Gde je stao u Srbiji, Burmaz nastavio u Rumuniji: Sad samo pogađa u nadoknadi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.24. | 13:50

Mladi napadač oduševio na debiju za Rapid iz Bukurešta

Jesen za nama bio je period velike golgeterske afirmacije nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde Borislava Burmaza. Momak rođen 2002. godine blistao je u dresu Voždovca, i sa deset golova stigao do zvanja drugog strelca Mozzart Bet Superlige. Odmah iza Mateusa Saldanje iz Partizana.

Imao je dug put momak iz Mionice do velike scene. Tražio se posle juniorskog staža, nije klonuo duhom ni posle samo solidnih epizoda u Grafičaru i kragujevačkom Radničkom. Očigledno je Burmaz dobio poverenje mladog stručnjaka Marka Savića, ali se on dobrim igrama i unosnim transferom odužio Voždovcu.

Izabrane vesti

Rapid iz Bukurešta je za slobodu snažnog špica platio oko 500.000 evra. I deluje da nije pogrešio. Proteklog vikenda Burmaz je  bacio navijače rumunskog velikana u trans , i nastavio tamo gde je stao u dresu Voždovca.

Gubio je Rapid kod kuće Univerzitatee iz Krajove (1:3), kada je italijanski stručnjak Kristijano Bergodi odlučio da šansu ukaže Borislavu Burmazu. Bio je to debi srpskog napadača... I to kakav. Uspeo je Rapid da izjednači, a onda je u sudijskoj nadoknadi dočekao trenutak inspiracije Borislava Burmaza. Na centaršut sa desnog boka, Burmaz je sačekao loptu na prvoj stativi i samo trznuo glavom. Lopta je u viskom lukom završila u mređi, nešto slično kao kada je Pavkov pogodio mrežu Milana.




tagovi

Borislav Burmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara