Lukas Ernandes (©AFP)
Lukas Ernandes (©AFP)

Ne miriše na dobro: Ernandesa more ligamenti kolena, pod upitnikom je za EURO

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 13:56

Izvesno će propustiti revanš meč polufinala Lige šampiona. Odsustvo možda bude i višemesečno, čeka se nalaz sa magnetne rezonance

Pari Sen Žermen se iz Dortmunda u Grad svetlosti vratio sa golom zaostatka. Mogao je i bolje da prođe kada se sve uzme u obzir. Jer, šanse je stvarao i propuštao. Minus pred revanš polufinala Lige šampiona na Parku prinčeva nije ono što najviše muči sve u pariskom klubu. Strahuju da su ostali bez Lukasa Ernandesa.

Ne miriše na dobro, prve prognoze ne ulivaju optimizam. Lukas Ernandes se povredio u prvom poluvremenu, želeo je da nastavi, međutim, nije mogao. Koleno ga je ponovo izdalo. Zamenio ga je Lukas Beraldo, stavljao je obloge na bolni deo noge, no ništa istog trena Parižani nisu mogli da naprave.

Izabrane vesti

Koleno je oteklo, a L’Ekip i RMC pišu da na Parku prinčeva sumnjaju da su francuskom defanzivcu stradali ligamenti. Ako se crne prognoze obistine, za njega je sezona gotova. Još gore – pod upitnikom je za EURO.

Lukas Ernandes zbog otoka nije mogao odmah na magnetnu rezonancu, ali Luis Enrike nije optimističan.

“Nemam vesti oko Lukasa Ernandesa. Ne izgleda baš pozitivno. Ali, sačekaćemo da lekari analiziraju sve”, rekao je Luis Enrike za Kanal+.

Francuski defanzivac će danas obaviti detaljne pretrage i posle njih će znati na čemu je. Izvesno će propustiti revanš meč polufinala Lige šampiona, na novi duel protiv Borusije Dortmund može da zaboravi. Gledaće ga sa tribina.

Ne bi bio prvi put da Lukas Ernandes doživi težu povredu kolena. Zadobio je rupturu na desnom kolenu protiv Australije na Mundijalu u Kataru. Sada bi zbog slične stvari mogao da propusti kontinentalnu smotru.



tagovi

Lukas ErnandezPari Sen ŽermenLiga šampionaFudbalska reprezentacija Francuske

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara