""
""

Sampdorija odmara u Firenci

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.17. | 15:31

Đenovljani bez pola tima i ambicija izlaze na megdan osmine finala kupa

Uprkos činjenici da je u osmini finala kupa Italije Sampdorija će drastično da istumba sastav za duel sa Fjorentinom. Naredni prvenstveni duel sa Sasuolom predstojećeg vikenda nije jedini razlog zbog kojeg će trener Marko Đampaolo da zameni većinu igrača koji su nosioci igre u tekućoj sezoni. Najviše će da ispašta vezni red, koji će gotovo kompleno da bude promenjen, a u Đenovi su ostali i golman Vivijano, igrač sredine terena Lineti i napadač Kvaljarela

Izabrane vesti

Otuda je Fjorentina veliki favorit u ovom susretu, a strateg domaćina Stefano Pioli najavio je pred meč da Ljubičasti imaju velike ambicije u ovom takmičenju. Najjači sastav je spreman, a i partije iz poslednjih sedmica ohrabruju. Fjorentina je minulog vikenda odolela odličnom Napoliju, pre toga uzela bod Laciju na Olimpiku. Bio je to podvig.

Samp sa druge strane polako pada u formi. I dalje je među najprijatnijim iznenađenjima u Seriji A, ali je poraz od Lacija pre dve nedelje na Marasiju sve povario. Imali su tada Đampaolijevi puleni prednost, a onda su je prosuli u finišu. Slična situacija viđena je i prethodnog vikenda kada je Dorija vodila 2:0 na Sardiniji, ali se Kaljari vratio i otkinuo bod.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:30 1006 ITA K Fiorentina - Sampdoria ki 1 1,95

Generalno, Sampdorija nije zagrejana za kup, a pritom joj je palo samopuzdanje. To bi umele da iskoriste i slabije ekipe od Fjorentine, pa jedinica ne bi trebalo da dođe u pitanje.

KUP ITALIJE - OSMINA FINALA

Utorak
Inter - Pordenone 0:0 (0:0) - posle penala 5:4

Sreda
17.30: (1,95) Fjorentina (3,50) Sampdorija (3,90)

20.45: (1,38) Milan (4,70) Verona (8,50)

Četvrtak
21.00: (1,28) Lacio (6,00) Čitadela (9,50)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFjorentinaItalijaKup ItalijeSampdorijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara