisto da ti kazem, sistem takmicenja u LS je promenjen, u ako se dodje do grupe... pazi sad, imaces 8 (OSAM) razlicitih protivnika, a ne 3 kao sto ti kazes i "znas". Dalje, uzmi sam guglaj...
T

TAKOO JEEE

pre 14 dana

GeOs@ z v a l o jedna , ja pricam sta je bilo do sad i u ovoj sezoni...Mogu da ti predajem o sportu generalno...
p

pssst

pre 14 dana

Sta ces ti nesreco da predajes,vidis da boli koliko si nepismen
N

Nenad1246

pre 14 dana

Kako je to TSC opljačkao Partizan u Humskoj?

gemathegreat

pre 14 dana

Day robbery ???
M

Mile led

pre 14 dana

Odlično!
H

Holse

pre 14 dana

S obzirom na snagu lige to da smpion ima garantovanu ligu evrope je super i eto samo jednog protivnika do Ls,pa lepo pokazes ili jesi ili nisi za to društvo.
S

Smarate

pre 14 dana

AL STE DOSADNI SA OVIM PA TO JE STRASNO,KAO ZVEZDAS OVO KAZEM.