Komentari na vest

Điđi Bekali protiv rodne ravnopravnosti: Sve se raspada kad žena sudi muškarcima

C

Czbgd

pre 2 meseca

Šta očekivati od tupavih balkanaca nego to da u komentarima vređaju i ponižavaju žene, užas gde živimo.
B

Burazer

pre 2 meseca

Pametno je rekao covek
d

d.o.o.

pre 2 meseca

ljudi kojima se kaze da su zaostali u 15. veku ne treba da to shvataju kao pohvalu vec kao uvredu. naravno muski sudija moze da napravi milion i jednu gresku ali ce da mu se zameri samo na osnovu toga sto je los sudija, a ako zena sudija napravi jednu gresku, govorice se da ne treba zena da sudi. jer konzervativci da se pitaju oni bi zenu zakljucali u kuci i to uz resetke, dok se oni pitaju o svemu na svetu. zato je i istorija sveta koju znamo tako divna, zar ne? a ne cekaj, nije? nista onda... konzervativci misle da ce polozaj muskaraca da se urusi ako se budu zeni davala jednaka prava, ali ne vidim na koii nacin to bilo kako steti muskarcima osim sto im je njihov labavi slabasni ponos povredjen jer su ubedjeni da su najpametniji i najsposobniji na svetu. i da, muskarac sam. pa me tacno zabole ko ce da sudi i ko ce da radi bilo koji posao u zivotu. ako ga radis dobro - svaka cast, ako ga radis lose - cao. bez podela na muskarce i zene.
@

@d.o.o.

pre 2 meseca

Upravo u tvom tekstu i lezi problem! "ako ga radis lose, cao..", kad si cuo da je zena kritikovana posle utakmice, kad je odradila los posao? Nikada! E to je problem, sto se sere o nekakvoj ravnopravnosti, a ravnopravnost se u stvari trazi samo kod pohvala i nagrada, nikako kad je kritika. Da kazes brate koji retard od sudije, a zena je, eto napada, kako mozes, pa zensko je bla bla.. A ovamo, "ravnopravnost", rodna jednakost.. Nismo jednaki, i ne mozemo biti, ali to ne znaci da ne vredimo i jedni i drugi..
G

Grgic

pre 2 meseca

COVEK JE 100% u pravu i slaze se velika vecina sa njim! Zena nek bude zena,muskarac muskarac!
a

arroyo

pre 2 meseca

sve mačo likovi u komentarima a u stvarnosti se u kući ne pitaju ništa hahahahahahahahahaha
I

Iz sljivika

pre 2 meseca

U pravu je.
M

MileSrbin90

pre 2 meseca

I sta je sad užasno ?
Б

Блок

pre 2 meseca

Јесте чудно жене да суде мушкарцима ,кад већ постоји женски фудбал.Ако га нема у Румунији ,може викендом у Немачку,Француску,Италију ...али и он претерује ,пази изјаву ако си жена седи кући. Намешта се на волеј такозваним феминистичким покретима. Жене треба да имају сва права (глупо и дискутовати о томе ) али на основу квалитета а не на основу пола и лажни феми покрета.
v

vhhbjnkml,č.

pre 2 meseca

Meni se lično često nije dopadalo kada vidim ženu koja sudi u muškom fudbalu. U više situacija se videlo da pojedine nemaju utakmicu pod kontrolom niti mogu da isprate taj intenzitet fudbala. Samim tim autoritet ne postoji niti valjan kriterijum. U slučaju pomoćnih to je znalo da bude još izraženije, u smislu nepostojećih ofsajda zbog loše postavke i slično. Može to da se dogodi i muškarcima samo je žena u fudbalu manje pa je izraženije. VAR bi svakako trebalo da bude samo instrukcija glavnom sudiji koji može da ostane i pri svom prvobitnom stavu. U svakom slučaju, ne treba generalizovati, šta se meni lično dopada ili ne subjektivne je prirode. Na kraju krajeva, sude i muškarci ženama.
M

Man's world

pre 2 meseca

A pazi početak teksta: ,, Užasni komentari prvog čoveka nekadašnje Steaue " Šta je rekao užasno???? Što u sklopu globalizma, u kojem bitnu ulogu igra feminizam, došli smo do toga, da po svaku cenu moramo imati žene svuda ? Nije tu stvar, da li žene vrede isto ko muškarci, naravno da vrede i to više nego muškarci , ali neke stvari prosto ne mogu raditi. Suđenje je boza, žena može obaviti taj posao, ali ne osećaju igru, strast, trenutak kao muškarci, i zašto ih onda po svaku cenu guraju ? Pogledajte mišljenja u NBA o ženskim sudijama. Komentari su takvi, da ih nije strah od odmazde koju bi doživeli , svi bi do jednog bili protiv toga. U Evroligi isto. U fudbalu još drastičnije. Ali, svi ćute, jer ne žele da prođu kroz LINČ liberalno levih feminističkih organizacija, koje bi se navrzle na onog ko bi rekao KAKO JESTE. Pozdrav
P

Patron

pre 2 meseca

Upravu je! Mi smo pustili zene i sta se desilo? Manje dece, starete, golotinje, pijandure, kamenjarke itd!
K

Kimmi

pre 2 meseca

Ništa tužnije od ovih nesigurnih 'muskarcina' 😂
P

Pms

pre 2 meseca

Naravno da ne treba da sude
а

а да направимо

pre 2 meseca

и ми литије против женских судија???
D

DraganKojic

pre 2 meseca

Al pogle koju sliku stavljaju kao on je pravoslavac pa je zaostao , ipak je ovo 21 vek bla bla ... cak i mozzart poceo sa zapadnom propagandom, al dzabe nas je ipak vise ;)
?

??

pre 2 meseca

Jeste poceo i u pravu si, ovde nas je vise
6

616

pre 2 meseca

Pa dobro je covek i rekao, STOP ZENAMA U FUDBALU.
I

Ime gosta

pre 2 meseca

Na katastrofalan nacin je izneo svoje misljenje, ali nije bas i da je potpuno pogresio.
p

perus

pre 2 meseca

кад већ ауторка текста даје личне коментаре и износи своје ставове нормално је да се и потпише
F

Fiat punto 2.75 gti

pre 2 meseca

E to care, svaka ti dala.
T

Tubeki

pre 2 meseca

Najjaci lik