Komentari na vest

Ljuboja otvara rane sa Mundijala 2006: Veliki mangup Kežman nije smeo da izađe ispred hotela, da rešimo kao muškarci

D

D.m

pre oko 1 godinu

Saradjivao sam na neki nacin sa njim,bio sam zakupac u jednom njegovom lokalu. Imam samo da kazem da je veoma dobar covek,pun razumevanja i veoma pobozan.
S

Sredojević

pre oko 1 godinu

Redakcija bi morala otvoriti posebnu web stranicu, na primer Mozzart Sport Zabava ili tako nešto i tamo objavljivati ovakve clanke. Mada se iz istog vidi da je uvek bilo a izgleda i bice svega i svačega u reprezentaciji. Zato se mobilisala armija da odbrani mesto predsednika kada se pojavio protiv kandidat. Lik je igrao fudbal na najvisem nivou, pevao mu ceo stadion, usao u legendu, kako kaze posle se skolovao (nemam razloga da mu ne verujem, cak vise verujem njegovim diplomama nego Bata Djorinim), vratio u Srbiju, kandidovao se za predsednika saveza i bio napljuvan, izvredjan (da je spijun, strani placenik, opozicionar (!?), grobar i da pije kafu sa Ponošem (!!!??)) i oteran. Ne da banda da se iko priblizi. Zato se i igraci isto tako ponasaju. Bahato jer im se moze. Videli od (upravnog odbora) saveza. U 2023-oj tamo i dalje sede (kao balsamovani) Tole, Đora, Zeko, Bjeko, Tumba sad i Džajic... Da budu konkurentni za mesto u aleji zasluznih gradjana, sa sve počastima i na dnevniku da bude. 3 dana zalosti za svakog u Pazovi, na tome rade sada. Bata Đora se lepo istakao onom sočnom pljuvacinom protivukandidata, u stilu - dvehiljadezagospodina.
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Najobicniji trkaci za loptom sa puno, previse medijskog prostora=fudbaleri....
E

Elitista lazni

pre oko 1 godinu

Cije izjave citas i komentarises? Izgleda da nisi bas produktivan i intelektualno superioran kako si pozeleo da ispadnes u svojoj opasci.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

I posle ovog SP saznaćemo istinu za 20 g.
g

gostgost

pre oko 1 godinu

Hahahahah
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Mozda i za oko 9 meseci od dogadjaja :)
G

G

pre oko 1 godinu

Bolje da je napisao kako i koja se kladionica zatvorila posle utakmice Srbija - Obala Slonovace.
G

Gost gost

pre oko 1 godinu

Kad se setim te utakmice protiv Holandije, prilika za 1:1 Kežman i Milošević samo što se nisu potukli oko lopte i propade prilika.
n

ndjdjskajsbjskwksnshdhsjjw

pre oko 1 godinu

Nekad se zvala Ljutice Bogdana,a sad se zove Mateje Kezmanaaaa....pamte cigani,zato i staju na stranu nekog Ljuboje...
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Katai lajk dis.
G

Gooost

pre oko 1 godinu

Ajde ako ne mrzi nekoga da napiše koliko je Kežman postigao golova protiv Zvezde.
J

Jones

pre oko 1 godinu

Kežman je očerupao Vojvodinu tako da se ni dan danas nisu oporavili. Dela govore mnogo više od tih njegovih reči iz te autobiografije.
S

Skakadak

pre oko 1 godinu

Kezman menadzer SMS-a koji je oterao Muslina pred sp u Rusiji. Unistio nam je reprezentaciju barem dva puta
B

Bnm

pre oko 1 godinu

2006 jedino SP koje sam podneo lako i bez nerviranja. Kako su otišli sa sve Ilijom i sinom, naziv drzave i ostalo... ma da su postali prvaci ne bih se radovao!!!!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Ako ne gresim i jedan i drugi ste proglaseni za najgore igrace u francuskoj svojevremeno.Mogli ste i o tome nesto da kazete.
k

kup

pre oko 1 godinu

Sada si se raspričao...čast izuzecima, ali većina je kroz reprezentaciju videla samo provod po splavovima...
p

puste pare

pre oko 1 godinu

A ti si hteo da se bijes sa reprezentativcem,pa to govori o tebi,sta si ti mangup koji je otisao da se provede,svi ste vi isti,klosari koji ne volite Srbiju.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Pa i sad kao menadžer kvari atmosferu u reprezentaciji.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Najkonkretniji problem koji se ignorisao je bio izostanak Žigića, oko kog se cela ofanziva okretala kroz kvalifikacije. Kad sam video Savu u prvoj postavi protiv Holandije, znao sam da nam se crno piše. Kežman je bez Žigića u tom trenutku bio beskoristan. Dobili smo šta smo zaslužili jer smo, standardno, bili neozbiljni.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

I protiv holandije i argentine su trebali da igraju zajedno Kezman i Zigic kad vec Vucinic nije mogao, nikakav Milosevic, Ljuboja ili Jestrovic mada Nenad nije ni isao. Jevric (Stojkovic, Kovacevic)- Gavrancic (Basta), Vidic (Djordjevic), Krstajic (Petkovic), Dragutinovic (Dudic)- Koroman (Ergic), Duljaj (Nadj), Vukic (Ilic), Stankovic (Djordjevic)- Zigic (Milosevic), Kezman (Ljuboja). RVT!
a

aaaa

pre oko 1 godinu

Kakva smo mi nacija sastavljamo i dan danas tim za mec od pre 20 godina, cuj treb'o je ovaj a ne onaj.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Vučinić je mogao da igra ali "nije bio dovoljno iskusan". Rambo nije igrao jer je bio "suviše star". Tri godine kasnije, jedan je cepao Italiju, drugi Brazil. Pametnom dosta.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Vucinic na tom SP nije igrao zbog povrede.
Ž

Žgane

pre oko 1 godinu

Bio na SOS kanalu intervju Kežmana iz famozne 2006. godine u sklopu priprema gde bezočno i s nipodaštavanjem govori kako nam ne trebaju igrači iz Brazila da kvare atmosferu aludirajući na Ramba Petkovića koji s pomorandžom može više da uradi nego Kežman s loptom. Ne valja Vidić, ne valja Ljubolja i svi se urotili protiv jadnog Kežmana, to ne biva.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Podsetio si me na izjavu velikog Zika pred SP2010. Kad ga je jedan naš novinar pitao "ko će da osvoji svetsko?" on je odgovorio "Srbija...pošto imate 23 igrača boljih od Ramba". Tad je Rambo imao 37/8 godina. Imao sam priliku da ga gledam uživo prethodnog leta u Brazilu. Čovek je u tim godinama bio tata i za Dekija, i za Krasu, i za Laneta, da ne pominjem Milijaša ili Ninkovića. A tek da smo ga imali 4 godine ranije. Naravno, ko zna priču o Rambovom odbijanju da igra desnog beka i vendetu FSS-a zbog toga, zna sve.
M

Mile12

pre oko 1 godinu

Pa čekaj zar ga Vidić nije nabijo na tom prvenstvu,siroti Matea...
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Rambo da je bio igrač, igrao bi u Evropi, sve ostalo je sprdnja. Da je tako kako vi pričate kvalitetna brazilska liga, svi vi išli tamo. Koliko još reprezentacija osim Brazila, a i oni imaju par igrača iz tog prvenstva ima igrača u A timu? Nemoj da se zezamo.
e

emojti

pre oko 1 godinu

@ Rodman Decko, covek je dve godine bio clan Reala, o cemu ti pricas? Bio deo evropske Zvezde. Brazilce ucio fudbalu. Bogotac
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Dečko, u te dvije godine ima 8 odigranih utakmica za Real, provjeri, više ih ima Spasić, posle toga u dva španska ligaša Santander i Sevilja pet i osam, za Veneciju 14 utakmica i to igrač, hahaha. Takvih na kile ima. To odeš na pijacu i naći ćeš takve.
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Čekamo izveštaj i iz katara.....
C

Coban

pre oko 1 godinu

Pa vec svako zna sta se desilo po kataru. Piksi pozvao pjevace i napravio veliko veselje ili cirkus kako god, vlahovic ganjao starlete go instagramu i udate zene, a karleusa bese tamo zbog kondicije
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

G...a smo mi kao narod, a tek sportisti su nam uvek bili najveci o l o s i posebno fudbaleri, ranije i sad...Zato i jesmo tu gde jesmo...Matori k o nj i se prepucavaju preko stampe, tada na treninzima, a mi finansiramo njihov boravak na prvenstvima, hotele i ostalo...Ne mogu da verujem i ovaj Ljuboja se hvali o fizickim pretnjama ..Sto nije prozivao u PSG crnce i arapske fudbalere...
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Da si procitao nesto duze i vise od samog naslova skontao bi da nije on provocirao Kezmana vec Kezman njega, i da se ne pravda i ne prepucava vec odgovara jer je prozvan. I za razliku od Kezmana koji se odmah posle karijere uhvatio u "pare", unistio Vojvodinu zarad jednog transfera od kojeg i danas dan zivi(SMS) Ljuboja zivi porodican i povucen zivot daleko od novina i TV-ea. A ako si musko kad provociras i kad preteras ides do kraja a ne na poziv da to rese kao muskarci ti se zakljucas u sobu i onda namerno dobihes crveni karton da bi ranije otisao sa prvenstva, toliko o doticnom. Pozdrav !
k

kidalicaa

pre oko 1 godinu

Za razliku od Kezmana koji se odmah uhvatio nekih kombinacija i menadzerisanja a pre toga "napisao" knjigu pompeznog naslova, gospodin Ljuboja zivi svojim zivotom, nikad ga nisam video da se gura pred kamere ili da pokusava da se uvuce negde gde mu nije mesto za razliku od Kezmana. Verujem mu sve, i verujem da je morao da odgovori na nove provokacije, Koliko god da je covek dobar ne moze vecito da cuti. Bravo za Ljuboju.
c

czbg1

pre oko 1 godinu

Polusvet.