Komentari na vest

Skupo komentarisanje suđenja: Zvezda, Partizan, Pazar, Radnički i Radnik da plate po 3.000.000 dinara

i

izointer32

pre oko 1 mesec

Apsolutno podrzavavam! Svi klubovi nesto seru a skauting im nula, igraci za drugi-treci rang i sve im je neko kriv, i puna podrska i za sudije i da pocnu da kaznjavaju malo vise trenere koji su bezobrazni i vrse pritisak i rade svasta tokom celog meca.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Da pogadjam hnm? Navjas za crvenog nam blizanca? hhahahahah, mislim ni crni nisu nista bolji da ne bude da njih stitim ali ovi momenti ovakvih kazni samo dokazuju da u srbiji postoji samo jedan klub. Ko razume shvatice...
i

izointer32

pre oko 1 mesec

Ako mislis na mene, na navijam za blizance. Navijam za moj Pazar i za Inter, sve ostalo mi je nebitno, ali saopstenja i pritisci na sudije su prevrsile svaku meru, samo po dzepu.
H

Hocel ?

pre oko 1 mesec

Da vidimo dal ce kazniti zvezdu bez prisustva publike(4-5 utakmica) I partizan na gosovanjima. Ili se samo kaznjava Novi Pazar😃fss ce sada pokazati svoje pravo lice.
J

Jelenko P

pre oko 1 mesec

Partizan NIJE komentarisao sudjenje vec saopstenje CZ-e u kojem se napada SUDJENJE na utakmici Radnik- Partizan a kaznjen je kao i drugi. CZ-i je ovo CETVRTO ili PET saopstenje i nikada nije kaznjena nego je po njihovom nalogu smijenjen FILIPOVIC jer nije dovoljno cinio da se Partizanu jos losije sudi. A prijavu je podnio SEVER koji je na tu funkciju dosao upravo iz CZ-e.
Д

Деда Сава

pre oko 1 mesec

Ало бре докле овај циркус,са суђењем, судијама и фудбалским савезом? Можеш мислити на дербију, судија добро судио само је направио једну грешу!? Та грешка дала је противнику шансу да добије утакмицу а ми да гледамо макљажу на утакмици. Господо ШЕСТ судија води утакмицу,овакво суђење је неодговорно и безобразно. Крајње је време да почну судије да сносе одговорност за досадашње суђење јер су преплаћени и неодговорни.
F

FKNP

pre oko 1 mesec

Nije kriv lopov, nego onaj sto ga je video da krade.
S

Svi zajedno

pre oko 1 mesec

Nemaju te pare.
S

Selotejp

pre oko 1 mesec

Mesto dinara nek bude 3000000 evra za svakog ko komentarise , a i sudije da se debelo kazne za greske zajedno sa onima iz var sobe ista cifra , pa nek grese ako imaju da plate
R

Radnički ole

pre oko 1 mesec

Najbolje je dok se crni i crveni izdogovaraju,da Radnički bude šampion za ozdravljenje Srpskog fudbala, najbolji fudbal igraju,Feđa fenomenalni trener.
G

Ghoosstt

pre oko 1 mesec

Zasto has radnicki, a ne TSC, Vojvodina, Cuka?
Z

ZBUNJEN

pre oko 1 mesec

A ivica moze da poziva na linc sudija bez problema?