"Klupa crno-belih po okončanju susreta"
"Klupa crno-belih po okončanju susreta"

Oduševljenje u Humskoj! Iliev: Znali su koju svetinju brane

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.09.16. | 09:17

Na trećem vezanom derbiju za Partizan pogodio stranac kog je aktuelni sportski direktor doveo u klub

Klupa crno-belih po okončanju susretaIgra ispod proseka, rezultat iznad očekivanja. Mat u tri poteza, s kraja bledunjave i nedopadljive utakmice, vratio je fudbalere Partizana u šampionsku trku, jer je zaostatak za Crvenom zvezdom sa devet smanjen na šest bodova, zbog čega je apsolutno razumljivo zadovoljstvo koje se uselilo u Humsku 1 posle pogotka Leonarda, posle kombinacije Saše Ilića i Nikole Đurđića.

Dovoljno za osmeh na licu sportskog direktora crno-belih, Ivice Ilijeva.
Kontrolisali smo utakmicu u duelu sa jakim protivnikom. Prvo poluvreme je bilo za nijansu sporije od očekivanog, jednostavno, bio je veliki ulog. U nastavku je viđen kvalitetniji i brži fudbal. Pogotovo sa naše strane. Imali smo nekoliko kvalitetnih šansi, pogodili prečku po ko zna koji put ove godine. Na kraju nam se vratilo, zasluženo smo pobedili“, ocenio je Iliev, a njegove reči prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Ivica Iliev i Blažo RaosavljevićZanimljivo, otkako je Iliev postao direktor na svakom derbiju po gol su dali stranci koje je baš on doveo u Humsku: najpre Sedrik Gogua, pa Everton Luiz, a juče i Leonardo da Silva Soza. Za treću pobedu Marka Nikolića nad večitim rivalom iz isto toliko pokušaja.
Čestitamo bih igračima i treneru, znali su koju svetinju brane. Golu je prethodila lepa akcija. Dolazimo do onoga o čemu smo pričali. Jednostavno, bilo je potrebno vreme. Ni pre ove pobede nisam razmišljao da smo bili van trke za titulu, još ima da se igra“, predočio je Iliev.

Nekadašnji golman i predsednik crno-belih Ivan Ćurković sažeto je prokomentarisao dešavanja na Topčiderskom brdu.
Zaslužena pobeda Partizana. Kad je publika temperamentna, kao što je bio slučaj ovog puta, onda to „pojede“ derbi i učinak igrača na terenu. To se dešavalo i ranije...“, ocenio je Ćurković.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvica IlievIvan Ćurković152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara