Komentari na vest

Još jedan srpski biser u Italiji: Lazar Žaknić potpisao za Fjorentinu

L

LeStra

pre preko 1 godinu

Svaka čast ovom mladom talentu!💪 Srećno!🍀
A

Auuu

pre preko 1 godinu

Gde taj decko igra....pa ja mislim da bi moja generacija 1972go sva otisla i bila u ino da se ovako odlazilo. Pa ja gledam fizicko vaspitanje,cas, srednjoskolce u mom kraju to 85% ne zna da trci i to bez lopte. Kad igraju fudbala,ne znam da li da se smejem ili placem. Upisuju se neke skole fudbala,a nekad se igrao fudbal od jutra do mraka u kraju,na cigle, sto se kaze.Nekad si morao da igras negde olala godina,pa da se prodas. Ovo sad preskace se svaka liga iole ozbiljna,I tim vise retko ko vidi od tih igraca. Naravno,98% njih vratice se posle 2-3 godine u Srbiju ili lomatati po S ekipama evrope.
Š

Šok

pre preko 1 godinu

Posle ovoga danas su navijači Čuke vratili 5000 preptplatnih godišnjih karata, podatak je s obrađenim podacima do 17 h.
G

Gost 1234

pre preko 1 godinu

Dečko je oprao papire preko Čuke nije njihov klinac. Zvezdino dete na nagovor menadžera prešao u Čukarički bez ugovora odigrao 6 meseci i sad je slobodan može da potpiše za bilo koji klub. A Zvezdi ništa što je godinama ulagala u njegov razvoj i davala mu priliku da igra pre nekih drugih igrača. Licemerno sa njegove strane
B

Bgbgbg

pre preko 1 godinu

Zna da igra fudbal, ali voli da udari, sa ili bez lopte je svejedno. Svakako, fudbalski kvaliteti nisu ovde presudni, mali je pun kao brod, odbio ugovor sa Zvezdom jer mu ne treba 50 hiljada dinara mesecno.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Kad nema mesta u internacionale stela rosi,koja vise nije Srpski klub,Fiorentina je novi Srpski klub,u kojoj Srpska deca imaju mesta!
P

Pa1

pre preko 1 godinu

Ramadani konekšn
A

Astoria

pre preko 1 godinu

A nije ni debitovao za prvi tim Brđana...neverovatno. Nisam optimista, ali želim mu svako dobro, da napravi dobru karijeru i demantuje me. Voleo bih da Čukarički duže zadržava svoju talentovanu decu, da ne funkcioniše kao protočni bojler. Da postoji neka vizija što se tiče igračkog kadra, ambicija na duže staze, stadiona, kluba navijača...
N

Nerobiancoo

pre preko 1 godinu

Za dve godine, stiže u Kolubaru, na pozajmicu kao i 99% klinaca iz Čuke. Sve su to menadžerske kombinacije i prevare.Koji klinac iz Čuke, se nije vratio za godinu,dve ? Niko,nigde ne igra,preko .Cirkus.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Samo Masovic, a i on nakon 3-4 godine tavorenja, i to samo zato sto je klub usao iz druge lige dok je on bio u timu
s

sale_nacionale

pre preko 1 godinu

Zar pre stavljate sliku Zvezdinog stadiona umesto Cukinog? Jel realno?
Z

Zatooo

pre preko 1 godinu

Zato sto je ponikao u Zvezdi i bio kapiten mladjih generacija a i da bi se navukli klikovi
k

kdjs

pre preko 1 godinu

Klikbejt sto bi rekli
P

Pravi Walter

pre preko 1 godinu

Promenili :D
@

@sale

pre preko 1 godinu

Promenili su ... Jel ti je sad lakse?