Komentari na vest

Ko je „lažna“, a ko prava devetka i desetka? Adžić pakovao, Miladinović pogađao

D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Uporediti supertalentovanog mladog plej-mejkera Miladinovića i kombi pun afričkih fudbalskih intelektualaca iz Zvezde (izvesni Nedaje, Kanga, Kraso, Olanjika itd), je kao uporediti radio aparat sa lap topom! To Zvezdini navijači tzv. botovi, još nisu shvatili, a Terzić i društvo im i dalje prodaju foru sa “pojačanjima” iz Afrike! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Liga je truba. Radnik je zreo za ispadanje ali da ljudi prime gol u prvom minutu je straota. Profesionalci ..
r

rudi

pre 3 meseca

ovaj Djordjevic trener???Pa on vodi utakmicu kao da ga stomak muci!
v

vrlo jasno

pre 3 meseca

Miladinović je plejmejker, Adžić levo krilo, a pravi napadači Cvetković i Vinicijus Melo. Neka se spremaju Loznica i Leskovac, opet ČUKA u ligi konferencije. Nije lako ljudima iz Bačke Topole, kada upale Petrićevi momci motore.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Nadam se da nece iskreno. Dosta su nas predstavljali po Evropi.
N

Najobjektivnije

pre 3 meseca

@BokiUSA Od TSC i Čuke nemamo bolje timove. Ako ćemo realno oni ove aktuelne evrosezone nisu ni mogli više jer je to bio rang gde oni nepripadaju a nisu imali sreće ni sa žrebom u kvalifikacijama su dobili najjače moguće rivale a i u grupa gotovo najjači rivali. Pritom TSC maltene debitant u evrotakmičenjima ovo im je bila druga sezona. Čuka nešto malo više nastupa i ranijih godina nije ispadao od nekih slabijih ekipa već od tada prvaka Mađarske Videoton, pa dvostrukog prvaka Norveške Moldea, Hamarbija, Tventea, Grediga (tada drugi tim austrijskog prvenstva jedini te sezone pobedio Salcburga). Dok su mnogi drugi timovi ispadali od Flore, Vaduza, litvanskih, kazahstanskih, letonskih timova.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Đorđe Ivanović klasa!!!
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

posle kazu dokle vise BG ? treba oziveti centre tipa jug,istok, sever ...pa gde gu je publika danas ??
t

tuneki

pre 3 meseca

sta je sa Cvetkovicem
A

Asteriks Obeliks

pre 3 meseca

Povredio se na Kipru u poslednjoj utakmici protiv Vozdovca.