Komentari na vest

Natho besan: Ovo što se dešava je previše, drugu utakmicu igramo protiv 12 igrača

Г

Гост Ад

pre 13 dana

Натхо је болестан од судиофобије. Ова болест се лечи картонима. На сваку судијску одлуку против Партизана Натно има шта да приговори.
P

Pedja108

pre 14 dana

FSS treba sto pre da reaguje i da kazni Natha, Jovanovica, Kralja zbog izjava o sudjenju, kao i klub Partizan. Setite se proslog derbija kad sudija svira faul, a Natho nece da se okrene i jos odmahuje rukom, u stilu ko te j...Bahati Jevrejin nema utakmice gde nije zasluzio bar zuti i samo je na jeziku dobar, na terenu se ne vidi. I nemojte igrati kup i ocekujte kaznu. Dosadili ste vise sa svojim pretnjama. Pre neku godinu kao izlazite iz lige, pa sad necete igrati, izadjite iz lige, necete nikome faliti.

Delija

pre 14 dana

Mora i ti da isetis kako je to, vi ste skoro sve utakmice igrali sa 14 igraca tada se cutalo!!!
Z

Zn

pre 14 dana

Ludnica, 78% posed lopte za Zvezdu, kao protiv pionira da su igrali i oni ladno ovakve izjave

Srpski samuraj

pre 14 dana

Čim se franjevci bune u vezi nečega, znaš odmah da je bilo sve kako treba. Ovu pojavu iz teksta koji komentariše bukvalno svaku odluku sudija na terenu na bilo kojoj utakmici treba kazniti. Svuda bi popio najmanje žuti karton bilo gde u normalnim ligama. Zato je ovde u vrhu strelaca i zaštićen od države!
D

Dirk41Mvrc

pre 14 dana

Da li će isti sudija biti i za kup ili čika Terza traži novog? Mada sve sudije iz rodnog mesta je potrosio.. .
S

Strucnjakk

pre 13 dana

Da li ce se u kupu zaustaviti utakmica kada upadne baklja od strane grobara teren u šesnaesterac i posle deset sekundi Partizan da gol?

Bojank91

pre 14 dana

Ovaj Izraelac ne zna kako VAR funkcioniše i to je tragikomično već. Konstantno se priča o Varu kao da je živa osoba, a ne sistem
Б

Блејк Шилб

pre 14 dana

шта оће бре више овај,кад би играо као што даје изјаве били би на 3,4 бода од Звезде,не на 10.Уместо да се позабаве тиме што су се ваљали и одуговлачили од другог њиховог гола они опет причају о суђењу,а провукли се кроз иглене уши.Треба да у купу буде једно 3-4 нула за Звезду,па би и тад нешто причали.
C

Cane

pre 14 dana

Onaj ko gleda utakmice iz evropskih liga znace da skoro ni jedan od tih sudija ne bi svirao faul.Dodao bi na to komentar Rake Djurivica ,koji je istakao da se ovde ni u kom slucaju radi o faulu i da "sviranje faula"za svaku sitnicu u nasem prvenstvu predstavlja i te kako problem za nase ekipe kada pocnu igrati medjunarodne utakmice.Samo za napomenu da istaknem kako je Partizan u dodatnom vremenu dobio nekoliko utakmica nakon golova koji su postignuti nakon ocitih prekrsaja nad protivnickim igracima*Cukaricki,Imt,...).Zasto ne spomenete 61. min. i nedosudjeni drugi zuti za Ovusua ,kada vec spiminjete kako ste debelo osteceni ili jos bolje situaciju kod vaseg 2.gola ,kada je od strane vasih navijaca bacena dimna bomba pred gol Zvezde i kada je automatski trebao da bude prekinut mec(neposredno prije centarsuta).Sto to Ivica Kralj nije spomenuo. Zasto nije komentarisao potpunu igracku inferiornost u zadnje dvije utakmice(posjed lopte 78:22(%),sutevi na gol 42:8).Ugledajte se na gosp.Nadja ,koji je svojom odmjereniscu pokazao svima kako se treba ponasati i kada se mec izgubi.Na kraju da napomenem samo je Zvezda zbig svojih nevjerovatno glupih gresaka dovidila sebe u takve situacije da protivnik ,koji je nadigran u svim elementima fudbalske igre ,govori o nekakvoj nepravdi,mada u tome apsolutno nema istine.
V

