Osasuna ozvaničila svoj veliki gest: Teško povređeni Brašanac dobio novi ugovor

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.04.23. | 03:01

Potez za primer

Najavljeno - učinjeno. Osasuna se zaista ponela kao klub velikih manira, s izraženim osećajem za filantropiju: povređeni srpski internacionalac Darko Brašanac (31) dobio je ugovor na još godinu dana.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena proteklog vikenda na utakmici protiv Elčea. Zamenjen je tokom prvog dela susreta, da bi detaljni pregledi potom pokazali kako ga čeka duga pauza.

Izabrane vesti

Imajući u vidu godine iskusnog veziste, te težinu povrede (oporavak će trajati najmanje šest meseci), ljudima iz kluba bilo je jasno da će Brašanac teško pronaći novi angažman (sadašnji mu je isticao u junu), pa su odlučili da mu produže saradnju na još 12 meseci.

Srpski fudbaler ove sezone odigrao je 25 utakmica i postigao jedan gol, a Osasuna igra jednu od najuspešnijih sezona u poslednjih dvadesetak godina. Pored bajkovitog plasmana u finale Kupa, tim zauzima osmo mesto na tabeli La lige, bez ikakih strepnji oko borbe za opstanak, a mnogo bliže pozicijama koje vode u Evropu.


tagovi

Darko Brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara