Komentari na vest

Milojević ima iskustva sa unapred pripremljenim slavljem: Tada se Zvezda loše provela

P

Pakao od fudbala

pre 13 dana

Mladost-Imt kao Gat-Kolubara
D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

“Međutim, trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima iskustva sa unapred pripremljenim slavljem”, iščupanomiz konteksta! Tačno, Pedantni stručnjak se drži one narodne “Opareni i kašu ladi”, zato je on sada već pripremio rezervno narativ, u slučaju da stvari ne pođe sve onako kako je planirano! Tu je onaj stereotip o hibridniom ratu koji se vodi protiv Zvezde! Uostalom tako je bilo i posle zadnjeg derbija (2:2)! Zatim je Partizan kiksnuo 2-3 puta i onda je “pedantni stručnjak”, zaboravio na hibridni rat protiv Zvezde! Ali, zlu ne trebalo, tu je ipak spremno saopštenje o hibridnom ratu! Neka se zna na kakve sve nedaće nailaze “pedantnoi stručnjak” i Zvezda!
B

Bez arogancije

pre 13 dana

Nema opuštanja ! Nema ubedljive pobede. Ako pobedimo, biće to možda 2:1 ili sl. Ulog je ogroman. Nema opuštanja.
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću, vodite nas u nove uspehe. Živeo drug Terzić.
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Gde si kradljivče nika? Šta ima? Kako je? Jesi dobro?
N

Nenad1246

pre 13 dana

Kako može da bude dobro kad izmenja 50 ličnosti u glavi svaki dan.
R

Raspad sistema@Zvlat BG

pre 13 dana

@Zvlat BG – ključna rečenica u tvom tekstu je: “ Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače”! Neka si im rekao! Bravo! Istinu treba širiti među naivnim navijačima! Istina treba da se zna! I zaista sve je tačno, zar g. Terzić nije vratio dugove i tako Zvezda sada ne duguje nikom ništa. A, kakve je samo vrhunske igrače dovodio! Setimo se samo ovih poslednjih Nedaje, Điga, Brukari, Olnjalika, Kraso! Sve vrhunski igrači, zato smo s njima i osvojili ono sjajno četvrto mesto u grupnoj fazi LŠ!
N

Nenad1246

pre 13 dana

Sad i sam sebi odgovara.
M

Mica MU

pre 13 dana

Do kad vise tekstovi o Zvezdi, ko god ima dve cuke o fudbalu zna da je 1000 puta veca sansa da u narednih mesec dana vanzemaljci napadnu Zemlju, nego zvezda da ne bude prvak.
M

Motilo

pre 13 dana

A dokle više o Duljaju već četiri dana samo o njemu po deset tekstova dnevno.
M

Manolas

pre 13 dana

Da se napravi restart posle ove sezone. Katai,ivanic,rodic hvala za sve i Aut. Da se pik stavi na Lazovicu, Djurocicu,radonjicu. Od napadaca Skamaka iz Atalante. Iz pouzdanih izvora znam da je on kapitalno pojacanje za LS. Dragovic i spajic Aut. Manolas i Nastasic da se dovedu sto nije nemoguce. I mali Adzic iz buducnosti. Srecna nam 7 u nizu a ovom prilikom cestitam i 8 da ne cestitam 2 puta.
ж

жеца

pre 13 dana

Каква игра,страшна игра,противници се "мељу" јадни ти смо
P

Pedja108

pre 13 dana

Paradoksnje da je ove sezone Zvezda najbolje odigrala protiv Jang Bojsa u Svajcarskoj i protiv Partizana u martu i nijedbu nije dobila, a stvorila 15ak odlicnih prilika za gol. Bez obzira sto Zvezdi odgovara i bod i sto ce se Partizan tradicionalno braniti, treba Zvezda da ih odvali sto jace moze. Povecali bi razliku, a i pred kup dodatno podigli moral, a smanjili protivniku.
l

laker

pre 13 dana

kakva je milina bila gledati Partizan sa Pavlovicem na stoperu i ovim veznim redom... ne danas sveta steta, owusu i ekipa
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Luka Ilić! Gotovo!
b

bašamrkalj

pre 13 dana

Čekam tebe da ostvarim jedan davni san!
н

нека дрхти

pre 13 dana

Јанг Бојс....
Š

Šestarda

pre 13 dana

Danski dečaci, Norćeladanci
G

GeOs

pre 13 dana

Ovaj lik stanca dnevne tekstove, ako za ovo prima i platu... svaka cast. Umetnost je "ulebiti" se na ovaj nacin.
M

Ma

pre 13 dana

Ovde ce da bude nereseno i onda ce da hvale kako Nadj ima perspektivu kao trener, čak moze da se desi i Terzić da izjavi kako je pred Nadjem dobra buducnost da zameni Duljaja.
b

bašamrkalj

pre 13 dana

Razbiće vas Mića Ivanić!
с

стари је то

pre 13 dana

Гробар....
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Da li je vas sramota da su vam Mića,Magiko i Kanga glavni igrači?!Igrač iz Belorusije,SAD-a i ovaj sto je rodjen posle smrti majke?!Ali stvarno.Imate 170.000.000,00 € dugovanje a garantujem da u omladinskoj skoli imate bolje igrače.
b

bašamrkalj

pre 13 dana

Plači, tek ćeš
s

simatenkre

pre 13 dana

ne 170 miliona, 170 milijardi nam je dug...................................
R

RealNo1

pre 13 dana

Кад год му не треба побједа, иде на реми. Зато му и јесу дербији катастрофа.
F

Fußballspieler

pre 13 dana

Naprotiv, kad god mu je trebala pobeda išao je na pobedu i uglavnom pobedjivao. Primeri su Krasnodar, Partizan (prvi prolećni derbi na Marakani Radonjić i Pešić), Salcburg i Jang Bojs u gostima (iako nisu bile pobede rezultat koji su donele kao da jesu). Milojević je sa onim što raspolaže u svlačionici uvek izvlačio maksimum jedini nedostatak mu je taj kup koji će ovog puta, nadam se, osvojiti!
n

nick kerr

pre 13 dana

Какав стадијум лудила. Милојевић је Салцбург почео у формацији са шест дефанзиваца па да не буде мало увео Јованчића и играо са три дефанивна везна у првом полувремену и примио два гола. Меч је завршио са осам дефанзивног играча и два напред.
E

Etooo

pre 13 dana

Svaki put kada navijaci pred derbi pisu o 3:0 i vise, Onda se desi sve suprotno, OD radnickog igramo slabo i bez neke zelje. Cim smo dosli na +4 igraci kako da nemaju vise motivaciju, 1:0 bi bilo super jer strucni stab u JSD je potpuno nebitan za teren to su sve isti igraci
O

Obina Ekezie

pre 13 dana

Zato sto igracima kasne plate,zato je takva i igra,o tome niko i ne sme da prica da klub koji 7 godina igra evropu ne isplacuje na vreme,a mi ih kritikujemo zbog igre jer ne zhamo pravu istinu..
Z

Znik

pre 13 dana

Ligaski derbi ce se zavrsiti nereseno 0:0 ili 1:1. Kup je nas. Zvezda ce osvojiti ligu, ali Kuo je nas.
k

kad vec lajes

pre 13 dana

Pravac kladza i obezbedi se.