(Star sport)
(Star sport)

Gde je tu logika? Kažnjen golman Rada koga su tukli navijači Zemuna!?

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.11.23. | 19:54

Epilog prekinute utakmice

Na terenu je bilo 2:0, a za zalenim stolom još ubedljivije. Komesar za takmičenje Srpske lige “Beograd” registrovao je prekinutu utakmicu 14. kola Zemun – Rad 3:0 u korist domaće ekipe.

A u Gornjoj varoši se 11. novembra svašta dešavalo. Najmanje fudbalskih stvari. Meč je privukao pažnju javnosti usled prekidu iz prvog poluvremena, kad su Građevinari napustili teren i više se na njega nisu vraćali, strahujući za bezbednost, zato što su navijači Zemuna, Taurnum bojsi, utrčali na igralište i pretukli golmana Luku Martinovića, zato što je talentovana “jedinica” okačila Radov šal o mrežu!?

Izabrane vesti

Tad je nastao opšti metež, jer su reagovale i gostujuće pristalice, tako što su Junajted forsi počeli obračun sa policijom, a kako uslova za fudbal, iz perspective Građevinara, više nije bilo, meč nije nastavljen. Tu stižemo od opravdanosti odluke da se meč registruje službenim rezultatom, jer je sudija “utvrdio da ne postoje uslovi za trajni prekid utakmice”.

A onda, kad su, kako to obično biva, prikupljeni svi dokazi, odluka Takmičarske komisije FSB-a je sledeća: Zemun je dobio meč službenim rezultatom 3:0, Rad je kažnjen novčano 150.000 dinara, a golman Martinović tri utakmice zabranje igranja, dok je prestavnik kluba zaradio šestomesečnu suspenziju.

Rad je u međuvremenu dostavio dokumentaciju iz Urgentnog centra na kome se vide povrede Martinovića.

A Zemun izbio na deobu liderske pozicije na tabeli, sad ima 34 boda iz 15 utakmica, koliko i najveći rival za mesto u višem rangu, Zvezdara.



tagovi

Fk RadFK ZemunSrpska liga Beogradzemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara