Nestorovski u crno-belom

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.19. | 16:39

Trogodišnji ugovor sa Zebrama iz Udina

Odlični makedonski napadač Ilija Nestorovski će ponovo zaigrati u Seriji A. Doskorašnji golgeter Palerma kao slobodan igrač je prešao u Udineze, stavivši paraf na trogodišnji ugovor sa Zebrama, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Nestorovski se početkom leta povezivao i sa Crvenom zvezdom, ali taj posao nije bio previše realan, što pokazuje i današnji potpis. Makedonac je nedavno dobio slobodne papire, nakon odlaska Palerma u bankrot, čime je odmah dobio mogućnost da potpiše za novi klub.

Izabrane vesti

Nestorovski je karijeru počeo u Pobedi iz Prilepa, a kasnije je igrao za Slovačko, Viktoriju Žižkov, Metalur i Inter iz Zapreščića, gde su ga odlične igre prepoporučile Palermu. Na Siciliju je stigao u avgustu 2016. godine i za tri sezone na 99 mečeva u svim takmičenjima postigao 39 golova. Prošle sezone je odigrao 26 mečeva u Seriji B i postigao 14 golova za klub sa Renco Barbere.

Nestorovski je šesto pojačanje Udinezea ovog leta. Prethodno su na Friuli stigli brazilsku štoper Rodrigo Bekao, mladi napadač Kristo Gonzales, štoper Sebastijan de Majo, iskusni vezista Mato Jajalo i golman Nikolas. Zebre su na sva dosadašnja pojačanja ovog leta potrošile tek 4.100.000 evra za obeštećenja.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara