Sa drugim timom do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.05.18. | 16:57

Hapoel Aškelon ispao iz najjačeg društva Izraela, a uprava rešila da danas i u poslednjem kolu šansu pruži drugopozivcima

Finiš je sezone u Izraelu, mnoge stvari su već poznate. Naročito u plej-autu, gde je jasno da će u niži rang dva Hapoela, Aškelon i Akre. Ovaj prvopomenuti večeras igra duel 32. kola, odnosno 6. rundu baraža za opstanak.

Aškelon gostuje Hapoel Ranani, koja je u najboljoj formi od svih rivala. Vezala je tri pobede, odnosno pet utakmica bez poraza, zbog čega je trenutno u vrhu plej-auta i ima priliku da do kraja takmičenja, što je već narednog vikenda, bude i prvoplasirana u donjem domu.

Izabrane vesti

Što se današnjeg susreta tiče, Ranani će posao biti znatno olakšan. Vezista Aškelona Branislav Jovanović otkrio je zbog čega.
"Moj Aškelon se porazom u prošlom kolu oprostio od elite. I na terenu Ranane teško ćemo da izbegnemo novi neuspeh, jer uprava želi da pruži šansu igračima koji su tokom sezone imali manju minutažu", istakao je Jovanović za TIP Novosti.

Izgleda da je došlo vreme da u međusobnim duelima Ranane i Aškelona najzad pobedi domaćin. Na prethodnih pet dvoboja uvek je slavio gost, a zanimljivo da na šest proteklih okršaja domaći tim nije uspeo čak ni da zatrese mrežu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 2906 IZ1PT Hapoel Raanana - Hapoel As. kmb 1X&0-2 2,00
Ukupna kvota2,00

IZRAEL 1, PLEJ-AUT - 32. KOLO

Subota
Kirjat Šmona - N. Akre 4:0 (0:0)
Bnei Sahnin - M. Haifa 1:1 (0:0)

Nedelja
18.00: (1,67) H. Ranana (3,45) H. Aškelon (5,20)
19.00: (1,95) M. Petah Tikva (3,30) Ašdod (3,80)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeHapoel AškelonBranislav JovanovićIzrael 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara