Komentari na vest

Radnički postaje „Kolubara u malom“ – vratio se Vanja Ilić

D

Dejan m

pre 11 meseci

Kad ste toliko upuceni da je spucano 20mil pa kazite imaju oni svoja imena i prezimwna znamo tacno kad je pocela da se gradi ova nakaza od stadiona u Nisu i ko je bio tada na vkasti i ko je stavio lovu u dzep bez da mu fali dkaka sa glave
V

VladaBg

pre 11 meseci

Treba vec jednom i Cair da se zavrsi, ona poslednja tribina i da se pokrije stadion. To treba da bude sledeci prioritet uz izgradnju stadiona u Kragujevcu i Nis da se zavrsi, da oba Radnicka imaju top uslove za napredovanje. Ostaje onda jos Vojvodina, tu se jos ni ne zna dal ce se njihov stadion renovirati ili ce se zidati novi.
@

@Vlada

pre 11 meseci

Pa vec ste zavrsili cair spucali oko 20 mil. i raspada se stadion, gurte domace povratnike tj.klince koje niko nece za masne pare nudite klubovima, i sad Vam malo nego aj opet da ``renoviramo`` i izvucemo iz budzeta 20 mil. prevarimo i drzavu i gradjne Nisa i pogasimo sport u celoj zemlji???Ima li od tebe i takvih ista pametno ili samo botujete za igrace i gurate pricu da gradite (drugoj i trecoj ligi) pa jos fuzionisete klubove, kako ono bese kazes, ``da ukrupnimo kapital`` :D ???
V

VladaBg

pre 11 meseci

Pa nece RNIS da zida stadion?! Jel ti uopste znas ko i kako zida stadion? Sta ti mislis RNIS kaze drzavi dajte nam pare za novi stadion, drzava da pare klubu, i kao klub nesto zida, a nesto izvlaci sa strane. Gde ti zivis? Pa normalno da drzava zida stadion. RNIS sa tim nema veze, nego ce on biti korisnik. To sto je prethodna vlast radila kako je radila, sad po tebi Nis ne treba da ima stadion? I to je izgleda po tebi nacin kako da se ne pogasi sport u celoj zemlji, tako sto se nece zidati stadioni. Hmmm ingeniozno, nema sta...
V

VladaBg

pre 11 meseci

Inace normalno da treba da se zidaju stadioni drugoj i trecoj ligi, jer su to gradovi sa preko 100000 ljudi. Najjace da treba drzava da zida nove moderne stadione seoskim Superligasima, koji su danas tu u Superligi, a sutra nisu. Nismo mi bas toliko bogati da treba da se razbacujemo sa novcem
@

@Vlada

pre 11 meseci

Koja bre prethodna vlast (inace su sve iste u ovoj zemlji, samo nijasne se razlikuju), ova je to renovirala i dozidala kao prvi veliki infrastrukturni projekat i kako je ispalo?? Radile firme koje u vlasnistvu imale 1 kombi i dve mesalice (ovaj podatak mozes da proveris u apr-u).Cuj treceligasima koji ispadaju i iz te trece lige se gradi stadion, naravno da ne treba bg tramvaj ligasima graditi stadione nego po ucinku u ligi i jos bolje predtsavljenom projektu, omladinskoj skoli i broju regidtrovne dece u te iste klubove i, ok da se slozimo, broju stanovnika.A nama se fudbal nadograjuje talentima iz skola fudbala u balonima e to je strasno.
@

@vlada

pre 11 meseci

I u delu o renoviranju Caira nisam mislim na saam fk r nis nego na vlast i fss.
J

Juznoprugas

pre 11 meseci

Auuuu kakva pojačanja ovi dovode, izgleda da je cilj borba za opstanak....
V

VladaBg

pre 11 meseci

RNIS uz RKG i VOJ treba da bude jedan od novih centara naseg fudbala, ta 3 regionalna kluba uz 2 beogradska vecita, treba da budu 5 sampionskih klubova.
?

???

pre 11 meseci

Radnicki brze dovodi igrace od vojvodine koja prva pocinje kvalifikacije, nzm kad misle oni da uigraju tim. nadam se da su svesni toga. Sto se tice radnickog cisto sumnjam da ce biti u top8. Msm da ce jedan od novajlija biti 8.dal zeleznicar ili imt
D

Dr Kovacevic

pre 11 meseci

Za mnogo vece plate igraju u Radnickom nego u Kolubari. Tako da je normalno da predju, da naprave iskorak u karijeri. Ocekujem da se Radnicki bori za TOP 8, i da nikada vise ne dodje u situaciju da se bori za opstanak: Steta za Kolubaru, bili si dobri prosle sezone, na pragu TOP 8, ali stalno im odlaze najbolji igraci!
v

v1ad

pre 11 meseci

Ne verujem da ce uci u top 8. Pored Zvezde, Partizana, TSCa, Cukarickog i Vojvodine, Vozdovac mi je siguran kao 6a ekipa. Ostaje dva mesta za koje ce se boriti oba Radnicka (Kg i Nis), Novi Pazar, Napredak i mozda Spartak.
E

ElMaestroKgKg

pre 11 meseci

@V1ad nazalost moram da te demantujem i da ti kazem da Vozdovac ocekuje grcevita borba za opstanak, kao i Pazar. Nis realno u top 8 kao i Napredak.