Komentari na vest

Ostoja Mijailović: Pričalo se da se svađam sa Željkom, da ne želim da produži ugovor

T

Top 12 klub

pre 12 dana

U istoriji spoeta nigde nema ovako nesto, da za potrosenih 12.mil placenih za produzetak ugovora sa igokeom na jos dve godine za rumenigea i pantera,za sav taj i toliki novac ovde u Srbiji moglo 7 skola i 15 vrtica za decu da se napravi,strasno kako bahato rasipanje narodnih para u ova teska vremena gde se deca lece sms porukama jer za njih drzava nema para a za ove ima u izobilju!
K

Karlo Veliki

pre 11 dana

"Mozzart Sport" propusta priliku da ima iskljucivo ozbiljne i kvalietne komentare, objavljujuci tvoj komentar. Da budem iskren u tvom komentaru osim zatucanosti i mrznje ne vidim nista drugo.. Mlatis se sa ciframa kao nezdrav.. Takodje, nije mi prijatno ako u jednom mediju koji zeli kvalitet da podigne na visi nivo, sedi neko koji isti taj kvalitet obara objavljujuci komentare kao sto je tvoj.
z

zorge

pre 11 dana

Kako znas koliko ce primati Panter u narednoj sezoni, ako znamo da mozda nece igrati za Partizan?
K

KkTransferMag

pre 12 dana

dolaze Vanja Marinkovic, Nikola Milutinov, Kodi Miler, Lendli, Bertans, Lovernj i Evans.
i

igokeasu

pre 12 dana

@KkTransferMag I sta je bilo kad si se probudio?🤣
K

Karlo Veliki

pre 11 dana

Vise od 4 meseca nisam bio u KKP, pa nemam bilo kakve poluinformacije o prelaznom roku.. Ono sto sam cuo van KKP je da se razmislja o Nandu De Kolu, Nakicu, Lucicu i Lendejlu... Pitanje je koliko je to tacno, a i pitanje je da li ce KKP ici u EL ili Evro kup, od cega ce zavisiti velicina budzeta..Pouzdano znam da je Partizanu stopiran MTS kao sponzor, da se radi na stopiranju jos nekim sponzora...tj. radi se na isti nacin kako je likvidiran vaterpolo klub Partizan.Takodje, pokrenuta je akcija KKCZ protiv Partizana jos kroz povezivanje slovenackog sudije Boltauzera sa Partizanom(4 meseca niko nije znao za informaciju), zatim kroz koriscenje Grbovica za atak na Mijailovica, kroz CZ angazovanje eksperata da ogole sudjenje "protiv" CZ, kroz zavlacenje nosa Covicevo u KKP finansijska dokumenta...Uveren sam da Sagadin nije slucajno rekao da finale ABA nece biti, i da ce se ona raspasti.. Na tome radi Covic ukoliko CZ ne bude uspela da bude prva u ABA.
T

Top Gun

pre 12 dana

Jedna Aba liga i jedan šal sa produženja ugovora, jedini trofeji najvećeg trenera u Evropi u petogodišnjem mandatu u Partizanu .
S

Sakur.

pre 12 dana

Od dolaska Željka za ove 3 sezone, uspeli smo da ispadnemo u sred Arene od gromade Burse u kupu Zorice Brunclik i Kemiša, i da od mogućih 10 trofeja osvojimo samo jedan.
m

merlin_pfc

pre 12 dana

Teško ćemo mi sa Zvezdom u plej ofu. Već su nas tri puta u nizu lagano rutinirali.
U

Ujka Zitko

pre 12 dana

Šta nam vredi i najveći trener u Evropi kada smo za poslednjih 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu, tuga.
M

Milojko Arsenic's

pre 12 dana

A zbog ovoga gradjani Srbije odustaju od prvomajskog uranka, glupo im je da na roštilj bacaju parizer.
M

Mile led

pre 12 dana

Znači sledeće sezone još veći budžet. Što veći budžet, sve manje trofeja.
K

Kalčopolista

pre 12 dana

Ko kaže da je Željko za 3 sezone osvojio samo 1 trofej. To nije istina, drugi trofej mu je ovaj šal, 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Г

Групни

pre 12 dana

небитан си Остоја и небитни су они који су причали небитне ствари ! битно је колико си спреман да одвојиш, колико је спреман онај који за другу страну више одваја, да одвоји за Партизан и колико ће ти дозволити да нађеш друге који су спремни да одвоје за Партизан ! све остало је небитно ...
s

sve ok

pre 12 dana

Reče Obradović budžet ćemo izvući koliko možemo i osta živ. A Ostoja na to doda reputacija nam se urušava psovkama navijača ka državi. Sve jasno kao dan.
S

Sebastiano

pre 12 dana

Potpisao pre kataklizme... narod posle dve nedelje sve zaboravi, ali evrici iz ugovora budu isti!
L

Lakedemon

pre 12 dana

Ovaj Mijailović je najjači lik. Hvali se čovek kako dovodi dobre igrače, trenera, trte mrte kao da to radi od svog kapitala. Ti si bre samo jedan običan pijun baš kao i Terzić, Vučelić, Karadžić, Čović, Kokeza...nažalost i Džajić...
P

Prislonica

pre 12 dana

Sve dok je tebe Vučka ne moraš da misliš ništa.
D

Dajvak

pre 12 dana

Mijailoviću, Žoc i Partizan su vječni, ti si prolazan. Vidjećemo pobudžetu za naredni mandat jesi li vrijedan povjerenja ili si samo marioneta čoko usne. 🖤🤍
D

Divljak

pre 12 dana

Evo čuli su te, staviće tvoje mišljenje u razmatranje.
S

Sascha 2010S

pre 12 dana

Gde je Partizan bio pre dolaska Gospodina Ostoje a gde je sada ? Isto mogu da kazem i za nasu Drzavu,nisam zainteresovan za politku,to su samo cinjenice i Istina. Neki koji su pre 3 ili 4 god bili protiv i to bas protiv,licno ih poznajem,danas vedre i oblace ,kako se tako brzo presaltali na drugi kolosek??!!!
P

Pre gospodara!?

pre 12 dana

Pa 2010 igrali ako se dobro sećam final 4, budžet 3.5 milj. . Sa 3 stranca i Sa Perom Božićem kao kapitena.. Eto gde smo bili pre njega.

OS

pre 12 dana

Partizan je mnogo pre Ostoje i njegovog sefa bio tamo gde Zvezda nije bila nikada a zna se gde je ona bila pre Covica i vodje.
S

Sascha 2010S

pre 12 dana

Gde je Partizan bio pre dolaska Gospodina Ostoje a gde je sada ?
K

Kdkdmfmfkf

pre 12 dana

Prošao ti nisi pored gospodina!!!
u

uskoro...

pre 12 dana

Kada uskoro pocnete da se glodjete oko podele plena morace licno kumasin Bolt da se umesa da vas pomiri hahahah
P

Pedja Fudic

pre 12 dana

Pricalo se da si od najobicnijeg limara, sa auto otpada preko stranke postao "gospodin" i ugledni "bizmismen" pa nista. To nije istina. Pricao je onaj na TV-u da dinar nisi uplatio za porez i da nas lazes?
M

Marence Drvar

pre 12 dana

Gospodine Ostoja, ne obazirite se na to sta saka navijaca peva. Njih ima troje, cetvoro, mozda petoro i zna se da su ubaceni Ilasovi elementi. Znam da te boli kad ga vredjaju i da ces sve uciniti da to prestane i mi, iskreni navijaci to prepoznajemo tu ljubav prema klubu a jos vise prema predsedniku i stranci. Jedan narod jedna stranka! Volim Partizan.
d

dobice pokon

pre 12 dana

A od kumasina Boltice stize najnoviji parfemcic za produzetak ugovora..Neka je sa srecom i uvek ovakve "rezultate" da imate...
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Dve godine za pet miliona. Dubai mu je nudio 8 miliona za 3 godine. Ha, bas i nije toliko velika ljubav. Samo na znam da li ce Ostojah da proda jednu od 25 firmi sa kojima je povezan. Mozda jedan avion. Ne verujem, pre ce da nalozi svoje sto bi Žeks Pantić rekao glodare da skupe neko milionce. Sa ovim su se složili...
g

gosti iz nisa

pre 12 dana

Ako covke tako kaze, mora da je tako
G

Grobarcina

pre 12 dana

Tako je bre Partizan sampion Zoc najveci 💪💪
J

Jelenko P

pre 12 dana

Ovo je velika pobjeda PRAVIH navijaca Partizana nad Ostojom Mijailovicem( i ne samo njim). SVE se moze kada je volja i vjera jaka.
A

Alex20

pre 12 dana

u jbt,ovi ni Tarantino ne bi rezirao,stalno neka borba imaginarna kod vas.
k

krejzi žeks

pre 12 dana

Uprkos uništavanju od države mi opstajemo ovo je viša sila u pitanju
B

Boki91

pre 12 dana

I kolika je plata ?
?

??!!

pre 12 dana

Pa on radi volonterski, ne reče li prošle godine? Nije valjda i to slagao kao porez i karte navijača?
D

Darko 1101993

pre 12 dana

Ako nista mora ti se priznati da si za sve ostale u svim sportovima koji vode partizan jedini izboksovao koliko toliko nekakav tretman s obzirom na to u kojoj smo državi i ko se pita za sve, to ti niko ne moze oduzeti
T

TzT

pre 12 dana

Da.Velika je stvar imati najveći budžet ikada vidjen u ex yu.I da u rukometu najveću uz Vojvodinu, takodje u odbojci...sta bi bilo da Kalimero crno beli nije 'ugrozen'?
M

Marko 90

pre 12 dana

Ljidno, oni samo mogu da izboksuju sebi u džep. I jedni i drugi, svi rade za sns, pred kamerama pljuju jedni na druge a kad se kamere ugase vole se ko najrođeniji.. Ovo je dotaklo dno dna šta se radi. Biće nam bolje kad mi budemo bolji.
A

Alex20

pre 12 dana

Da bre izboksovao na ime svoje i znanje😂😂😂😂😂.Niste gadljive na sns pare ne a,lepo vam,kakva avangarda polupana.
a

arroyo

pre 12 dana

da da, opozicionar koji je ustao protiv svog gospodara i ostale laži kojima se grobari teše
O

Oskekejehahaha

pre 12 dana

Hahahaha..Izboksovao koliko toliko neki tretman!? Hahahhahahha..Jbt...
D

Djjs

pre 12 dana

Pre ce bude 3 svetski rat, ali neće se saznati koliko to Zeljko dobija godišnje? Niti će ijedan novinar pitati.
@

@@@@

pre 12 dana

Sine tvoj klub je hvatan u mahinacijama pa ste bili kažnjeni. Vi nekog propitujete ej..
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Naravno da se zna. 2 miliona eura na potpis. 4.5 milona godisnje I ugovor je potisan 2 godine sa automatskim produzetkom na jos 3 godine. Tim da se izglasa povijerenje Ostoji Mihaijlovicu u Junu 2026 godine. Sto bi trebao upravni odbor da izglasa I sto je puka formalism.
g

gostbre

pre 12 dana

zeljko 900k njegov tim 600k bar je tako bilo za ove 3g iza nas
P

Pouzdan Izvor

pre 12 dana

3 miliona godišnje
m

menjajte

pre 12 dana

ovog pr- a..
I

Ima i nastavak

pre 12 dana

A onda su progovorili milioni, i lako smo se sporazumeli
@

@@@@

pre 12 dana

Sreća pa zvezda "nema para". Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
@

@@@-

pre 12 dana

Pa vi ste ugrozeni, mi ne kukamo, ali vi ste 'ugrozeni'.
I

Ima i nastavak

pre 12 dana

Ima Zvezda. 3-5 puta manje od Partizana. Zato jedni imaju 6. a drugi 16. najveci budzet u EL
t

toe taj crno-beli apartheid

pre 12 dana

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom,a pritom pukao u sva TRI zadnja derbija i to za redom i jos izgubio i Kup i to sve u samo 20 dana razmaka i jos ispao iz EL i zavrsio u top 11-12, a da je pri tome imao 70% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!