Komentari na vest

Biće novog milionskog transfera u Novom Sadu: Eksplozija Ivanovića – pet golova na tri meča!

L

Likoblik

pre 28 dana

Bilo bi sjajno da se Vosa vrati na pravi nacin u nas fudbal.Da bude stabilna ,jaka i da se moras strepiti za bodove kada igras protiv nje.Od generacije Saule,Govedarice i ostalih ja se ne sjecam da je bila ozbiljan rival Zvezdi i Partizanu.Naravno sve najbolje zelim i Nisu,Kragujevcu,Krusevcu jer bez 7-8 jakih klubova ova liga je smijesna sto se pokazalo u Evropi proslih godina.Moja Zvezda je imala nekih rezultata ali iskljucivo zbog velikog novca ulozenog u tim a ne zbog pravljenja tima kroz jake utakmice sa domacim rivalima.Reprezentaciju je iluzorno komentarisati.
M

Mighty KIng

pre 28 dana

Partizan je underdog, ali teško će se Voša oteti iz zagrljaja Zvezde. Trebaće vremena za to dosta. Hajde da se nešto i preklopi, ali kako kad Zvezdi uvek treba. Usta su velika, a rekorda za rušenje još i više. Da bi dali nešto Voši prethodno moraju uzeti od Partizana. Nije lako to sve uklopiti. Takva je situacija u našoj mutnoj bari u kojoj je na hrani samo jedan som kapitalac, ostali su tu da filtriraju vodu.
S

SrpskiFudbal

pre 28 dana

Bas mi je drago zbog Vojvodine, pricam kao veliki Zvezdas. Imaju dobar tim za srpske uslove, konacno su poceli da igraju lepo i produktivno. Ivanovic polako postaje zverka, Radulovic je klasa za kog nazalost kod nas nije bilo mesta, toliko osporavani Njegos je takodje klasa za ovu ligu. Nadam se cetvrtom mestu na kraju i da nas lepo predstavite u Evropi.
o

o888

pre 28 dana

Jovanovic ide u ZVEZDU. PROVERENO
V

Voša forever

pre 28 dana

Neka ide , nije bitno, samo je važno da ga ne prodaju za kilo čvaraka i frtalj masti. ili za neke procente i slične igre. Ispitati tržište u Evropi i onda ga dati za otprilike te pare + nešto procenata. Nadam se da Mandarić neće dati da ih namagarče.
t

telepi

pre 28 dana

Mislim da sada vise niko ne misli na duel u kupu protiv Cukarickog. Iskreno, nadam se da ce Firma napraviti takvu mobilizaciju u narednih 7 dana po citavom gradu. Nadam se da u sledecu nedelju imamo derbi u kome ne ucestvuju Crvena zvezda i Partizan. Vreme je da se Novi Sad probudi u potpunosti i da nakon dugog niza godina vidim 9, 10 hiljada na Karadjordju. Zbiljicu doveli ste i Mandarica, tek sada imate para na pretek, stavi besplatan ulaz i ispadni smeker. Zbog jedne utakmice neces nista izgubiti, a Novi Sad i Vosa ce konacno dobiti ono davno izgubljeno - pun Karadjordje i najvecu mogucu podrsku u poslednjih nekoliko godina.
L

Logitech

pre 28 dana

E ako je besplatan ulaz to sto treba da privuce navijace na stadion... Ko zaista hoce da ide na stadion, otici ce, makar ulaz bio i 800 dinara.
Z

Zbiljic

pre 28 dana

Vazi bato, hvala na predlogu.
C

Centarfor

pre 28 dana

Ivanović je najbolji mladi igrač lige do 20 godina. Definitivno Vojvodina može sa sačeka jer ima ugovor do 2027 ali ako neko ponudi 7 do 10 m evra onda ide prodaja u veću Evro klub
N

NSadista

pre 28 dana

City grupa nudi 3.8 m, a skauti Atalante ga gledali danas 2 put ove sezone...
t

to je nas grad

pre 28 dana

U koliko sati je mec aa TSC-om
G

Gost555

pre 28 dana

Mec je zakazan za 3 ujutru.
Б

Браво за Панчево

pre 28 dana

Волео бих да Железничар остане у лиги јер су се потрудили око стадиона и лепо га скоцкали, јесте мали али је уредан и сређен са квалитетним тереном. Притом, трибине су и више него солидно попуњене, а свиђа ми се и промоција српства и Србије на рекламама и са озвучења, да се зна у којој држави живимо. Једно велико браво и срећно у борби за опстанак
P

Pa

pre 28 dana

Pa napredni tim
м

мирко

pre 28 dana

Ти ако не знаш у којој држави живиш, него морају са разгласа из Панчева да те подсете онда си у великом проблему.Мани се "патриотизма" и политике бар на стадиону него лепо уживај у фудбалу. Срећно и живео ти мени.
A

Astoria

pre 28 dana

Prognozirao sam nerešen ishod ove utakmice, s obzirom da su obe ekipe u usponu forme. Vojvodina me je prilično iznenadila. Red je da budu na 4.mestu ove sezone, ali već sledeće sve se mora dići na mnogo viši nivo. Novi Sad, navijači i sam klub to zaslužuju.
K

Kenshiro

pre 28 dana

Nemoj vise da prognoziras. O kakvom usponu forme pricas? Po tvom komentaru, neko bi pomislio da je Zeleznicar tipa treci na tabeli, a ne petnaesti.
L

Ljubitelj srpskog fudbala

pre 28 dana

Dosta pratim nas fudbal, i mogu reci da je Vojvodina skroz dobra ekipa, po kvalitetu igraca odmah iza Zvezde i Partizana. Da, smatram da Vojvodina ima kvalitetnije igrace od TSC-a, ali je TSC ekipno mnogo bolji, sto pokazuje i tabela. Mada, i Vosa se ekipno dize iz kola u kolo i to sve izgleda veoma fino. Zbog svega navedenog izuzetno se radujem utakmici Vosa-TSC sledece nedelje, nadam se da cu moci da odem na stadion i uzivo da je pogledam. Smatram da ce Kragujevac imati problema u plej ofu jer imaju dosta skroman tim, ali Fedja Dudic je vec sad odradio fenomenalan posao sa njima i vec sad se ova sezona moze okarakterisati kao vrlo uspesna. Mislim da ce se voditi borba za peto mesto izmedju Cukarickog i Radnickog
Б

Браво

pre 28 dana

Идемо даље! Следећи је ТСЦ. Браво Божо, није најбоље кренуо али ово тренутно изгледа веома добро. И поред свих оних киксева на почетку, није занемарљиво то што има само један пораз на 10 утакмица, тј. 19 од 30 бодова, могло је боље али није лоше, ако се победи ТСЦ биће и одлично
В

Војводина

pre 28 dana

Браво момци!
p

podbaracentar

pre 28 dana

Svaka čast. Da mi je neko rekao 5 od 7, pritom dva nerešena rezultata, a ne poraza. E sad smo mi na testu, grad Novi Sad i Firma. 14.04... Nedelja, idealno vreme, sjajan termin, dolazi TSC, ako bude manje od 7, 8 hiljada ljudi, mi ne zaslužujemo onda ovakvu Vojvodinu.
M

Mmmmmmrrrrr

pre 28 dana

Od pet jedino Cuka malo jaca, sve ostalo borba za opstanak
J

Jaa

pre 28 dana

Nije nedelja, vec subota.
ф

фирма

pre 28 dana

Може ли неко да ми објасни зашто се гостујући навијачи не налазе на стадиону у тренутку почетка утакмице већ улазе између 10ог и 20ог минута? То сам приметио и када је ТСЦ гостовао у Панчеву, ушли су у 30ом минуту на стадион, то је крајње неозбиљно. Генерално све навијачке групе осим Гробара и Делија на гостовањима улазе током утакмице, због чега је то тако? Ако полиција није у стању да обезбеди, исконтролише и испоштује тих 100 људи који пређу неки пут да бодре свој клуб онда стварно не знам шта да кажем. И на Карађорђу је иста ситуација што се тиче гостујућег сектора… Поведите рачуна о томе, и унапред се ограђујем ако је разлог томе то што навијачи касне на утакмицу, онда је то неозбиљно с њихове стране
N

Nenad1246

pre 28 dana

Tako je lakše pandurima što da se cimaju.
C

Cuti

pre 28 dana

Dete, pa ovo je Srbija
P

Pandora_

pre 28 dana

Konačno to četvrto mesto, bravo ljubavi!
0

02

pre 28 dana

Критиковао сам Ивановића на почетку, сматрао да није играч топ квалитета, међутим ово како игра у последњих 4–5 утакмица је за сваку похвалу. Само нека тако настави
D

Dre1

pre 28 dana

Pa do pre 4-5 nedelja nije ni igrao, ako ne računaš onih 10-15 minuta na kraju utakmice kada je, manje više, već zatvorena...

Неко реалан

pre 28 dana

Са једне стране волео бих да Војводина буде четврта, са друге стране стадион им није ни за квалификације ЛК. ВЕРУЈЕМ да би стадион био пун.
р

реални

pre 28 dana

Потпуно си у праву. Стадион би био пун, али исти тај стадион се и распада. Не бисмо ни могли даље од 3. кола квалификација да играмо на Карађорђу. На ТВ преносу то још и делује колико толико океј, али кад крочиш унутра схватиш да је зрео за рушење. Нови Сад мора да добије нов стадион капацитета 10-12 хиљада, потпуно покривен, хибридна трава и без атлетске стазе.
L

Lazarrrrrrrt

pre 28 dana

Ide Mihailo na leto 3+milki sig.
F

Fkv

pre 28 dana

Skockala se Vojvodina napokon, igra efikasniji i lepsi fudbal, vidi se da je dobra atmosfera u timu. Steta sto se Cuka izukla proslo kolo. Korac, Seri, Petrovic odlicne prinove. Treba vise ubacivati klince, Bukinca prvog.
s

sveštoželim

pre 28 dana

Ne mogu da vam opišem koliko vas sve volim i koliko mi znači kada ostvarite pobedu, nije me briga da li je to Železničar ili neki jači klub. To ne može da umanji moj hormon sreće, tih sat i po kada moja Vojvodina igra, jači su od svih depresivnih i monotonih radnih dana kada je neopisivo dosadno u bolnici i kada jedva čekam vašu sledeću utakmicu. Danas sam posebno srećan jer je Dejan dao gol, srce mi je puno, to ne može da se opiše. Zuka, voleo bih da ako posećuješ ovaj portal, taman u autobusu dok se budete vraćali, da pročitas komentare i shvatiš koliku podršku imate od svih nas. E da, svrati nekad u posetu, ne moraš ništa da donosiš, samo da te zagrlim bratski. Ako ne, nadam se da ću izaći do Nove godine i da ću najzad ponovo da kročim na moj Karadjordje i da te upoznam konačno. Momci, hvala vam, još jedna pobeda za još jači podstrek da grabim napred. Pozdrav za sve sa ovog portala, koji god klub da volite. Živi bili i čuvajte zdravlje!
C

Chiske1

pre 28 dana

Nadam se da ces sto pre ozdraviti! Ne daj se!
f

f89

pre 28 dana

Zukicu, ne volim te kao igraca, postujem te jako jer si nas i ti nas postujes nenormalno, ovo ti je jaci poziv od onog za vojsku, ako stvarno ovo procitas...najezio sam se dok sam citao. Nekako stupi u kontakt sa deckom, i kada izadje obezbedi mu jedan tvoj dres i odvoji sat vremena za druzenje. Ti si nas kapiten, budi i nas primer, a tebi momak neka te Bog cuva i svi koji pratimo Vojvodinu smo uz tebe! Brate nas
E

Eeeer

pre 28 dana

Nemas srece, cujem da Benfika daje cetri miliona tako da ide
C

Chombe

pre 28 dana

Cuj do Nove godine.