""
""

Junajted bez napadača do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.04.14. | 17:46

Vejnu Runiju preporučeno mirovanje, jer je utvrđeno da mu je petna kost smrvljena

Ako je verovati pojedinim engleskim medijima Mančester junajted se u finišu sezone nalazi u problemima do guše. Preciznije, Dejvid Mojes. Menadžer Crvenih đavola odavno ne može da računa na Robina van Persija (vraća se tek krajem aprila), a ponestaje mu opcija u napadu, pošto je sva prilika da će završnicu prvenstva propustiti i kapiten Vejn Runi.

Mada nema zvanične potvrde sa Old Traforda, šuška se da je špic još uvek aktuelnog šampiona na Alijanc areni odigrao poslednji meč ove takmičarske godine i da će u narednom periodu biti podvrgnut terapijama kako bi spreman dočekao Mundijal u Brazilu.

Izabrane vesti

Razlog mogućeg odsustva Runija u finišu sezone je smrvljena petna kost. To što na prvo čitanje deluje kao ozbiljna povreda zapravo i nije toliko strašno, jer prema navodima iz Engleske, u ovakvim slučajevima operacija nije neophodna, već će kost zarasti sama od sebe, međutim, za to je potrebno vreme. A kako je Junajtedu ostalo još samo pet utakmica do kraja Premijer lige (iz svih ostalih takmičenja je eliminisan) prema informacijama Dejli stara i Telegrafa Runi neće na teren ni protiv bivšeg kluba Evertona, kao ni u mečevima sa Noričom, Sanderlendom, Halom i Sautemptonom.

Runi je protiv Bajerna je igrao pod injekcijama, ali je možda prevelik rizik da u smiraj sezone trpi bolove, iako Mančester još gaji nadu da može do petog mesta koje vodi u Ligu Evrope.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vejn RuniPremijer ligaMančester JunajtedEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara