TREĆA SMENA: Derbi Bogote, Atletiko Paranaense pred ulaskom u finale, Jokić čeka Sanse u Koloradu

Vreme čitanja: 3min | sre. 27.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ATLETIKO PR - OPERARIO PR, 23.55

(Fudbal, Brazil Paranaense)

Izabrane vesti

Atletiko PR i Operario PR sukobljavaju se noćas da bi odlučili ko će biti drugi finalista šampionata Paranaense pored Maringe. Prva utakmica polufinala završena je rezultatom 2:1 za Atletiko u Ponta Grosi. Atletiko je dovoljan i remi pred svojim navijačima. Operario PR je ove sezone prošao 10 utakmica bez poraza do neuspeha protiv Atletika u prvoj utakmici. U prvoj fazi ekipe su na Areni igrale nerešeno 0:0. Fantazma nije stigla do državnog finala od 2015. u kojoj je bila šampion.

SANTOS - RB BRAGANTINO, 00.30

(Fudbal, Brazil Paulista)

Santos je mnogo napredovao u poslednje vreme i izgleda prilično samouvereno pred sukob sa RB Bragantinom u polufinalu plej-ofa državnog šampionata Paulista. Santos je dobio tri od četiri prethodna susreta, što je pozitivno uticalo na emotivno stanje. U poslednjem meču Santos je bio jači od Portugeze tek posle penala. Bragantino je uspeo da pobedi samo u jednom od četiri poslednja meča, ali zanimljivo je da je u prethodnom susretu izvojevao veliki trijumf. Bragntino je bio jači od Internasional Limeire rezultatom 3:0 na svom stadionu. Ujedno, Bragantino je ostvario tri vezane pobede protiv Santosa.

LANUS - UNION, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Lanus zauzima drugo mesto na tabeli Grupe B Liga kupa Argentine. Dobio je dva meča zaredom, a slavio je i u šest od proteklih osam okršaja, pa se može reći da je u dobroj formi. Poslednji su stradali Tigre sa 3:2 i Belgrano sa 1:0. Union Santa Fe je na sedmom mestu na tabeli i nastavlja da prati vodeću grupu, ali je prilično ozbiljno zaostao i nije uspeo da slavi na dva meča zaredom. Prvo su izabranici Kilija Gonzalesa izgubili od Defense i Hustisije sa 2:1 u gostima, a potom su na svom stadionu igrali nerešeno sa Sentral Kordobom 2:2.

MILJONARIOS - SANTA FE, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Miljonarios dočekuje Independijente Santa Fe u velikom derbiju Bogote na El Kampinu u meču 15. kola kolumbijske Aperture. Poslednji meč Santa Fea rezultirao je nerešenim rezultatom 1:1 protiv Agilas Doradasa i produžio je njegov niz bez poraza na šest mečeva. Sada je Santa Fe na trećem mestu sa 24 boda u 13 mečeva i za prvoplasiranom Tolimom zaostaje dva boda. Miljonarios je na 15. mestu sa 13 bodova u 13 mečeva. Miljonarios je takođe osvojio bod u poslednjem meču Primere remizirajući 1:1 kod kuće protiv Deportivo Kalija. Ambasadori nisu slavili na sedam mečeva zaredom.

ŠARLOT – KLIVLEND, 23.55

(Košarka, NBA liga)

Kavsi su posustali, imaju tri poraza u poslednja četiri meča, ali i dalje su na odličnom trećem mestu na Istoku. Šarlot do kraja sezone igra za čast, a to je prilika za Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog da poboljšaju statistiku. Tim iz Karoline je poražen na pet poslednjih utakmica i odavno je izgubio šanse da se nađe u plej-ofu.

ATLANTA - PORTLAND, 00.30

(Košarka, NBA liga)

Hoksi su vezali dve pobede, pa su izvesno obezbedili plej-in. Eventualno bi mogli da preteknu Čikago na devetoj poziciji. Bruklin na 11. mestu ima čak pet trijumfa manje od tima Bogdana Bogdanovića. Portland je jedan od najslabijh timova u ligi, vezao je sedam poraza. Blejzersi su dobili Atlantu u poslednjem odmeravanju snaga.

DENVER – FINIKS, 03.00

(Košarka, NBA liga)

Šampion NBA lige je 10 utakmcie pred plej-of na prvom mestu u Zapadnoj konferenciji, ali će imati opasne takmace do kraja narednog meseca u Oklahomi i Minesoti. Jokićev tim igra mnogo bolje na svom terenu, pa ima ulogu favorita. Sansi su na sedmom mestu, ali mogu u finišu ligaškog dela sezone da stignu do četvrte na kojoj su trenutno Los Anđeles Klipersi. Za Finiks je pod znakom pitanja Jusuf Nurkić, nekadašnji igrač Denvera, dok su Aron Gordon i Džamal Mari neizvesni za ovaj duel zbog lakših povreda. Na pet poslednjih duela ovih timova, četiri puta su slavili Nagetsi, dok je ekipa iz Arizone slavila počektom meseca sa 117:107.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara