TRANSFERI - petak, 26. jul

Vreme čitanja: 15min | pet. 26.07.19. | 23:17

Iz minuta u minut ispratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci samo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Juventus je ušao u trku za Lukakua i tako promorao čelnike Intera da podignu ponudu. Opširnije OVDE.
- Totenhem spremio 150.000.000 evra za Dibalu i Lo Selsa! Opširnije OVDE.
- Ilija Nestorovski u Udinezeu! Opširnije OVDE.
- Arsenal za Sebaljosa platio 17.000.000 evra. Opširnije OVDE.
- Đengsu doveo Mirandu iz Intera. Opširnije OVDE.
- Dinamo prodao vezistu za 7.000.000 evra i procente. Opširnije OVDE.
- Milan dogovorio napadača i štopera za 46.000.000 evra! Opširnije OVDE.
- Geret Bejl u Kini za 132.000.000 evra! Opširnije OVDE.
- Timo Verner ide u Bajern! Opširnije OVDE.
- Real prevario Napoli i Atletiko, Hames ostaje! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za večeras. Sutra smo ponovo zajedno sa novim informacijama sa fudbalskog tržišta.

23.17 - Poslednja vest za večeras: Juventus i Inter krenuli su u fudbalski rat za Romelua Lukakua! Opširnije pročitajte OVDE.

23.10 - Rimski Korijere delo Sport tvrdi da su Mančester junajted i Sporting iz Lisabona dogovorio obeštećenje za Bruna Fernandesa na 70.000.000 evra. Razlog zašto rimski sportski dnevnik barata ovim informacijama tiče se transfera Sergeja Milinković Savića na istu adresu za pet miliona evra više. Da li je sada transfer SMS ugrožen?

23.06 - Filipe Luis je zvanično predstavljen kao novi igrač Flamenga, sa kojim je potpisao ugovor do juna 2021. godine. Luis će biti dostupan za četvrtfinale Kopa Libertadores. Da li je sledeći Dani Alves?

23.00 GOTOVO: Viljareal je definitivno pozajmio Fulamovog vezistu Andre Franka Zambo Angisu do sledećeg leta.

22.55 - Prema izveštajima više britanskih medija, Arsenal će u najskorije vreme definitivno zatvoriti i transfer Evertona Soaresa. Pisali smo već o problematici zbog koje je nekoliko potencijalnih kupaca odustalo - 50 odsto od obeštećenja pripada Gremiju, čak 30 odsto ide biznismenu Žimaru Velozu, a po 10 procenata Fortalezi i investitoru Selsu Rigu. Tu se zapravo tražila formula da se sve strane namire, a izgleda da je Arsenal uspeo da razmrsi ovaj čvor. 

22.45 - Lester je potpisao trogodišnji ugovor s defanzivnim univerzalcem Mičom Klarkom, pošto se i definitivno razišao s Aston Vilom. Klark će biti integrisan u mladi tim Lisica.

22.27 - BOMBA: Šta se ovo dešava u poslednjih sat vremena?! Posle vesti o Geretu Bejlu i Timu Verneru stiže još jedna bombastična najava - Hames Rodrigez ostaje u Realu! Opširnije OVDE.

21.59 - BLIZU! Timo Verner i Bajern su dogovorili transfer, čeka se samo formula cele operacije! Opširnije OVDE.

21.50 - BOMBA, BOMBA, BOMBA: Ode Geret Bejl u Kinu i za to će dobiti ugovor od astronomskih 66.000.000 evra neto! Opširnije OVDE.

21.35 - Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke NejmaraMbapeaPogbeBejlaIkardijaKutinja, EriksenaModrića i Sanea. Probajte... 

21.21 - Inter je blizu dovođenja talentovanog štopera Troe Juta Kinkuea (17) za milion evra, plus bonusi, tvrdi Đanluka di Marcio.

21.16 Dani Alves ponudio je svoje usluge Flamengu, za koji je nedavno potpisao Filipe Luis! On je u video poruci na društvenim mrežama poručio Rubronegrima da mogu slobodno da ga pozovu kad god požele.

21.13 - U sklopu transfera Rafaela Leaoa iz Lila u Milan, suprotnim smerom krenuće 19-godišnji štoper Tijago Đalo, koji će biti plaćen 5.000.000 evra.

20.59 - Njukasl je dostavio drugu, unapređenu ponudu Nici za Alana Sent Maksimana na 18.000.000 evra. To je opet za dva miliona manje od onoga što traži klub sa Azurne obale.

20.45 - BOMBA: Milan dogovorio transfer Rafaela Leaoa iz Lila za 35.000.000 evra! E, ovo niko nije očekivao! Opširnije OVDE.

20.13 - Antonio Kasano je razgovarao sa novinarima Sport Italije i u vrlo otvorenoj priči rekao da je obeštećenje koje Mančester junajted traži za Romelua Lukakua "smejurija". Rekao je da bi on kao direktor Intera dao Ikardija za Iguaina, a govorio je i o dešavanjima u Romi i udario po Džejmsu Paloti i Franku Baldiniju. Opširnije OVDE.

19.55 - Milan našao štopera u Flamengu! Leo Duarte dolazi u Grad mode, a Rosoneri za njega plaćaju 11.000.000 evra! Opširnije OVDE.

19.35 Markus Brauni je postao drugo pojačanje Midlzbroa ovog leta. Lavovi su Vest Hemu za 21-godišnjeg ofanzivnog vezistu platili oko 500.000 evra.

19.16 - Real će poslati svog štopera Hesusa Valjeha na pozajmicu u Vulverhempton, a prvo će s njim produžiti ugovor na još pet ili šest godina. Opširnije OVDE.

19.09 - ZVANIČNO: Dinamo Zagreb zna kako se radi posao. Ivana Šunjića prodao je Birmingemu za 7.000.000 evra i procente. Opširnije OVDE.

18.59 ZVANIČNO: Lijanko Vojnović produžio je ugovor s Torinom do juna 2024. godine. Brazilac srpskih korena bio je nadomak transfera u PSV, ali se ceo posao izjalovio i ipak će biti na raspolaganju Valteru Macariju.

18.50 - ZVANIČNO: I on je Boka! Danijele de Rosi obukao je dres novog kluba, kakav melem za oči... Opširnije OVDE.

18.44 - Transfer Darija Benedeta iz Boke Juniors biće zatvoren u narednih nekoliko dana, potvrdio je Andre Vilas Boas. Sve detalje smo još ranije objavili, a cena će biti negde oko 15.000.000 evra, plus bonusi.

18.36 - Borusija Menhengladbah je dostavila zvaničnu ponudu od 7.500.000 evra za alžirskog levog beka Ramija Bensebainija iz Rena. Bensebaini ima još godinu dana ugovora s klubom iz Bretanje, a na radaru Koltova je od prošle godine.

18.32 - Monako je rešio da prekine interesovanje za Fransou Kamana, ali je Đenova dobila novog konkurenta – Torino. Kneževi su navodno odustali zato što Leonardo Žardim ne može da ubedi sve odgovorne ljude u transfer sektoru da je Kamano pravi čovek za Monako.

18.16 - Uprkos tome što su za Žoelintona i Sebastijana Alea izdvojili ogroman novac, Njukasl i Vest Hem ne odustaju od ideje da u svoje rostere dodaju i Musu Maregu! O tome pišu i ostrvski i portugalski mediji, a navodno ostaje samo da Marega izabere gde želi da nastavi karijeru. Opširnije OVDE.

18.10 Ernan Perez više nije igrač Espanjola. On je sporazumno raskinuo ugovor s klubom i odmah je potpisao za katarski Al Ahli. Medicinske preglede prošao je još u utorak, a ugovor će biti na dve ili tri godine.

18.04 - Vest Hem pokušava da završi transfer Arona Longa iz Njujork Red Bula, ali je problem u tome što klub ne može da obezbedi radnu vizu zvanično najboljem štoperu u MLS ligi. Long ima otkupnu klauzulu na 5.000.000 evra, a u igri su bili još Marselj, Fjorentina, Ren i Lion kao najozbiljniji kandidat u jednom trenutku.  

17.40 ZVANIČNO: Inter je ipak sporazumno raskinuo ugovor s Mirandom koji karijeru nastavlja u Đengsuu! Opširnije OVDE.

17.30 - Povratak Borhe Majorala u Levante na novu pozajmicu je izvestan. Za njega jednostavno nema mesta u Realu i mora da se zadovolji povratkom u klub iz predgrađa Valensije. Doduše, tamo je igrao solidno prošle sezone.

17.21 - BLIZUFabio Paratići je otputovao u London kako bi sa čelnicima Evertona dogovorio poslednje detalje transfera Mojzea Kena! Opširnije OVDE.

17.15 - Klub Briž uskoro će završiti transfer Brajana Ovijeda iz Sandrlenda za 1.500.000 evra. Ovijedo je trenutno samo jedan od još dvojice igrača sa kojim je Sanderlend potpisao ugovor u premijerligaškim danima, uz Dankana Vatmora. Podsetimo, sada Crne mačke igraju treću ligu...

17.08 - Talentovani štoper Stouka Nejtan Kolins ostaje veran klubu pošto je parafirao novi ugovor na pet godina. Kolins je bio meta najvećih klubova na Ostrvu, a Stouk je ovim potezom dobio garanciju da ga neće prodati za simboličnu svotu...

16.49 - Da li znate koliko je novca Arsenal dao za Danija Sebaljosa? Pazite sad - 17.000.000 evra! I to bez opcije kupovine... Šta reći? Opširnije OVDE.

16.45 - Nekada najtalentovaniji štoper Engleske Majka Ričards odlučio je da okači kopačke o klin pošto mu je istekao ugovor s Aston Vilom. Velika šteta. Poslednju utakmicu odigrao je pre tri godine, a ljubitelji igrice Football Manager sigurno ga pamte po dobrom... Opširnije OVDE.

16.28 GOTOVO: Arsenal i Seltik su konačno došli do formule isplate obeštećenja za Kirana Tirnija. Medicinski pregledi će biti obavljeni u narednih 48 sati. Čekamo detalje...

16.20 - ZVANIČNO: Ne sutra, već danas! Udineze je zvanično predstavio novo pojačanje, Iliju Nestorovskog! On je sa Igorom Tudorom i sportskim sektorom Zebri dogovorio ugovor na tri godine, uz opciju na još jednu sezonu. Opširnije OVDE.

16.16 - Najavljeno pre više od mesec dana, Leće nikako da zatvori transfer Buraka Jilmaza iz Bešiktaša. Problem je u klubu iz Istanbula, koji odugovlači s transferom, ali iz Turske stižu informacije da Jilmaz radi sve što je u njegovoj moći da se što pre pojavi na jugu Italije.

16.12 - Njukasl i Aston Vila se utrkuju za potpis talentovanog Harija Vilsona iz Liverpula. Oba kluba otvorena su za opcije pozajmice i transfera, samo da se izjasne ljudi s Enfilda.  

15.59 - BOMBA: Totenhem je spremio 150.000.000 evra za argentinski koktel Dibala - Lo Selso! Opširnije OVDE.

15.48 - Đenova se i dalje nada da bi mogla da uzme Bordoovog napadača Fransou Kamana pred nosom Monakovih ljudi. Žirondinci cene Kamana na 15.000.000 evra.

15.40 ODBIJENO: Barselona je poslednjih dana precrtala nekoliko ponuda za Nelsona Semeda, s tim da nijedna nije bila ni blizu traženih 100.000.000 evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula. Štaviše, iste nisu prelazile okvir od 50.000.000 evra. Poznato je jedino da je Atletiko bio zainteresovan, a u tekstu lista As tvrdi se da jeu interesovanje postojalo još iz Engleske i Italije.

15.27 - Dobra vest za navijače Milana – Teo Ernandez nije pretrpeo nikakve prelome i pokušaće da se vrati na teren pre otvaranja sezone.

- To bi bilo sve za danas od Aleksandra Gligorića, ali i za neki sledeći period jer nam ministar transfera ide na zasluženi odmor. S vama će do kraja dana biti Nikola Stojković.

15.05 - ODBIJENO! AZ Alkmar je odbio 10.000.000 evra od moskovskog Spartaka za reprezentativnog vezistu Gusa Tila. On želi u Spartak, ali klub traži više novca. Til se već dogovorio sa Moskovljanima gde bi trebalo da zarađuje daleko više s obzirom da najplaćeniji fudbaleri u Alkmaru primaju između 250.000 i 350.000 evra godišnje. 

14.58 - Svi Palermovi igrači su od juče slobodni pošto je klub bankrotirao, a najvredniji među njima, Ilija Nestorovski će sutra biti predstavljen kao zvanično pojačanje Udinezea. 

14.50 - Nema dobrih vesti za navijače Intera oko dolaska Romelua Lukakua. Italijanski mediji otkrivaju da Mančester Junajted nema nameru da ide ispod cene od 83.000.000 evra. Fiksno. Bez uključivanja drugih igrača u priču, pozajmica ili bonusa. To je previše za Inter... Duvan Zapata i Kavani su naredne mete. 

14.43 - Mario Đufredi, agent Elseida Hisaja, potvrdio je da alabanski defanzivac želi da napusti Napoli. Za njega se interesuje Roma koja nema nameru da plati cenu od 25.000.000 evra koju je Napoli odredio. Đufredi je otkrio da njegov klijent ima i ponude van granica Italije. 

14.35 - ZVANIČNO: Šefild Junajted je završio veliki posao! Opet je na godinu dana pozajmio golmana Dina Hendersona od Mančester Junajteda. Mladi Henderson je prošle sezone bio starter u Čempionšipu i jedan od najzaslužnijih za plasman Šefilda u Premijer ligu. 

14.29 - Roma se pridružila gomili klubova koji Radamela Falkaoa. Galatasaraj, Porto, Valensija su smao neki od klubova zainteresovanih za Tigra. Romi je takav profil napadača neophodan pošto priča oko dolaska Iguaina ne idu u dobrom smeru, a neće biti ništa ni od dovođenja Marijana Dijasa iz Reala. 

14.20 - Njukaslova prva ponuda od 16.000.000 evra za Alana San Maksimana je odbijena u Nici. Uskoro sledi druga vredna 22.000.000 evropskih novčanica. 

14.12 - Zakarija Naiđi je najbolji strelac alžirskog prvenstva u prošloj sezoni sa 20 golova na 30 mečeva. Ima 24 godine, igra za Paradu i skrenuo je pažnju evropskih klubova. Prvo se zainteresovao moskovski CSKA, a sada je portugalski Žil Visente ponudio 2.000.000 evra. 

14.05 - Lil je danas baš popularan na fudbalskoj pijaci. Pepe je tama broj jedan, ali i Rafael leao. Predsednik Lopez je potvrdio da ima osam ponuda za supertalentovanog Brazilca od kojih su četiri iz Italije. Neće ga pustiti ispod 35.000.000 evra. 

13.57 - Da podsetimo i da možete da u MOZZARTU možete se kladite na transfere najvećih zvezda prelaznog roka. Na slici možete videti kako da u četiri koraka dođete do ponude za transfere igrača. Tu su Nejmar, Mbape, Pogba, Bejl, Kutinjo, Ikardi, Eriksen, Sane, Modrić... 

13.51 - Milan nema nameru da ponudi više od 17.000.000 evra za belgijskog vezistu Denisa Preta. On je velika želja trenera Đampaola sa koljim je imao odličnu saradnju u Sampdoriji. Ima ponudu Lestera, ali bi radije opet kod Đampaola. Međutim, Milan ne nudi dovoljno Sampdoriji. Lester je spreman da plati čak 25.000.000 evra za Belgijanca i da njemu ponudi duplo veći ugovor od onog koji bi mu dao Milan. 

13.43 - BOMBA! Everton je spremio sjajnu ponudu za Vilfreda Zahu koja je skoro na granici Palasovog zahteva od 90.000.000 evra. A u igri je i Čelsi. Opširnije OVDE

13.36 - Napoli je podigao ponudu sa 4.000.000 na 6.000.000 evra za pozajmicu Hamesa Rodrigeza. Real Madrid još odoleva jer neće pozajmicu, već definitivnu prodaju Kolumbijca. 

13.29 - Valensija je favorit za dovođenje Barsinog veziste Rafinje. Fiorentina i Atalanta su takođe zainteresovani, ali igrač želi na Mestalju. Samo da Barsa malo spusti cenu... 

13.20 - Nije samo Vulverhempton. I vest hem je zainteresovan za Milanovog napadača Patrika Kutronea za kojeg Rosoneri traže 25.000.000 evra. Vulvsi nude samo 20.000.000 za sada... 

13.12 - Posle Monaka, i Đenova se zainteresovala za sjajnog napadača Fransou Kamanoa iz Bordoa. 

13.08 - ZVANIČNO: Ekvadorski vezista Hosimar Kintero (22) je potpisao do 2022. godine za Espanjol. Došao je kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Čelsije koji ga je slao na pozajmice u Ljeidu, Rostov, Betis... 

13.00 - ZVANIČNO: Iskusno francusko krilo Joan Molo je potpisao na dve godine za Panatinaikos. Došao je kao slobodan igrač, a ranije je igrao za Sošo, Fulam, Kaen, Zenit Granadu... 

12.51 - Bešiktaš se i dalje nada danskom levom beku Rizi Durmisiju iz Lacija. Transfer vredan 6.000.000 je bio skoro dogovoren kada se uključio Marselj i pokvario planove Turcima. Bešiktaš se nada da će većom platom uspeti na privoli Danca na selidbu u Istanbul. 

12.42 - Fiorentina svoju transfer bombu sprema za kraj avgusta. Viola je naciljala Sandra Tonalija iz Breše, novu mladu zvezdu italijanskog fudbala i naslednika Andree Pirla. Ali Breša sada traži 40.000.000 evra nadajući se da će se upecati neki bogati klub. Fiorentina se nada da se to neće desiti i čeka kraj avgusta kada bi cena mogla da padne na prihvatljivih 25.000.000 evra. 

12.36 - Pročitali ste izjavu Lilovog predsednika Lopeza da pored Napolijeve postoje još neke ponude za Nikolu Pepea koje je francuski klub prihvatio. Lekip tvrdi da su to Inter, Liverpul i Arsenal. Neki drugi mediji pominju Mančester Junajted i Atletiko Madrid. Sada je sve na Pepeu i trebalo bi da odluči do sredine naredne nedelje. 

12.29 - Roma pokušava da neđ model za dovođenje Susa, ali joj ne ide. Rosoneri insistiraju na otkupnoj klauzuli od 40.000.000 evra, ali Roma nema te pare. I zato nudi igrače uz noivac. Pokušala je sa Nzonzijem, ali je odbijena. Potom je shavtila da Milan juri štopera, pa je ponudila Federika Facija i novac, ali je i to odbijeno. 

12.20 - Još jedan klub želi srpskog štopera Slobodana Rajkovića koji je slobodan igrač posle bankrota Palerma. Nakon Breše i Trabzona, za Rajkovića se inetersuje Panatinaikos. 

12.12 - Kevin Trap ne želi da ostane u Pari Sen Žermenu i bude rezerva Areoli. Nemac ima ponudu Porta, prihvatio bi selidbu na Dragao, ali ne prihvata smanjenje plate koja iznosi 4.000.000 evra godišnje. Porto to ne može da plati. Jedino rešenje je da PSŽ preuzme deo plate na sebe. 

12.03 - ZVANIČNO: Real Madrid je kupio Alberta Sora! Reč je o 20-godišnjem španskom vezisti iz Saragose koji je plaćen 2.500.000 evra plus bonuse i potpisao je na pet godina. Odmah je prosleđen natrag u Saragosu na jednogodišnju pozajmicu. 

11.54 - Rafael Leao je dobio još jednog udvarača - Milan! Mladi Brazilac iz Lila je jedan od najtraženijih igrača Evrope. Pored Milana, žele ga Valensija, Monako, Napoli, Inter, Roma... Lil traži 35.000.000 evra za Brazilca. 

11.49 - Liverpul prati Sportingovog vezistu Idrizu Dumbiju (21). Mladi fudbaletr iz Obale Slonovače je zimus došao u Sporting iz Ahmata i za nekoliko meseci skrenuo pažnju velikih klubova među kojima je i Liverpul. Redsi ga za sada samo drže na radaru, nema nikakvih indicija o ponudama ili pregovorima. 

11.40 - Antonio Konte po svaku cenu želi Artura Vidala u Interu. Imali su sjajnu saradnju i sada hoće opet čileanskog vezistu iz Barselone. Ali Inter ne može da mu ispuni tu želju dok ne proda Najnogalana, Žoao Marija i Borhu Valera

11.31 - Brazilski štoper Miranda je sinoć dogovorio prelazak u kinenski Đengsu, a sada su poznati i detalji transfera. Điijangsu će Interu platiti između 6.000.000 i 7.000.000 evra na ime obeštećenja za iskusnog Brazilca. 

11.25 - GOTOVO! Mladi španski toper Hesus Valjeho se definitivno seli iz Real Madrida u Vulverhempton. Španac je doputovao u Englesku gde ga danas očekuju lekarski pregledi. 

11.17 - Izgleda da je Arsenal odustao od Vilfreda Zahe i da je vreme za aktivaciju plana B. To je Everton Soares iz Gremija koje je već prošao lekarske preglede i koji će biti plaćen 40.000.000 evra. 

11.11 - Tobi Aldervajreld od jutros ne košta 25.000.000 funti. Od danas je skuplji. Zainteresovani klubovi su propustili veliku šansu... Uskoro opširnije... 

11.05 - Barselona je odredila cenu za Filipea Kutinja - 120.000.000 evra. 

10.59 - Spremna je prva ponuda za Paula Dibalu! Totenhem nudi 50.000.000 evra za Argentinca iz Juventusa. Teško da će ga dobiti za tu "siću"...

10.54 - Milan je odustao od hrvatskog štopera Dejana Lovrena, javlja Gazeta delo Sport. Razlozi su ponajviše ekonomski jer Hrvat ima preveliku platu od 5.000.000 evra po sezoni. 

10.51 - Kaljari je potrošio 15.000.000 evra na dovođenje Marka Roga, još će potrošiti 18.000.000 evra na Nandeza iz Boke, a ponudili su i Romi 12.000.000 evra za napadača Gregou Defrela. Vrelo leto na Sardiniji... 

10.45 - Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke Nejmara, Mbapea, Pogbe, Bejla, Ikardija, Kutinja, Eriksena, Modrića i Sanea. Probajte... 

10.41 - Portugalski desni bek Sedrik Soareš se vratio u Sautempton sa pozajmice iz Intera, ali se tamo neće mnogo zadržati. Monako želi da ga pozajmi. 

10.37 - PARTIZAN! Ekskluzivne vesti iz Partizana vam donosi Vujadin Tomković. Opširnije OVDE

10.34 - Iskusni belgijski defanzivac Tomas Vermalen je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Barselonom, a trenutno ima ponude katarskog Al Arabija, američkog Nju Inglenda i Anderlehta u koji ga zove dugogodišnji saigrač Vensan Kompani

10.29 - Lomi se ovih dana i oko Samija Kedire. Juventusovom treneru Sariju nije potreban, a Juve bi čak možda pustio i bez obeštećenje samo da skine njegovu pozamašnu platu sa budžeta. Odranije su zainteresovani Fenerbahče i MSL ligaši, a sada su Fiorentine i Valensija ušle u trku za iskusnog Nemca. 

10.23 - BLIZU! Lilov predsednik Žerar Lopez je potvrdio da je prihvatio ponudu Napolija tešku 80.000.000 evra za Nikolu Pepea i da je transfer blizu. Problem su plata i menadžerska provizija. Opširnije OVDE

10.20 - Seltik je zainteresovan za Partizanovog štopera Strahinju Pavlovića. Zbog njega je Nil Lenon sinoć bio u Velsu. Opširnije OVDE

10.17 - Budućnost Paula Dibale je vrlo neizvesna u Juventusu. Iako je Sari želeo da ga zadrži, ni klub, ni argentinski fudbaler nisu sigurni u nastavak saradnje. Juventusu je potrebna neka velika prodaja, dok Argentinac želi da bude starter. Totenhem je u pol poziciji za njegovo dovođenje... 

10.11 - Monako je potvrdio da će zadržati Kamila Glika i naredne sezone. Roma je bila zainteresovana za poljskog štopera, ali Kneževi ne žele da ga prodaju pošti nisu uspeli da dovedu Mirandu iz Intera. 

10.05 - Arsenal je juče potvrdio transfere Sebaljosa i Salibe, a sada je sva pažnja usmerena ka Kiranu Tirniju iz Seltika. Tobdžije su poslale već tri ponude za škotskog levog beka koje su Kelti odbili. Arsenal će na kraju najverovatnije dostaviti 25.000.000 funti tešku ponudu i dovesti treću veliku želju. 

10.00 - Pa da krenemo... Najzanimljivija evst iz ostrvske štampe je da Liverpul želi Barnlijevog sjajnog golmana Toma Hitona. Ne znamo koja je logika, osim ako Minjole definitivno ne podnese zahtev za transfer. A i u tom slučaju je Hiton previše dobar golman da bude rezerva. A pored Alisona niko ne može da bude starter. 

Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Aleksandar Gligorić. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara