Komentari na vest

Mišel Platini dolazi da gleda Partizan u Nici

G

Gosty

pre preko 1 godinu

Ovo prijatelji kluba čitaj - kriminalci I unlehe koje pljačkaju Partizan godinama
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Ćure dobitnik ordena francuske legije časti uz Sonju Liht i Platinija za uspešno uništavanje simbola Srbije Zvezde. Ponovo se okuplaju, nešto spremaju?
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Nica je francuski Javor Ivanjica.
v

velja nevolja

pre preko 1 godinu

Platini dolazi da uziva u prizoru kako ce Nica da odelja bunker!
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Bjekovic je u razdoblju 75-78 godine bio najbolji centarfor u drzavi, igrajuci za Partizan i Nicu. A ima mali broj utakmica u reprezentaciji. Zvezda i Miljanic mu nikada nisu oprostili sto nije otisao kod njih. Takodje rukovodstvo Partizana je uvek bilo korumpirano i nikada nisu zastitili svog igraca. Ni Bjekovica, ni Vukotica u to vreme daleko najboljeg igraca lige. Tek je Nica, neopterecena tim stvarima, donekle ispravila tu nepravdu. Bjekovic je îzabran glasovima navijaca za igraca veka Nice, a zavrsio je karijeru pre cetrdesetak godina. Sto govori samo po sebi. Sto se danasnjice tice, osim uopstenih navijackih floskula, voleo bih argumentovano da cujem sta se zamera Bjekovicu. Neki kazu sto se za predsednika FSS ne postavi Vidic. Pa prosto, niko ga nije kandidovao, cak ni Zvezda. Meni je to razumljivo, jer on u Zvezdi nije ostavio neki trag, za razliku od MU. Sto se mene tice, uvek Bjekovic pre Vucelica i uvek Dragan Stojkovic pre Terzica.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

А не, гледаће Звездаспор.
1

149

pre preko 1 godinu

Bjeković igrač veka Nice! Ej igrač veka. Za razliku od nekih koji ni dve sezone nisu uspeli da spoje..
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Ovaj poslednji pasus je ključan u vezi sa skorašnjim saopštenjem gde "gospoda postenjacine" prozivaju Zvezdu u vezi njihove, kako vidim, "cenjene" legende! A Djelmasu i Radanovicu respekt!