Vuc

pre 14 dana

Sta hoce ovaj Pakistanac?
d

ddemagogija.....

pre 14 dana

i pre ove utakmice prvenstvo je bilo reseno..da ste nekim slucajem pobedili...bila bi prica uzmite sad titulu ako vas nije sramota...voleo bih da ne igrate kup...kazna minimum sest oduzetih bodova a mozda i vise za naredno prvenstvo...sto znaci jos jedna titula u nizu....a vi ste najgora sekta koja se ikada pojavila na ovim prostorima..obraz ravan djonju..
M

Ma da bre to

pre 14 dana

Suma sumaru, znači igraš fudbal, protivnik te rusi u kaznenom, sudija svira penal (cist) POMOC SUDIJA. Primas gol, ne vidiš snimak 3m i onda odjednom izvucene linije-gol ponisten POMOC SUDIJA. protivnicki igrač ti udje iza leđa, na foru oćeš da iznudis faul tako što se telom, koje je u savijenom položaju zakucavas u njega, primas gol, POMOC SUDIJA. Opet rušenje u kaznenom, opet u noge, sudija svira penal, POMOC SUDIJA. Dakle treba ukinuti pre svega sudiju na utakmicama, pa onda opciju faula, da sudi neko koga partizan dovede, ako već ne može baš bez sudije. Nego ne znam koje pravilo da se uvede da ako zvezda ima manje od 70% posed lopte i manje od 20 suteva po meču...da se registruje 3:0 za partizan, msm da je to korektno. ALO DVA DERBIJA STE NA KONOPCIMA...ne znate kako golmani sve ono vade i kako lopte prolaze pored stative, precke, na dva derbija 50+ suteva na gol, vi ni do 10 niste dogurali i ti si besan? Što nisi besan jer ne znaš majstore? Tvoje vreme je prošlo....
B

Brine

pre 14 dana

Ovi navikli da im je sudija 22 igrač na svim utakmicama ,i dok sudija svira pošteno odmah problem
N

Nije mi jasno...

pre 14 dana

Nije mi jasno kako isperu mozak tim ljudima pa oni stvarno misle ovo... imaju li možda malo obraza da pogledaju svoju igru i kažu "A, joj, pa stvarno smo jadni"...
B

B.C

pre 14 dana

Tvoje mišljenje neinteresuje nikoga! Pravi profesionalci se tako ne ponašaju!
P

Pfc

pre 14 dana

Covek koji ima 8 razreda osnovne skole ne bi trebalo da pise kao ti. Imas li? Bezalo se sa casova?
@

@Pfc

pre 14 dana

Nisi išao na časove informatike? Bežalo se sa časova na kojima se učilo kucanje na srpskoj tastaturi?
B

B.C

pre 14 dana

Od tebe više sigurno pfc!
Č

Čičak traka

pre 14 dana

Budimo realni, ipak treba čestitati najskupljoj zvezdi u istoriji fudbala na ovim prostorima na prvoj pobedi ove sezone u jednom velikom meču.
G

Gost1717

pre 14 dana

Posed lopte 87:13 u drugom poluvremenu. Šutevi 15:1.. samo čudo zna kako opet ste izvukli i sad vadite na sudije!! Penali kao kuća, Marković pao kao balerina, simulirao.. držali vas u 16 metara kao viktorija u moje vreme.
Г

Горан Гоги

pre 14 dana

Па како не изађе тако поштен пред јавност па да тражиш правду за крађу у Нишу када вам се свирају пенал у 97 мин па да не набрајам редом спартак радник тсц чукатички имт.... све се то дешавало у тих 5 год које си играо овде.... сад одједном ти прорадило поштење чуј к...е
N

Nik32

pre 14 dana

Jel uzeo neki trofej Natko za 5 godina ili kuka kao narikača? Pitam za komšiju
G

Gostpoipoi

pre 14 dana

Kuka za medalju 🤣
K

KojMo

pre 14 dana

Uzeo trofej GLODARSKI LUZER
A

Alesales

pre 14 dana

Kme kme…
P

Psi ho

pre 14 dana

grobari ne lozite se, Markovicu prosao igrac iza ledja jedino sto je mogao u tom momentu je da padne, u ovom slucaju nije prosla fora i to je to
D

Drndo

pre 14 dana

Tim koji je jedini na celom svetu odigrao tri uzastopna zvanicna meca u prvenstvu sa prelazom iz keca u dvojku i iz dvojke u keca. I hajde sto su jedini,ove sezone im je to bio drugi put. Ja ne razumem, da li je njima lakse tako ako lazu i ponavljaju jedno te isto? Bez zezanja pitam. Ovo kod njih je dijagnoza.Cuj to,gurale nas sudije a ponistile nam gol. Pa valjda bi ga priznale? Ni F od faula nema,nego navikli pod Toletom da cim padnu odmah radi pistaljka. Oba penala cista kao suza.
g

gost1978

pre 14 dana

lazni sampion kome je u tri meca protiv drugog, treceg i cetvrtog na tabeli svirano po dva penala
B

Bida

pre 14 dana

Tim koji u 3 derbija dobije uz pomoc sudi i da bude prvi pa to nema ni u zanzibaru
G

Gostttt

pre 14 dana

Pa sta ako su svirani penali? Da li vi razumete da je faul u sesnaestercu penal? I da je to sastavni deo igre? I da ako je bilo 50 penala, treba da se svirne 50 penala? Jedini bi problem bio da nisu penali, a dosudjeni su. Ovako, svaki cist kao vasa suza, i za sta se onda bunite?
m

milos032

pre 14 dana

ima li ko da zna gde zivi Natko,da dam adresu liku iz Hamasa,ne mogu vise da mu gledam facu...
a

ab0910

pre 14 dana

ne pali se
5

56789

pre 14 dana

IGRAS PROTIV 60.MIL EVRA I SUDIJA MORA DA IM POMAZE DA OPRAVDA BACENE MILIONE
B

Brine

pre 14 dana

Opet si pobegao iz ustanove
d

dr.Terzic

pre 14 dana

Sto vise placete i kmecite ja vise i vise Uzivam...nastavite i ne prestajte!
P

Pfc

pre 14 dana

Pricas srpski kao tvorza engleski
C

CZ Ole

pre 14 dana

Trebao je poslušati navijače. Pa da nije grobara da prekidaju stalno , odvalili bi vas.
B

Bandžos

pre 14 dana

Sram te bilo izjava u tvojih 36 godina a i ponašanja.Ja sam zvezdaš a ti si bruka za Partizan !!
S

Sreca tu je History !

pre 14 dana

@ dado mk Jel to mislis i na onu kad Vas je Robi dobio 3 puta zaredom sa 5 0 gol razlikom kao Grk Zeljka sto dere u basketu redom... ili kad ste nam pokrali Kup,izmisljen ofsajd Milijasa i krece 1a od 6 Partizanovih titula...a pomocnj sudija zavrsava karijeru zbog greske,a zna da je zavrsava zbog 46 godina... Pola predsenika Lige potpredsednici Partizana.. Dzomba i kompanija...a gde ne moze tu su Maza I Ninoslav... i sto ste u Evropi osvajali 0 do 1 bod... eto ti jos 1 podatak... Titule koje su osvojene bez pobede u derbiju 9 3 za Partizan 😃

Sivi

pre 14 dana

Sto pomenu Prosineckog do tih duela nisam video da je jedan tim kao sto je Partizan tada bio toliko bolji bio a nije mogao nijedan gol da da tu verovatno ne bi mogli da se izvlace statisticki parametr,i a znamo dobro da je penal za Partizan u derbijima u to vreme bio tabu tema za sudije pa se sastavile citave 22 godine bez istog.Druga stvar je koliko je sada i koliko je bilo igraca ,trenera i ostalih koji su nekada pripadali Zvezdi ili njeni deklarisani navijaci a onda igrali protiv nje a cesto i otvoreno za nju kao cuveni Lalatovic koji je trenirao veci deo lige.
n

nathooooo

pre 14 dana

Tatko bolje pripremaj kupaći, uskoro će pred sezona kupanja! April u Beogradu a napolju - 10 🔴⚪🔴⚪
R

Realno istina

pre 14 dana

Kod Natha amnezija. Ne sjeca se koliko je puta sutirao nepostojece penale.
D

Dzonika....

pre 14 dana

Jesu bili Radja i Kukoc na jugu?? Pavelic da se povampiri vi bi mu aplaudirali. Po tamburi u gradu, po tamburi na terenu.Da se ne ljubimo....
B

Bibars Kletva

pre 14 dana

Gde je Bibars Natko došao taj klub (ako ne uzmu u prvoj) u poznijim sezonama više nije osvajao trofeje. Razmislite o tome.
N

Normalnima je odavno jasno

pre 14 dana

da smo mi okupirani, prave se dugovi, veštački "daje" 3miliona evra za evro licencu, ne zato sto ne zele da ugase Partizan, vec zato sto je to jedini nacin da opravdaju Zvezdine trofeje, da budemo ikebana. Za ovaj deo Evrope predsednikova mezimica fakticki ima neogranicen budzet i ne moze godinama da sastavi zapravo respektabilan tim. da nisu pobedili ovaj derbi bila bi ovo sezona najveceg ulaganja u istoriji u jedan klub koji NIJE POBEDIO NI JEDNU EVROPRSKU UTAKMICU I NIJEDAN DERBI, tako da je gosn' Paja u dva derbija dobro odradio ono za sta je poslat. Smrt fašizmu, ŽIVEO PARTIZAN
G

Gost111

pre 14 dana

drzava ne bi trebala ni jedan dinar lil evro da ulaze u partizan, bolje taj novac podeliti na vojvodinu kragujevac nis spartak, imali bi kvalitetniju ligu
Г

Горан Гоги

pre 14 dana

Док су ваши растурали Звезду тада ниси чак ни маскирали улагање у партизан....
N

NORMALNIMA JE ODAVNO JASNO

pre 14 dana

da smo mi okupirani, prave se dugovi, veštački "daje" 3miliona evra za evro licencu, ne zato sto ne zele da ugase Partizan, vec zato sto je to jedini nacin da opravdaju Zvezdine trofeje, da budemo ikebana. Za ovaj deo Evrope predsednikova mezimica fakticki ima neogranicen budzet i ne moze godinama da sastavi zapravo respektabilan tim. da nisu pobedili ovaj derbi bila bi ovo sezona najveceg ulaganja u istoriji u jedan klub koji NIJE POBEDIO NI JEDNU EVROPRSKU UTAKMICU I NIJEDAN DERBI, tako da je gosn' Paja u dva derbija dobro odradio ono za sta je poslat. Smrt fašizmu, ŽIVEO PARTIZAN
B

Bnm

pre 14 dana

POTPUNO ZASLUZENA POBEDA ZVEZDE,OVO KAZEM KAO GRBAR.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,

pre 14 dana

Natho ! Hej Natho , ako me razumeš : kme. kmeeee, kmeeeeee,KMEEEEEEE,KMEEEEEE KMEEEEEEEE,KMEEEE,KMEEEE,KMEEE😢😥😢😥😢😥😢😥😢😥😢😥😢😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
?

??

pre 14 dana

Jel ovaj vec u vazurinoj upravi. Po izjavama koje daje vec neko vreme rekao bi da jeste
G

Goust

pre 14 dana

Hahahahahha kme kme kme kme
E

Eeeee

pre 14 dana

trebao si da dodjes u vreme Toleta Karadzica, kako si se lepo stopio sa njima, jedino jos ovde mozes da se setkas poslednjih 10 minuta i uzimas pare, ti pricas nekom nesto, sampion u izvedenim penalima, ajde argumentovano kazi sta ti je to oteto, ako nemas argument suspenzija drakonska za ove izjave
Д

Дадо Нк

pre 14 dana

У Толетово вријеме свака титула одлучена у дербијима у којима смо вас размонтирали играчки и поштено.И да,од тих 6 титула двије су биле док је ваш Звездан Терзић био на челу ФСС-а😉 Манипулацију оставите за ваше кругове да се лажете као и сад да најсупља екипа у историји Српског спорта не може размонтирани Партизан дерби регуларно да добије.Каква канта од екипе упркос оволиким парама само огољује класичну силу,бахатост и незнање вашег предсједника државе,Терзића,Мркеле и свих колико су они неспособни поред свих пара.
P

PecaCzvBgd1

pre 14 dana

Da li si ti druze gledao utakmicu? Pricas o resavanju titula u derbijima, a ne komentarises prethodna 2? Pa ta 2 ce uci u istorijske knjige kao najveca bruka Partizana ikada! Zvezda 48 udaraca na gol u 2 utakmice, partizan 6!!! Alo, 8 puta vise suteva na gol u 2 utakmice. Pa vi ljudi treba da skacete od srece sto niste primili 15 golova, momci 5 puta presli centar za 180 minuta i dali 4 gola, pa taj nivo srece ja evo ne znam cime ste zasluzili. Golmani Partizana igraci utakmica a primili 5 golova, to bukvalno nisam video u zivotu.
3

35 titula

pre 14 dana

Baš me čudi da partizani nisu izvojevali još jednu pobedu u nadoknadi vremena. Kako je teško kada navikneš da se dosađuju penali u tvoju korist pa moraš da kukaš zbog toga. Pobeda Zvezde je čista i tu nema zbora ali kuriri rezultat dva puta za oko mesec dana u dva derbija govori da nešto mnogo ne valja. A jedan od razloga je sigurno taj da su im date ogromne plate.
m

mirized

pre 14 dana

Sudije su, previse, utjacala na rezultat, a kad igra koji tim iz Srbije u Europi nema penala za svaki prekrsaj, i naš Var ma ko su ti ljudi opet sudci u mirovini i plačanci. 😭😭🇷🇸
S

Small Owl

pre 14 dana

Driže, nije sporno što ne pišeš srpski već je sporno što ne znaš taj kojim god da pišeš. Kakvi "plačanci", šta pišeš ti?!
G

Guten

pre 14 dana

Zašto niko ne piše o tome da je Ilić pod istragom uefe zbog nameštanja utakmica? Kao takav svira dva derbija? Bolji je od Jovanovića koji sudi LS.. Bože..
S

Setite

pre 14 dana

Se onog lažnog snimka, gde ispada da Ndiajea daje gol rukom. A iz drugog ugla čist gol, to smo već zaboravili, a ovaj verovatno na to misli.
G

Gostgost

pre 14 dana

A namerno blurovali snimak da se ne vidi lepo, samo da bi mogli da kukaju. Sinoc pisu saopstenje, a u njemu uopste ne pise na sta se zale
M

Marko Kg

pre 14 dana

Ajde ti polako odakle si i dosao
g

gostbre

pre 14 dana

jbg covek je u pravu...u redu je i ukrasti ako je za moj klub...jbg to stvarno ima samo kod nas i za samo jedan klub...miljenicu rezima
R

Raffa

pre 14 dana

Sta je ukradeno?Penali cisti kao suza,sve cisto bez ijedne greske.Imas snimak,pogledaj.
@

@vlado

pre 14 dana

Istina je druze da si ti bivsi igrac i da Partizan treba da te prosledi u neku Hapoel Rananu,Shmonu ili slicno...jer ti si druze odradio svoje.
N

NulaTitulaPetSezona

pre 14 dana

Ovaj Penaltko je komedija od čoveka i igrača. Lepo kaže da je došao po titule i da zarađuje milionče za šutiranje penala.Kad nema snage da trči on skače na sudije i širi ruke, a mogao bi da oprosti deo keša crnima da ne uplaćuje država njegovu platu preko Saveza? Još dve sezone je produžio ugovor i to će biti za njega velika trauma sedam dugih godina bez titule, a on će onda biti funkcioner smešnog kluba i pričati kao Kralj:)))
Š

Šljaka

pre 14 dana

Rusi,penaltiku,kuku, znas sta mislim.
s

spiritus movens

pre 14 dana

Upravo sad gledam. Igrac u ljubicastoj opreme (Ovusu) zasluzio drugi zuti u 60' zbog povlacenja Kataija za dres sa ledja, sto bi bilo iskljucenje.
r

realista007

pre 14 dana

Jel si tako i za Hvanga gledao?
d

donaaa

pre 14 dana

Ma daj molim teee. Samo reci da nije bio faul kod gola za 2:2....mene bi bila sramota ovakva titula.
Д

Дугоушко

pre 14 dana

@dona на спавање
o

oviiii

pre 14 dana

njegovi ubiseeee 100000 nevinik civilaa i nikom nista,jevreji najgori ljudi satanisti,biz sacuvaj idi nazad u izrael da ljubis ljubeee amerimaaa
N

Nezvani gost

pre 14 dana

Najgluplji komentar u zadnjih deset godina. Svaka ti čast!!!
1

1400

pre 14 dana

Koji trulež mozga
!

!???? Palestina

pre 14 dana

Čovek je Palestinac, njihova deca ko na traci ginu. O čemu pričaš!??Glazer i Baki bahar su ti tvoji..
S

Small Owl

pre 14 dana

I????Palestina Kakav Palestinac, šta pišeš ti, majke ti?! Lik je musliman ali ne Palestinac već nešto potpuno drugo. Ne piši laži čisto da bi poentirao.
D

Deda Tole Karadzic

pre 14 dana

Nemoj tako sine i mi smo krali....
M

Mileta Car

pre 14 dana

Za Bribasa ako može "Isplači se, biće ti lakse'' .... a moze i "obriši suze mala moja"
B

Bogdan58

pre 14 dana

Da li bi Srpski igrač smeo ovako da se ponaša u Izraelu? Ovaj Izraelac u Srbiji, psuje, vredja, napada sudije, druge igrače...u očima mu se vidi mržnja kao kod Gestapovaca. Čoveče, ako ti nije ovde dobro, nisi zadovoljan, nemoj ovde u našoj domovini Srbiji da kukaš i plačeš. Idi u tvoju zemlju, tamo imaš Zid plača, pa plači, kukaj i ridaj od jutra do mraka !!!
N

Njemu

pre 14 dana

Se svidja ovde ipak covek je igrao U drugim zemjlama pa zna predpostavljam bolje od gebe. On prima o ligina ne o drzavi
B

Boki68

pre 14 dana

Malo ko zna da je Natho musliman, ali nije Palestinac, nego mislim Čerkez. Nema šta on da radi kod zida plača. I sigurno je protiv intervencije Izraela. On je potpao pod grobarsku psihozu, koja glasi, od kad pratim fudbal od 80-ih, svaki poraz Partizana oni predstavljaju da su pokradeni.
B

Boki68

pre 14 dana

Glazer je Izraelac, Jevrejin. Izrael, Izrael, Izrael...
S

Small Owl

pre 14 dana

@Boki68 Ma gdje protiv intervencije, šta ti je?! Lik bio kapiten reprezentacije, legenda, nosilac najviših državnih odlikovanja, otac mu vojno lice u IDF..
N

Najbolja pesma

pre 14 dana

JA UZIVAM DOK TI PLACES I TUGUJES AAA PLACES I TUGUJES...
s

samooo

pre 14 dana

kaznaaa za ove sto lazuuu i sto im je kriv sudija uvekkk
k

kVar na Marakani

pre 14 dana

Sramota.
G

Gost1717

pre 14 dana

Pitao sam se koja je uloga Natha po ulasku..ubrzo je pokazao, samo da juri sudiju
S

Simić

pre 14 dana

Sudija je napravio tri kardinalne greške na ovom derbiju. Prva kada nije prekinuo utakmicu pre postignutog drugog pogotka Partizana. Pravila kažu da se utakmica prekida istog trenutka kada se baklja ili bilo koji drugi predmet nadje na terenu. Druga greška, Owusu koji već ima jedan žuti karton, povlači s ledja Kataia i za to nije sakcionisan drugim žutim kartonom. I treća greška, Marković i Natho konstantno protestvuju, vredjaju, i unise se u lice glavnom sudiji. U svakoj ozbiljnoj ligi oni bi bili isključeni. Vidim malo ko komentariśe te situacije.
D

Djomla Bg

pre 14 dana

Ma kako si ti samo realan i pre svega pametan, ljubi te majka u oba postena obraza
P

Pa

pre 14 dana

Kad su ovi iz Partizana, odmah krenuli u napad, drž te lopova. A zna se ko to viče.
S

Srbija 1999

pre 14 dana

Idi bre cuvaj unuke,batali se vise...stariji si od vatre.
N

Nesrece lazljive

pre 14 dana

Uzivam u vasem placu
t

trtana

pre 14 dana

bravo kralju mora neko reci....kad ne postji uprava i trener....peta kolona mrs iz kluba
D

Deka PG

pre 14 dana

Ovaj Bibras ima pravo ovo da priča za Srbiju. Kod njega u Izrael sve med i mleko, ma svi tamo uzivaju. E moja Srbijo
S

Slavija

pre 14 dana

Ako ti je Lose idi u Izrael .
D

Deka PG

pre 14 dana

Ovaj Bibras ima pravo ovo da priča za Srbiju. Kod njega u Izrael sve med i mleko, ma svi tamo uzivaju. E moja Srbijo

Fear The Beard

pre 14 dana

Partizan bolje od ovoga ne moze.Golmani im najbolji pojedinci,u napadu ulazi sve sto sutnu.Jedino sto moze da se desi je da Zvezda krene da pogadja kao oni.Inace,statistika jasno pokazuje sve,a oni i dalje zive u zabludi da im sudija ne da.
D

Djomla Bg

pre 14 dana

Statistika pokazuje da vi ne znate da date gol dok sudija to ne uradi umesto vas.
@

@fear

pre 14 dana

Sto bi rekao Bard Živa, statistika je kao bikini sve otkriva, a nista ne pokazuje...
6

61616

pre 14 dana

Bibrase kralju pa ne zove on var nego var njega ako nisi znao.
A

Ab

pre 14 dana

Hahahahahha kakvi manipulatori...
А

Ајде ти Натхо...

pre 14 dana

...лепо назад и обуци униформу, бори се против Палестинаца... Овде је проблем што исти тај Партизан када судија покраде њиховог противника мисле како је све било регуларно, а судије су им донеле доста бодова...
c

cccc

pre 14 dana

mislis da istrebljuje palestince.odvratni su mi i on i ovaj glazer.
P

PecaCzvBgd1

pre 14 dana

Covek koji ima najduzi jezik od svih igraca koji su ikada igrali ovde! Na svakoj utakmici zasluzi barem 7 zutih kartona zbog prigovora a ni na jednoj ne dobije niti jedan. Opet razvaljeni, ovaj put sa svega 3x manje suteva na gol, al opet po svemu razvaljeni, i opet nesto nije u redu. Ako se ova nazovi optuzba odnosi na "faul" kod drugog gola, ovi ljudi treba da se zapitaju da li uopste poznaju sport koji igraju?! Markovic sam pada, Ndijae ga dodiruje rukama dok ovaj pada bukvalno, ovo mu ne bi sudio ni sudija u beton ligi. I sve ovo od coveka koji je godinama igrao LS/LE, kapiten reprezentacije. Luzer klasican, bez grama dostojanstva.
D

Deka PG

pre 14 dana

Ovaj Bibras ima pravo ovo da priča za Srbiju. Kod njega u Izrael sve med i mleko, ma svi tamo uzivaju. E moja Srbijo
Š

Šalom

pre 14 dana

Stvarno gde ima da igrač padne i pre kontakta, da zakasni a da se ne svira faul. I bezeveze što se sude očigledni penali za Zvezdu.
J

Jöle 39

pre 14 dana

Samo protiv svih! 🖤🤍

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Dirljivo. 🥺 Sa 22% poseda, i 4 spram 22 udarca u okvir gola.
а

ааа

pre 14 dana

Па, врати се у Газу!
O

Ognjen Drinski

pre 14 dana

Ono što se tebi toleriše u srbiji ni u jednoj normalnoj zemli ne bi prošlo. Kidisanje na sudije, psovanje, unošenje u lice..Jel si to radio i u Izraelu?
D

Dokle vise?

pre 14 dana

Srbi sebe necene, svatio covek
D

Dale Ro

pre 14 dana

Natho jedini ima m... da kaze sta se desava, ali kasno, sto smo vise cutali, sve su nas vise ...... i tek ce da iskoriscavaju ovu politicku situaciju koja im ide u korist vec 10 godina.
D

Dorcolac

pre 14 dana

ugledamo se na vas vi ste koristili 70 godina svaku vlast pa cak i ovu (Ostoja,Obradovic...)
P

Preža

pre 14 dana

E kada si se ti javio. Sramota je to što radite onom napaćenom narodu u Gazi.
K

Kraljević marko

pre 14 dana

Natko je Turčin tj. Čerkez sa Kavkaza. Dakle musliman i nema mnogo veze sa Izraelcima osim što je njihov državljanin. Tamo, nekako stigao kad je bio mali.
G

Grajkula

pre 14 dana

Natho, burazer šije pola miliona e godisnje u 35-36 godina, pa gde to ima... Naravno da ce da brani svoju poziciju... Svojim greskama su vratili Zvz u igru i izgubili...
H

Haha

pre 14 dana

i drugi Derbi imate srecu da ne primite 5 komada,da pogleda covek statistiku i sazetak utakmice i da se zapita kako niste primili 10 i vise u ove dve utakmice.

Da se prisetimo

pre 14 dana

Ocigledno je Milojevic potrosio srecu za sebe i sve trenere izmedju njegova 2 mandata kada ste se provlacili na neverovatan nacin kroz Evropu a jednako krali u domacem sampionatu nikom nista koga je briga za statistiku .Sada imate na papiru mnogo jos skuplji i jaci tim pa se to odrazava na terenu ali vam sreca okrenula ledja pa mora ponovo da se krade.
M

MALI JSD

pre 14 dana

DABOGDA SE UGASILI
D

DZABA VAM SVE

pre 14 dana

Kakva je ovo sekta covece , ali dzaba vam sve, Ovakvim lazima necete nista postici
l

lol12

pre 14 dana

Auu koja sekta.Ljudi sami sebe uvere u laz pa onda pokusavaju i sve druge.Ko sumnja u penal neka ide na instagram profil czbg_info.Samo ne znam gde je crveni za Antica sto zbog toga sto je bio poslednji u odbrani sto zbog ostrog starta.
D

Druže

pre 14 dana

Ja sam poznavao lažova, on čovek stvarno misli da je u pravu, on toliko laže da ga ne možeš slušati. Ali u svojoj konstrukciji mozga, on toga nije svestan. On stvarno misli da priča istinu.