Fudbaleri Nice (©AFP)
Fudbaleri Nice (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Nicu i Ajntraht Frankfurt

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 10:57

Nigde nećete naći veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Nicu protiv Lorijana u sklopu francuske Lige 1 (duele francuskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), te na Ajntraht iz Frankfurta protiv Augzburga u Bundesligi.

Izabrane vesti

Nica je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi, ostvarila je samo jednu pobedu u poslednja tri kola, uz remi i čak tri poraza. Mora momentalno da se trgne ako želi da ostane u trci za plasman u Ligu šampiona, pošto sada četvrtoplasirani Lil ima pet bodova više. Nica je peta na tabeli, sa bodom više od Lansa i tri od zahuhtalog Olimpika iz Liona. U goste Orlovima danas dolazi idealan protivnik za prekidanje crne serije, Lorijan. Reč je o timu koji je tek 16. na tabeli, jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz lige, što pokazuje i njegova trenutna forma. U poslednja četiri kola je osvojio samo jedan bod. Na poslednja četiri susreta Nice i Lorijana došla je igra GG, a poslednja (uključujući i prvi ovosezonski) završena su rezultatom 1:1.

AJNTRAHT FRANKFURT - AUGZBURG (PETAK, 20.30), KEC 2,15

Ako ne bude prevelikih iznenađenja u završnici evropskih takmičenja, Bundesliga će imati pet timova u Ligi šampiona i dva u Ligi Evrope. To čini meć Ajntrahta i Augzburga utoliko zanimljivijim, jer je reč o timovima koji su trenutno šesti i sedmi na tabeli. Ajntraht bi se sada borio za Ligu šampiona da nije prethodnih nedelja upao u rezultatsku krizu. Osvojio je samo dva poena u poslednja četiri kola, te mu petoplasirana Borusija Dortmund beži nedostižnih 14 bodova. Augzburg je to iskoristio i prišao je frankfurtskom timu na samo tri poena zaostatka. U prvom njihovom duelu ove sezone, 3. decembra, Augzburg je bio bolji kao domaćin sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara