Anes Rušević u Ocelulu

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.24. | 13:34

Pazarac godinu i po u rumunskom prvoligašu iz Galacija

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Posle Srbije, Belorusije, Makedonije i Kazahstana, napadač Anes Rušević zaigraće u Rumuniji. Pazarac će u narednih godinu i po nositi dres Ocelula iz Galacija.

Izabrane vesti

Rušević se već priključio novim klupskim drugovima, koji se pod komandom legendarnog Dorinela Munteanua u Vatri Dorneji spremaju za nastavak takmičenja u rumunskoj elitnoj diviziji.

„Pripreme su startovale 3. januara. Imao sam baš dosta ponuda, čak i od nekih šampionskih ekipa. Razgovarali smo sa Astanom, Dinamom iz Batumija, Aktobeom, Celjem...Rumunija mi je privukla najveću pažnju, jer se odavde otvara pogled prema jačim ligama. Nije lako tu upasti. Godilo mi je što je klub koji vodi slavni Munteanu opasno zagrizao za mene“, kaže Rušević za Mozzart Sport.

Liga će biti nastavljena 22. januara, kada trenutno 11. na tabeli Ocelul u okviru 22. kola gostuje za dve pozicije slabije rangiranom Voluntariju.

„Želimo značajno da popravimo plasman. Petoplasirani Sepsi ima samo četiri boda više. Naravno, moje ambicije su uvek najveće. Zaista sam srećan. Kako god da okrenem, Ocelul je pravi izbor“, konstatuje 27-godišnji špic.

Najbolji strelac Omladinske lige Srbije u sezoni 2014/15 jesenas je nosio dres Žetisua iz Taldikurgana, a na 13 utakmica postigao je šest golova i upisao dve asistencije. Ranije je igrao za skopski Rabotnički, Javor, Proleter iz Novog Sada, kruševački Napredak, BATE Borisov i Novi Pazar.


tagovi

Anes RuševićOcelulOcelul GalaciFK Novi PazarNovi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara