Milan nudi Ibrahimoviću samo 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.11.19. | 10:13

Lopta je sada u dvorištu sjajnog napadača i Mina Rajole

Priča oko novog kluba Zlatana Ibrahimovića je i dalje daleko od konačnog raspleta. Od kada je postalo jasno da će napustiti Los Anđeles, nekadašnji reprezentativac Švedske je najtraženiji igrač uoči zimskog prelaznog roka. Pominjali su se mnogi, ali je samo Milan pokazao spremnost da prebaci lopticu u dvorište Zlatana Ibrahimovića.

Nerzvanično Ibra traži mesečna primanja od 1.000.000 evra, i to je cifra koju Bolonja i Napoli ne mogu da plate. Međutim, Rosoneri su ušli u pregovore sa agentom jednog od najboljih svetskih napadača Minom Rajolom. Kontaktirao ga je Zvonimir Boban, i predstavio mu ponudu koja će teško da zadovolji finansijske apetite Zlatana Ibrahimovića.

Izabrane vesti

Prema izvorima Gazete Milan je spreman da Ibrahimoviću iskešira šest miliona evra za 18 meseci. To je trećina onog što Ibrahimović traži, ali su u gradu mode optimisti. Pogotovo što je Ibrahimović obavio razgovor sa Bobanom i rekao da će ubrzo doneti konačnu odluku.

Milanu gori pod nogama i to je karta na koju može da puca Zlatan Ibrahimović. Poljak Pjontek ne može da se prepozna ove godine , pa mu je rukovodstvo Milana dalo ultimatum da popravi formu ili će biti poslat na pozajmicu u drugi klub.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara