Risto Radunović (©Reuters)
Risto Radunović (©Reuters)

Radunović iznervirao gazdu FCSB: Rekao je da hoće da ide, pitao sam ga – vozom ili autobusom?

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.24. | 13:36

Crnogorski reprezentativac će moći da napusti lidera rumunskog prvenstva tek na kraju sezone

Nekadašnji fudbaler Budućnosti iz Podgorice, čačanskog Borca i Astre, Risto Radunović, želeo je letos da raskine ugovor sa FCSB-om. To je otkrio gazda rumunskog velikana Điđi Bekali, posle novih informacija koje su se pojavile u lokalnim medijima da bi crnogorski reprezentativac na leto mogao da promeni sredinu.

Prema rečima kontroverznog biznismena, Radunović je letos došao kod njega u kancelariju sa zahtevom da raskine ugovor. Imao je 31-godišnji levi bek ponudu nekog drugog kluba, ali Bekali mu je za papire tražio 500.000 evra.

Izabrane vesti

Na kraju tri strane nisu mogle da se dogovore i Radunović je ostao u Bukureštu. Standardan je prvotimac ove sezone, odigrao je već 32 meča i nosi zaslugu za to što je FCSB prvi na tabeli, sa sedam bodova više od najbližeg pratioca Univerzitatee iz Krajove.

Radulović je došao kod mene pre pet-šest meseci i rekao mi da ide. Pitao sam ga kako – vozom ili autobusom? Okej, ideš, ali čime ćeš otići? Mislim, šta drugo da ga pitam. Kako je mislio da ide kada ima ugovor. Imao je ponudu. Rekao sam mu da ću ga pustiti, ali za 500.000 evra. Zbog toga posao nije uspeo. Nema svrhe da diskutujemo. Ima ugovor do decembra. Ako momak dobije ponudu na leto, pustiću ga za džabe. Neću da ga zadržavam. Međutim, kada je došao kod mene već je počelo prvenstvo, a on je hteo da ide bez obeštećenja. Pa kako da ga pustim”, zapitao je Bekali.


19.30: (2,30) Petrolul (3,20) Univerzitatea Krajova 1948 (3,00)


FCSB je bio ubedljivo prvi na kraju ligaškog dela rumunskog prvenstva, ali bodovi su se podelili kada se liga podelila na plej-of i plej-aut. U 1. kolu u nedelju FCSB je kod kuće savladao Sepsi sa 2:1, a Radunović je asisteirao Aleksandruu Baluti kod drugog gola.

Momak koji je u Srbiji igrao u sezoni 2014/2015 je član FCSB od januara 2021. godine, kada je došao iz Astre za 400.000 evra. Za reprezentaciju Crne Gore za sada je odigrao 33 utakmice i postigao jedan pogodak.



tagovi

Rumunija 1Điđi BekaliRisto RadunovićFCSB

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara