PLS: Silađi rešeta bez milosti, Borac pao u poslednjem minutu, Inđija razbila Novi Pazar

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.12.18. | 15:04

Zlatibor u Zemunelu savladao Teleoptik

Fudbaleri TSK iz Bačke Topole vezali su i četvrtu pobedu u Prvoj ligi Srbije i rezultatom 2:0 nadigrali Žarkovo, čime su stigli do treće pozicije na tabeli.

Sada je već postala uobičajena situacija – kada TSK pobeđuje, gol mora da postigne Vladimir Silađi! Najbolji strelac kluba iz Bačke nastavio je golgetersku seriju i mrežu zatresao u četvrtom uzastopnom meču, čime je stigao do jedanaestog pogotka u sezoni.

Izabrane vesti

Upravo je Silađi probio odbranu Žarkova već u trećem minutu utakmice, da bi nepunih 120 sekundi kasnije Miloš Milisavljević duplirao prednost i postavio konačni rezultat utakmice.

Seriju pobeda nastavio je i Zlatibor iz Čajetine, koji je minimalcem savladao Teleoptik u Zemunelu. Jedini pogodak pao je u 35. minutu, čime su gosti zadržali drugu poziciju na tabeli.

Na vrhu je i dalje Inđija koja je na svom terenu razbila poslednjeplasirani Novi Pazar rezultatom 5:0. Već u prvom delu utakmice bilo je jasno da gosti sa juga nemaju šta da traže u domu Inđije, pošto su u periodu od 15. do 44. minuta pala četiri gola! Konačni rezultat postavljen je deset minuta po startu drugog dela susreta.

Borac je u Čačku omanuo posle dve uzastopne pobede. Budućnost iz Dobanovaca slavio je posle prave drame sa 2:1 posle autogola Vladimira Otaševića u poslednjim trenucima. Gosti su do vođstva stigli pogotkom mladog štopera Jovana Simića u 16. minutu, da bi Nemanja Perić u 82. minut ipak doneo Borcu izjednačenje i nadu da je bod realnost. Ali, nije bila... 

SRBIJA 2 - 20. KOLO

Subota

Inđija - Novi Pazar 5:0 (4:0)
Radnički Kragujevac - Bežanija
Borac - Budućnost Dobanovci 1:2 (0:1)
/Perić 82 - Simić 16/
Sloboda Užice - Sinđelić 2:1 (1:1)
Teleoptik - Zlatibor 0:1 (0:1)
Bečej - Metalac 1:1 (0:1)
TSK - Žarkovo 2:0 (2:0)
/Silađi 3, Milisavljević 5/

Nedelja
13.00: (3,45) Trajal (3,00) Javor (2,20)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

TSC Bačka TopolaInđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara