Bijons (©AFP)
Bijons (©AFP)

Metalika i Bijonse dovele Hamburgu pojačanje

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.06.23. | 09:46

Novac za kupovinu Imanela Feraja zarađen od - koncerata

Veliki grad, ogromna baza navijača, ali i već dugogodišnje muke Hamburga, koji nikako da iskorači iz Cvajte i vrati se u elitni rang takmičenja u Nemačkoj. A kad je tako onda se odrazi i na stanje u klupskoj kasi, pa HSV mora da se dovija na razne načine.

Ovog leta doveli su, zasad, samo slobodnog igrača Giljermea Ramosa, te Imanuela Feraja, koji je stigao iz Braunšvajga za obeštećenje od 750.000 evra.

Izabrane vesti

Taj novac, Hamburg je obezbedio – koncertima. Transfer 22-godišnjeg ofanzivnog veznog platili su Metalika, Bijonse, Brus Springstin... Nije šala, ovog leta na Hamburgovom Folkspart stadionu nastupali su redom: Metalika (26. maja), Bijonse (21. juna), pa će onda Vikend (2. jula), Brus Springstin (15. jula), a biće organizovana i jedna revijalna utakmica američkog fudbala. Na svemu tome HSV će zaraditi oko 1.200.000 evra. Dovoljno za Feraja.

Sledećeg leta situacija će biti nešto drugačija, iako se već sada zna da će koncert održati Tejlor Svift, ali posle toga – niko. Razlog naravno: Evropsko prvenstvo. Hamburg će biti domaćin pet ili šest utakmica. Zaradiće i na tome. Oko 5.000.000 evra procenjuje se.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara