Komentari na vest

Kolubari ostaje da žali za plej-ofom, Đuranović i Ilić preokrenuli Spartak

619_miliona

pre oko 1 godinu

Šta je sa sinjskim dijamantom? Zašto ne igra?
G

Gost241

pre oko 1 godinu

Ja reko Gobelja na slici pa se obradovah u prvi mah.
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

sa 2 ili 3 mjesta spartak na skoro pa dnu tabele.Imali 2 pobjede i 2 remija na samom pocetku i sad kubure zestoko.Ocekivao sam ih realno od 6 do max 10 mjesta.
s

sasa Su

pre oko 1 godinu

Bjelovic,Hrstic,sreckovic???Katasrofa!!Najgori.Treneri katastrofa!Ko dovode ovog Milanovica??Alo Simoviciii???’
A

Astoria

pre oko 1 godinu

I Hrstić i pogotovo Srećković su odlični bili u porazu od Zvezde prošli meč. Bijelović je odmarao za Kolubaru i izvesno je bilo da će danas nastupiti. Šimura, nažalost, najslabiji na terenu danas.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Ocekivao sam vise od Spartaka. U proslom kolu su im odmarali neki od glavnih igraca (Stanic, Manojlovic, Bijelovic), a i lepo su odigrali protiv Zvezde. Sreckovic, Simura i Ado su bili bas dobri. Mislio sam da ce uzeti barem bod, ako ne i iznenaditi Kolubaru u Lazarevcu. Pitanje je kako ce izboriti opstanak...steta bi bila da Subotica izgubi prvoligasa. Nije da nemaju dobar tim. Drago mi je za malog Djurasovica da je postigao gol danas, svega mu je 18 godina!
G

Gost23

pre oko 1 godinu

A što je šteta?!? Imaju po 200 gledalaca na stadionu, grad od koliko, 100.000 i kusur ljudi!? Ili i njima treba novi stadion za publiku?!
S

Svekar

pre oko 1 godinu

Da se bar bod uzeo u prethodne dve utakmice u Lazarevcu, protiv TSC-a i Napretka igrali bi plej of, ovako otaljavanje jos sedam kola u nezanimljivim i nebitnim utakmicama
O

Orasac

pre oko 1 godinu

Steta sto se Kolubara nije plasirala u plej of, ali je i pitanje da li je uprava to i zelela. Ovako su skoro osigurali opstanak, i moci ce da se prodaju bodovi u plej autu davljenicima.
G

Gost Rajder

pre oko 1 godinu

Pa kad su radili keramiku prošlo domaćinstvo...