Komentari na vest

Alegri urlao, legendarnom Pjetru žao usamljenog Vlahovića

V

Veljko9

pre 22 dana

16% poseda u drugom poluvremenu, sta reci? Vlahovic je sam kriv sto je odabrao Juve pre Arsenala, Arteta sa Havercom radi odlican posao.

Pjanić sa tri žutaa

pre 22 dana

Šifra DV9 nije dala gol pa sam se ponadao nekom danu bez teksta o njemu. Medjutim, namazani tekstopisci sa Mocarta su ga ipak ugurali u tekst koji nije o njemu...ali jeste.
f

fer deslere?

pre 22 dana

Podsecas neodoljivo na onog hrvatskog pljuvaca na Indexu "fer desler". Taj lik je Hrvat i pljuje 24/7 po svim hrvatskim igracima identicno kao sto ti pljujes ovog naseg. Da nisi ti taj?

Pjanić sa tri žutaa

pre 22 dana

@fer deslere Jok brt, nisam taj. Ako malo, ali samo malo procitas pazljivije moje postove, videces da nemam nista protiv njega nego protiv uredjivacke politike ovog portala.
g

gostić

pre 22 dana

Znam sinak ali o Juventusu i Duletu u ovom tekstu ne govori Vanda Nara nego legenda kalča. Kapiram da ne znaš o kome je reč ali tu je uvek gospodin Gugl. Čisto da ne ispadaš glup u društvu.

Pjanić sa tri žutaa

pre 22 dana

@gostić Prvo, nisam ti ja sinak. Drugo, vrlo dobro znam ko je Vjerhovod. Trece, ubacujes se samo da bi nekome rekao da je glup. Pomalo glupo, zar ne?
I

Internazionale

pre 22 dana

Juve je nula od ekipe, za njih je Inter svemirski brod!
V

Vulex

pre 22 dana

Juve treba dovesti michael olisea
M

More..

pre 22 dana

Nije se ni u Fiorentini igralo na njega, nego kroz njega za krila. Cela napadacka igra im se svodila na gadjaj Vlahovica na 40 metra od gola, on doda na krilo Sotilu, ili Gonzalesu da sutnu kiflu, da ne pominjem najsebicniju "desetku" na svetu Bonaventuru. Jedini razlog za dobar ucinak je to sto je Fiorentina igrala sa puno napada u toku utakmice pa je dao mnogo odbitaka (upotrebljivi centarsutevi za dve godine tamo su se mogli na prste jedne ruke izbrojati) i zato sto su ta ista krila stalno padala u 16, pa je izvodio dosta penala. Voleo bih da ga vidim makar jednu sezonu na pravim kreativnim veznim, pa da mozemo da utvrdimo koliko je dobar, ovako su mi glupi komentari da je precenjen jer ne dobija pravu priliku kao spic, ali sa druge strane ne mogu ni da ga hvalim jer je upao u sivilo Juvea.
P

Poljo

pre 22 dana

Mogli bi zvati Murinja.
@

@@@@

pre 22 dana

Ako neko misli da bi Mota sa ovim igračima bio bolji....
l

lele3

pre 22 dana

Uz par pojacanja i odlazaka bi. Dosta moderniji trener za razliku od Alegrija koji je zaglavljen u nekoj 2017 godini kad ga je usr*lo da sa ovakvom taktikom dodje do finala LS. Ali i tu smo videli na sta je zapravo licio Juventus kada naleti na stvarnost, taj put napadacki stroj od Reala. 4 u mrezi za poneti.
@

@@@@

pre 22 dana

@lele3 Bolji vezni red imao Juventus tad. Uz par pojačanja?! To isto može i Alegri da ti kaže: Dajte par pojačanja pa da jurimo trofeje. Ja ti pričam o sadašnjem timu. Ništa Mota tu ne može.
И

И

pre 22 dana

@@@@@, čovek je hteo da ti kaže da bi neko uz par pojačanja podigao klub na viši nivo, dok bi Alegri igrao isto sve da mu daš Mančester Siti ili Arsenal.
@

@@@@

pre 22 dana

@И Nisi pročitao šta sam napisao. SA OVIM IGRAČIMA razumeš SA OVIM IGRAČIMA.
И

И

pre 22 dana

"To isto može i Alegri da ti kaže: Dajte par pojačanja pa da jurimo trofeje." Odgovorio sam ti konkretno na ovu rečenicu. Prvi komentar sam razumeo i slažem se sa njim, sa ovim igračima teško da bi iko nešto uradio. Moj odgovor odnosio se na ovo drugo. Bez stresa.
e

etabeta

pre 21 dana

alegri je trener vec trecu godinu. "ovi igraci" se menjaju na njegove zahteve i sugestije. Jel si to zaboravio?