Najbolji igrač 36. kola Mozzart Bet Superlige: Jovanovićeve bravure na Brdu, pa Piksijev spisak

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 11:47

Golman Partizana još jednom pokazao da je bez konkurencije najbolji igrač crno-belih ove sezone

Bez konkurencije najbolji igrač Partizana ove sezone ponovo je zablistao u utakmici kojom su crno-beli, kolo pre kraja plej-ofa obezbedili drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona. Aleksandar Jovanović je intervencijama na Banovom Brdu, posebno u prvom poluvremenu, sprečio da se naleti Čukaričkog pretvore u vođstvo, a TSC-u otvori put ka drugoj poziciji na tabeli.

Koliko samo golmani mogu da preokrenu situaciju na terenu. Da je jedna lopta posle udaraca fudbalera Čukaričkog pomilovala mrežu, pitanje je da li bi Partizan imao snage za preokret u nastavku. Ovako je 31-godišnji Nišlija ulivao sigurnost saigračima, da i kada nije išlo. neće primiti gol.

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu u nekoliko navrata sprečio je Đorđa Ivanovića da donese vođstvo Brđanima, a u nastavku meča takođe zadržao visok nivo kvaliteta i koncentracije. Duel u Ulici beogradskog bataljona okončao je sa pet intervencija i zavredio epitet igrača kola.

Novom sjajnom partijom, Jovanović je nagovestio da bi mogao da se nađe na širem spisku Dragana Stojkovića Piksija, što se dan kasnije i dogodilo. Selektor ga je uvrstio u društvo Vanje Milinkovića Savića, Predraga Rajkovića i Đorđa Petrovića.


tagovi

FK PartizanMozzart Bet Superligaigrač kolaIgrač kola Mozzart Bet SuperligeAleksandar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara