Komentari na vest

Marković: Da ostanemo bez poraza u derbijima ove sezone

Z

ZnaciBiceOpetValjanja

pre 13 dana

Momak lepo kaže da je cilj da nekako izvuku nerešeno, a o pobedi i ne razmišljaju zato što znaju svoje kvalitete i gde pripadaju.Zato će opet ići na odugovlačenje i valjanje i onda će biti izjave da zaslužuju titulu, ali drugi faktori ne daju:)))
A

Ahjahajahaahaha

pre 13 dana

Pa tako ce da i bude, bice 0:0 ili 1:1,ionda ce svi da hvale Nadja kako je trener za buducnost Partizana, kako ima perspektivu i ostale gluposti, dok Duljaj ima da sedi u lozi sa Terzom i ovaj ga ceska po celi i prica mu kako je dobar trener, a to sto nemamo ekipu i sto 7 godina nemamo titulu koga to vise i zanima, bitno da se igra i slavi nereseno sa Zvezdom, e moj Partizane nasta si spao da te vodi i ko igra.
d

d.g.

pre 13 dana

Kapiten Partizana je zadovoljan sa ne izgube. Zar nije logično da idete na tri boda i uključite se u borbu za titulu. Ne mora Zvezda 10 godina da vas tuče, a nek osvaja titule.
N

Najteži Derbi za Zvezdu

pre 13 dana

Ovo je najteži Derbi za našu Zvezdu u poslednjih 15 godina. Ko se razume u fudbal, skontaće zašto.
G

Grobar 007

pre 13 dana

I šta dobijaš s time, alibi igraču, koji od silnog straha neznaš da doturiš ni jednu čestitu loptu, već 90% njih vraćaš golmanu. Neverovatno kako neko sa takvim iskustvom nema trunke hrabrosti i kuražnosti. Tvoj problem je u glavi. Plašiš se da ćeš pogrešiti i upravo zbog toga Partizan trpi jer te ima ovak polovnog igrača.
P

PecaCzvBgd1

pre 13 dana

Malo je cak i neumesno komentarisati izjave igraca, kapitena, trenera Partizana. Samo oni znaju kako su na samo minus 7 ove sezone, bukvalno ih Saldanja drzi u zivotu sto, dokazano, dugorocno nije realna prica. Jesenas docekali kod kuce polupanu Zvezdu 2-3 dana posle Sitija, tim sa izuzetno negativnom atmosferom koja se mogla opipati u vazduhu. Ovo na prolece je bila realna prica, gde je Partizan imao srece sto nije primio 10 golova (Zvezda stvorila 20 sansi, od toga 12-15 stopostotnih). Tim koji izgubi od neke danske decice 5-0 a pritom ode kuci zadovoljan s rezultatom (trebalo da bude 12-0 po vidjenom), ne bi smeo sebi da dozvoli da se bilo cemu nada ni u prvenstvu Mauritanije, a kamoli da im igraci i treneri kukaju i placu o nekakvim namestaljkama, sa famoznim "sve ste videli" floskulama. Partizan se pretvorio u mali klub cim njihov kapiten da sebi za pravo da se raduje NE-porazu protiv Zvezde. Ekipa koja je izgubila 0-4 na svom stadionu, a da pritom nije 3x presla ljudski centar protiv TSC-a moze samo to, da se raduje remiju ili slucajnoj pobedi protiv objektivno boljeg. Ono sto mene iz ugla zvezdasa uznemirava je to sto sam gotovo siguran da ce Milojevic pristupiti svojoj famoznoj "nula" taktici, i da cemo im nekom nulom zaista i dati za pravo da na kraju sezone kazu da ih nismo pobedili. Od momenta kad smo preuzeli prvo mesto Zvezdina igra krece nizbrdo, do tad Zvezda mozda igra i najbolji fudbal proteklih godina (ukljucujuci i derbi). Svake godine ista prica, imamo veliku razliku na tabeli a izadjemo sa stavom "samo da ne izgubimo". Izadjite da ih oderete 5-0 pa makar i pukli istim rezultatom, +7 je, u sledecem kolu ce izgubiti Partizan, cega se plasimo?
1

1982Mz

pre 13 dana

Prvi derbi ste igrali kad ste vi hteli, odlagali ga do decembra i opet izgubili. Pred drugi derbi ste redom na sumnjiv nacin i gomilu penala dobili N.Pazar, Cuku i Tsc. Na derbiju ste dobili sudiju kog ste hteli, nekog poslusnika koji je sudio 65-35 za Zvezdu i bezveze isterao igraca Partizanu, kao nagradu je dobio da sudi i ovaj derbi. I opet necete pobediti
P

Pazi

pre 13 dana

Jeste, tačno, biće drugačija. Ovog puta nema šanse da izvučete ni nerešeno.
1

12345m12345

pre 13 dana

znaci cilj je ostati neporazen pa posle kukati na sve zivo kako su protiv vas i unistavaju vas a zvezda namesta...
N

Nenad1246

pre 13 dana

Pa oni su kukali što im nije dodeljena titula sa 98 bodova i akk je Zvezda imala više i bodova i bolji međusobni skor u derbiju. Jer bukvalno su derbiji odlučili titulu. Što sad nebi kukali? Uostalom kukaju decenijama što bi sad prestajali?
n

nista novo

pre 13 dana

mali klub kao i uvek
D

Da dodam...

pre 13 dana

...I DA OSTANETE BEZ TITULE I 7-MU GOD.ZA REDOM I BEZ DUPLE KRUNE I 4-TU GOD ZA REDOM!
G

Gostgost

pre 13 dana

To je taj mentalitet, samo da se ne izgubi od Zvezde, a sve to samo da bi posle mogli da kukaju kako je namesteno, drzava, savez, CIA, BIA, kontrola leta, vanzemaljci... I bas zato - gazi ih do kraja!
M

Manche

pre 13 dana

Au, koji luzerski komentar jednog kapitena. Bruka....
g

gkasdino

pre 13 dana

vazno da on zeli da naglasi da nisu izgubilli od zvezde i da bocne protivnika. razbice vas u subotu zvezda maleni
G

Gost1991

pre 13 dana

Hahahhaha Decko nije krsten
R

Repriza het trika golgetera

pre 13 dana

Biće 3-0 za Partizan, za zelenim stolom, jer će Bogdanov prekinuti meč i time doneti pobedu gostima svojim novim het trikom.
B

Burek

pre 13 dana

Samo tako Partizan i može da pobedi
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Hahahaha..
B

Burek

pre 13 dana

Sudeći po naslovi, Sveta je zadovoljan i bodom, tj. sa -7. Legenda ahahahah