"Vejn Runi"
"Vejn Runi"

PROBLEM ZA JUNAJTED: Runi želi da ode, Čelsi već spremio ponudu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.13. | 15:51

Reprezentativac Engleske je sa svog zvaničnog Tviter profila "skinuo" podatak da je fudbaler Crvenih đavola, a taj podatak je zamenio sa "Nike UK Athlete"

 

Vejn RuniDejvid Mojes još uvek nije zvanično preuzeo kormilo Mančester junajteda, a već bi mogao da se nađe u velikom problemu. Naime, kako prenose britanski mediji, Vejn Runi se pre dve nedelje sastao sa Ser Aleksom Fergusonom i saopštio mu da želi da podnese zahtev za stavljnje na transfer listu, s obzirom da polako pada u senku Robina van Persija, koji je već u prvoj sezoni postao pravi heroj Teatra snova.

Izabrane vesti

Ipak, iskusni Škot je zahtev automatski odbio, istakavši da reprezentativac Engleske nije na prodaju, ali s obzirom na razvoj situacije i Fergijev odlazak u penziju, 27-godišnji centarfor bi mogao uskoro da napusti klub. Kako bi dodatno potpalio vatru, na zvaničnom Tviter profilu Runi je skinuo podatak da je fudbaler Mančester junajteda, a umesto toga stavio je ("Nike UK player"), što je odmah izazvalo komentare i spekulacije o njegovoj budućnosti u klubu.

Iako je već pominjana priča o odlasku u Pari Sen Žermen, sada se spekuliše i mogući transfer u Bajern, ali, najveća boljka uprave engleskog šampiona je ta što bi Runi mogao da završi u redovima rivala sa Ostrva.

Celu situaciju pomno prati rukovodstvo Čelsija, posebno vlasnik Roman Abramovič, koji želi da od Plavaca stvori fudbalsku velesilu u narednoj sezoni. S obzirom da je Žoze Murinjo praktično jednom nogom na Stamford Bridžu, Runi bi i te kako bio dobar aksesoar platnom spisku, jer klub već duže vreme kuburi sa pravim centarforima. Prema pojedinim navodima, Abramovič će za Engleza iskreširati 30 miliona evra.

Kako god da okrenemo, sigurno je da nas očekuje veoma zanimljivo leto, koje će gotovo sigurno biti obeleženo sa nekoliko spektakularnih transfera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleks FergusonČelsiDejvid MojesEngleskaEvertonEvropaMančester JunajtedPremijer ligaVejn Runi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara