(MN Press)
(MN Press)

Zvezda čeka Partizan u Pioniru

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 12:09

Crveno-beli obavestili vlasnike sezonskih ulaznica

Prve dve utakmice finalne serije ABA lige, igraće se u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Mozzart Sport saznaje da je Crvena zvezda obavestila vlasnike sezonskih ulaznica da će mečevi protiv Partizan Mozzart Beta, 13. i 15. maja biti igrani u popularnom Pioniru.

Izabrane vesti

Danima je trajala dilema gde će crveno-beli biti domaćini, pošto su kao opcije figurirale dve dvorane: „Aleksandar Nikolić“ i Beogradska arena, da bi na kraju klub rešio da dočeka večitog rivala u objektu manjeg kapaciteta, ali onom koji, kako naglašavaju na Malog Kalemegdana, stvara odgovarajuću prednost domaćeg terena.

Bez obzira što odluka nije nimalo laka i nosi veliki broj izazova u organizaciji utakmice, posebno što je broj sezonskih ulaznica veći nego kapacitet hale „Aleksandar Nikoloić“, dužni smo da obrazložimo odluku pred važno finale. Smatramo da je hala „Aleksandar Nikolić“ pravi domaći teren za naš tim, za koji smo se, uprkos mnogobrojnim preprekaka, izborili pošteno tokom ligaškog dela sezone ABA lige. Atmosfera sa tribina hale „Aleksandar Nikolić“ godinama je bila vetar u leđa generacijama Crvene zvezde koje su se boruile za titule“, stoji u obaveštenju crveno-belih.

Prvi meč je na programu u sredu, drugi već u sredu. I baš taj drugi termin remeti planove Zvezde.

Organizaciono, ne bismo bili u mogućnosti da se na optimalan način pripremimo zha drzgu utakmicu finalne serije, bez obzira na predusretljuivost Beogradske arene, zbog ranije preuzetih obaveza te hale“.

Imajući u vidu da su crveno-beli prodali oko 12.000 sezonskih ulaznica, a da je kapacitet Pionira oko 7.000 mesta, jasno je da će neko biti uskraćen za podršku ekipi Janisa Sferopulosa. Zbog toga će biti alternativnih opcija.

Klub će organizovati postavljanje video bimova oko dvorane, kako bismo od celog događaja napravili praznik, a o svim detaljima, uz precizne informacije i instrukcije ko će i gde sedeti, klub ce se oglasiti tokom vikenda“.

U zaključku se čelnici obraćaju navijačima za koje se već zna da neće biti na tribinama.

Crvenu zvezdu činimo svi zajedno. Bez tvoje podrške, finansijske i one sa tribina ne bismo mogli da uradimo mnogo toga. Zato ce klub kao znak zahvalnosti, uz želju za razumevanjem, omogućiti i kupovinu nove sezonske ulaznice za takmičarsku 2024/25 uz znacajne pogodnosti, popuste i olakšice. Okolnosti u evropskoj košarci, u kojima se takmičimo, trenutno su takve da nam utakmice koje slede obezbeđuju ono sto svi želimo u sezoni pred nama. Krcat Pionir je domaći teren i daje nam priliku da dođemo do tog cilja“, piše u obaveštenju Zvezde, koja se kasnije zvanično oglasila i potvrdila ono što je pisala navijačima.


tagovi

ABA ligaplej-of ABA ligeKK Crvena zvezdaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara