Najava dana (sreda, 27. mart): Nema biranja - igraj ono što se nudi!

Vreme čitanja: 3min | sre. 27.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ATLETIKO PR – OPERARIO PR, 23.55

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil, Paranense, plej-of)

Atletiko je prvi meč dobio sa 1:2. To mu daje prednost, mada rezultat ne ukazuje da je baš tako. Premoć domaćeg terena je u ovom slučaju veoma bitna, mada je na prvoj utakmici posed lopte bio potpuno egal, a Orerario ima pet šuteva u okvir gola, dok je Atletiko imao udarac manje.

SANTOS – BRAGANTINO, 00.30

(Fudbal, Brazil, Paulista, plej-of)

Santos ne igra na svom terenu a Bragantino mu je bolna tačka. Naime, od ovog tima gubi tri puta uzastopno. Na poslednjem okršaju početkom meseca slavio je s minimalcem, a izdržao je i igrača manje od 49. minuta, i još jedno isključenje u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

LION Ž. – BENFIKA Ž, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Lion je prvi meč dobio sa 2:1. To znači da će damama Olipika biti lakše s Benfikom u svojstvu domaćima. S obzirom kako su dominirale na prvom susretu, ne bi nas čudilo da gošće pretrpe i ubedljiviji poraz.

ČELSI Ž. – AJAKS Ž, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Šta reći posle 0:3 za Čelsi na prvom meču... Dame u dresu Ajaksa u gostima mogu da se nadaju jako surovom tretmanu, a samo čudu ako misle da stignu ogromnu prednost Čelsija. Ovde je sve dakle jasno kao dan.

BUKARAMANGA – AGUILAS, 22.00

(Fudbal, Kolumbija 1, Apertura)

Nije stvar u kvoti, već u očaju u koji je zapao Aguilas. Naime, ovaj klub gubi utakmicu za utakmicom, a Bukaramanga je u seriji od pet mečeva bez poraza. Trenutno ima samo tri boda manje od vodećeg dvojca i daće sve od sebe da slavi na ovom meču.

TUKARI – AMELIOANO, 23.00

(Fudbal, Paragvaj 1, Apertura)

Razlika među njima je svega dva boda, a pošto oba tima igraju loše i imaju negativnu gol razliku jasno je da favorit ne postoji. Tradicija kaže da na njihovim mečevima po difoltu dolazi GG igra, te da samo jednom na poslednjih pet mečeva nije bila kombinovana sa 3+.

LANUS – UNION SANTA FE, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Lanus je drugi, a Union sedmi. Deluje da je lako odlučiti se za bolji tim, ali nije... Naime, i Lanus ima tu i tamo po koji kiks, a poslednja dva meča para okončana su bez pobednima, u oba navrata uz 0-2 gola, a jednom sa dobitnim GG tipom.

PARTIZAN – SPARTAK SUBOTICA, 20.00

(Odbojka, Srbija 1, plej-of)

Nema te sile koja bi mogla da opovrgne favorizovanu poziciju Partizana. Ovo je meč četvrtfinala, u kom Beograđani traže i osvetu, budući da ih je Spartak u januaru savladao sa 0:3 u setovima. Partizan se tada očigledno opustio posle pobede u Kupu Srbije, istim rezultatom u novembru mesecu.

MAKABI T.A. – VALENSIJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Pobedom nad Bajernom u Minhenu rezultatom 89:74 (22:21, 26:14, 15:27, 26:12) Makabi je vezao trinaestu recku u svim takmičenjima, čime su obezbedili makar deseto mesto na tabeli. Naravno, sa tendencijom ulaska među šest, što bi skinulo teret jedne ili dve dodatne utakmice u plej-inu. Valensija ima samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva i deluje da neće moći da parira rivalu.

DENVER – FENIKS SANS, 03.00

(Košarka, NBA)

Jokić je pre neko veče mogao do tripl-dabla ali je korisnije bilo da odmori za ono što ga čeka. Odigrao je tri četvrtine protiv Memfisa, doneo Denveru ogromnu prednost pa je poslednju deonicu odgledao sa klupe kako njegovi saigrači overavaju pobedu – 128:103 Inače, Denver je prošli put iz X ishoda, dakle u produžecima izgubio od Feniksa.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara