Komentari na vest

Aćerbi nevin, nema dovoljno dokaza: Odbačene optužbe za rasizam

Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Kada ste ga bez dokaza optuzili napisao sam vam da ce doci vreme za izvinjenje. Nazivate coveka rasistom, a da nemate ni jedan dokaz. Evo sada nakon svedocenja svih ucesnika, analize TV snimka doslo se do toga da nema dokaza o rasizmu, a vi i dalje vredjate coveka. Ovde je bila samo rec Jesusa protov reci Acerbia...koji je osnov da se jednom vise veruje od drugog!? Nego lepo da se izvinete u jednom tekstu bez ovih navodnika, bez optuzivanja bez dokaza
I

Inter

pre oko 1 mesec

Ne mozete napisati pod navodnicima "oslobodio" kad je to stvarno tako. Acerbi se jeste izvinio, ali rekao da nije rasisticki uvredio. Ne mozete ni vi iz redakcije da tvrdite kako ga je nazvao (bez obzira sta je rekao Juan Jesus), to ocigledno samo on i Acerbi znaju. Neki dan sam raspravljao sa navijacem Milana i rekao mi je kako tu mora da ima nesto cim je odstranjen iz reprezentacije za ovo okupljanje, upravo se desilo ono sto sam ja rekao, odstranjen je zbog skandala koji je izbio, a ne zato sto je sigurno kriv, na kraju se ispostavilo da nije.
g

gostpop

pre oko 1 mesec

A zašto bi se bilo ko izvinio za nešto što nije uradio?!
I

Inter

pre oko 1 mesec

Izvinio se jer je ocigledno bilo neki carki i dobacivanja (sto i bude cesto), a kao sto se izvinio, isto tako je rekao da ga nije rasisticki uvredio!
D

Da i

pre oko 1 mesec

Kao što rekoh, no sikiriki igrači intera se ne kažnjavaju
R

Roberto Baggio99

pre oko 1 mesec

Normalno da se ne kažnjavaju nadam se seriji od 5 titula za redom uz dosta pomoci sudija.Jer klubovi koji su dosad namjestali i imali sudisku potporu vise puta ispadali u drugu ligu nisu im nista oduzeli.Inter ili igra ili ne a ovi drugi nit igraju a debelo namestaju pozz .
I

Inter

pre oko 1 mesec

Ako nema dokaza koji bi mogli to potvrditi (svako moze doci i reci sudiji da mu je neki igrac nesto dobacio), naravno da neko ne treba biti osudjen. A i bas bi Inter bio ostecen da su ga suspendovali, i ovako je sve reseno u prvenstvu.
I

Inter1908cro

pre oko 1 mesec

Zivim za trenutak da osvojimo naslov u derbiju i da zabijemo gol za pobjedu rukom u posljednjem napadu...samo da osjete kako je nama desetljecima