Odlaziš, ali verujemo u tebe! Valjeho u Vulvsima, uz ugovor sa Realom na pet godina

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.19. | 18:17

Mladi štoper na Ostvru, ali bez opcije otkupa po isteku pozajmice

Real Madrid je pokazao da veruje u mladog štopera Hesusa Valjeha i njegovu budućnost na Santijago Bernabeuu, bez obzira što ga je poslao na pozajmicu u engleski Vulverhemtpon. Pre nego što ode na Ostvrvo, nekadašnji igrač Saragose će sa Kraljevskim klubom potpisati petogodišnji ugovor (ili šestogodišnji), što će mu u velikoj meri značiti u narednoj sezoni.

Prelazak u Vulverhempton, bez opcije za kupovinu po isteku pozajmice, biće ozvaničen sutra. Kako piše madridski AS pregovori nisu bili nimalo lagani, s obzirom da je bilo potrebno da igrač usaglasi svoje uslove sa Realom, a isto vreme i pregovarati oko pozajmice.

Izabrane vesti

Valjeho je izabrao odlazak van Španije najviše zbog dobrih uspomena tokom boravka u Ajntrahtu iz Frankfurta, a komunikacija neće biti problem s obzirom da se igrač odlično služi engleskim jezikom.

Valjeho je u Real Madrid stigao još na leto 2015. godine za obeštećenje od 6.000.000 evra, a na Bernabeuu su bili više nego zadovoljni njegovom igrom na nedavnom Evropskom prvenstvu za mlade, gde je kao kapiten predvodio Crvenu furiju do titule. Tu se jasno pokazalo da je napravio veliki iskorak u razvoju, a očekuje se da će mu boravak u Engleskoj još više pomoći u tome. Namera Madriđana je da već od sezone 2020/2021. počne da dobija ozbiljniju minutažu u dresu Kraljevskog kluba.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara